Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    22. Travanj 2020. 10:02

mrvičak

Jucer mi se ipak sve skupilo, posebno nakon sto su me obavijesti za taj tezak porod kolegice i bebu koja je jedva prezivjela. Jutro je ipak pametnije od veceri, kako je Rose vec rekla. Zapisnicarka se ipak vraca, od 8-10 sinoc su mi bile ceste kontrakcije, no buduci da su stvarno samo u stomaku, ne stvrdne svaka trbuh, bole kao jaca menstrualna bol, a ne idu od ledja nisam zeljela reagirati i ici na hitnu. Jutros sam poletna ali opet me strasno boi dok hodam u tom donjem dijelu trbuha, skroz nisko i prepone. Ocito to tako mora biti.
    Sinoc sam se odlucila skroz opustiti i cak se zaigrala s muzom. Same znate da nismo imali apsolutno nikakvu aktivnost jos tamo od kraja 11. prema 12. mjesecu, no sinoc sam si dala oduska, naravno bez odnosa i mog orgazma koji nam je strogo zabranjen, ali nakon svega mi je poteklo mlijeko, tj.kolostrum iz sise, ocito je to onaj hormon relaksin ili oksitocin, hahah. Muz je bio sretan kao mala beba.

Dora, kako ste danas?
    Nove cure dobrodosle, budem vas stavila na popis kasnije.Osjet bebe - individualno, ovisi o puno faktora. Brzo ces ih osjecati, ne brini.
    Ja sam oprala danas pidjame i osnovne stvari cu ipak staviti u torbu pa nek stoji, mirnija sam. Za ostalu robicu ce vjr doci svekrva, da sve opere i popegla jer ja ne mogu. Ima toga puno, a ne smijem se saginjati niti stajati puno.
    Zmya, popis je super. Ja bih stavila jos obicne gacice jer ako ne budes puno krvarila mrezaste ti nece trebati. Govorim iz iskustva,
    Curly, javljaj nam promjene, drago mi je da se sve zaustavilo.
    Pepillli, meni je tako bilo ovaj vikend sto je prosao i tako sam se super osjecala. Sada uzivaj.
    bebac, zao mi je sto te to t oje srce toliko zeza, ali bolje da obavis sve te pretrgae pa si mirna i neces se misliti sto je i kako je. Meni je hvala Bogu to preskakanje stalo, za sada.
    SRETAN NA PREGLEDIMA I CESTITAM NA PUNIM TJEDNIMA.
    Ajme kako sam se raspisala, ubit cete me.

Dobrodosla natrag 🥳🐞🐞 nakupi se nama svega da. Sta osobnog, sta ovdje. 
    Opaaa eto bravo za opustanje 👏🍾
    Ma joj nezz da nisam trudna nebi reagirala al ne funkcioniram vec 2 dana bas nikako. Jucer sam ujutro popila normabel od 2, evo i sad je spreman. Probati cu spavati ako uspijem mada mi se ne spava ali da ne osjecam to lupanje.
    Bas lupa brzo i jos preskace mahhh. Treba mi novo srce hahaha. 

• anav05
    22. Travanj 2020. 10:03

Rio13

Anavopiling 😁 piling, piling i samo piling. Jako bitna stvar kod cupanja dlaka koju ja u pocetku nisam znala. Jedna kozmeticarka koja me tako dobro pocupala da sam skoro zaspala na onom stolu, mi je dala hrpu savjeta za home made pilinge i kako odrzavati kozu izmedju depiliranja. Od tada nemam vise problema s uraslim dlakama. Bude tu i tamo koja, al totalno zanemarivo.

Jooj,ej maštam nakon trudnoće o tako jednom tretmanu, od glave do stopala...😍
    I sad si idem napraviti jedan peeling, do podne sam sigurno gotova😅😂😂

• anav05
    22. Travanj 2020. 10:05

Rio13

Mrvicak znala sam. Previse nas volis, zavukle smo ti se pod kozu, obozavas nas, ne mozes dan zamisliti bez nas 🤷🏻‍♀️

Mrvičak❤
    Rio, ahahahahahahaha, kakva skromnost😅😁😁
    Pa da, nekako i meni, bez obzira na sve, sve vi pomognete proći kroz dan...

• anav05
    22. Travanj 2020. 10:06

Polly

Jutro curke, samo da javim da sam nekim čudom negativna!! Pa ja ne znam, to je nešto krivo, trebali bi ponoviti test 😆😅 Eto pa se sutra veselim pregledu vidjeti curicu nakon dugih 5 tjedana 😍

Weeee😊😊

22. Travanj 2020. 10:09

Svibanj:
    LOLA – 22.5. Curica🌸
    PEPILLI - 30.5. decko 💙
    LIPANJ:
    MIMOZA - 4.6. DEČKO💙
    TONKA341 - 3.6. Dečko 💙
    YVETTE - 6.6. Dečko 💙
    Zmya - 8.6. Dečko 💙
    Vucica - 9.6. Dečko💙
    Mila7 - 10.6. Dečko 💙
    BackInBlack - 11.6.curica 🌸
    ena0206 -4.6. Dečko💙
    sierrav - 14.6. Dečko💙
    bebac24 - 14.6. DEČKO💙
    eovyn - 15.6. CURICA🌸
    Svea – 16.6. CURICA🌸
    Leonie90-17.6. Curica 🌸
    TRUDY – 18.6. DEČKO💙
    Pčelica06 - 20.6.decko💙
    Zara - 20.6.
    Maggy - 22.6.curica🌸
    Amneris - 22.6.curica🌸
    AMY2019 - 23.6.
    Indy - 23.6.💙💙
    DORA4 - 23.6. 💙🌸 ✔️ (16.4.)
    Tocka_tockica – 25.6. Dečko💙
    ELENA – 26.6. – CURICA🌸
    VRAPČIĆ12 – 27.6. CURICA🌸
    ivcHy1306 - 28.6.dečko💙
    ANAV05 - 28.6. Curica🌸
    Ninnek-28.6.curica🌸
    ELY - 30.6. DEČKO💙
    VERONIKA123– CURICA🌸
    And26 - dečko 💙
    SRPANJ:
    tea1401 - 1.7. Curica 🌸
    alisanazemlji – 1.7. - CURICA🌸
    BEZZO1991 - 1.7. Dečko 💙
    LORDY -. 2.7. CURICA🌸
    Mocho - 2.7.curica🌸
    Rose1 – 5.7. DEČKO💙
    POLLY - 6.7. Curica 🌸
    CurlySue - 6.7. Dečko 💙
    Danijela BB - 8.7. Curica 🌸
    MRVIČAK - 10.7.curica🌸
    LINA27 – 10.7. curica🌸
    MirtaŠirić - 11.7. curica 🌸
    LUNA999 - 12.7. Dečko 💙
    NIKITA206 – 16.7.curica🌸
    RIO13 – 18.7. Dečko💙
    LELIBELI – 21.7. - BLIZANCI💙💙
    M_MAAREE - 22.7. Dečko 💙
    DANA130 – 22.7. Curica 🌸
    DAISY - 23.7. DEČKO💙
    FLUFFY – 23.7. CURICA🌸
    Leptir - 23.7.decko💙
    KAKTUSIC – 24.7. CURICA🌸
    Mokvica - 24.7. Curica 🌸
    Snoopy - 27.7. Dečko 💙
    BARBY82 – 28.7.curica🌸
    VALENTINA – 28.7. DEČKO💙
    Zvonkica - 29.7. Dečko 💙
    Panda - 30.7.
    MissyR-31.7. Curica 🌸 
    KOLOVOZ:
    IVANA777 – 1.8.
    Brbicaa - 1.8. Dečko 💙
    Renata92 - 1.8.curica🌸
    Amber – 3.8.curica🌸
    TRANCIC – 6.8.curica🌸
    suzi3025 -7.8. decko 💙
    PikaBu -8.8. Curica 🌸
    BLACKLIONESS - 14.8.
    Marmar - 16. 8.decko💙
    Maminosunce29-22.8.
    Slatke brige - 22.8. Decko 💙
    Fenjer - 23.8.
    CINNAMON – 27.8.
    Maminosunce - 28.8.
    Mala1- curica 🌸
    Kolacic - 2.9. curica🌸
    Selena - 2.9. 💙🌸
    NADOLAZEĆI PREGLEDI:
    Travanj :
    Fluffy - 23.4.
    Polly - 23.4.
    Ena0206 - 23.4.
    Bebac24 - 23.4.
    Rose1 – 24.4.
    Maggy – 24.4.
    Renata - 24.4.
    Mrvicak - 24.4.
    Ivchy - 27.4.
    mareee - 27.4.
     Panda - 28.4.
    Lola7777 - 30.4.
    SVIBANJ
    Tonka - 5.5.
    Indy - 5.5.
    Mokvica - 7.5.
    Dana- 11.5.
    yvette - 11.5.
    Mimoza - 5.5.
    Amneris - 6.5.
    Fenjer - 13.5.
    Kolacic - 19.5.
    MissyR - 20.5
    Trancie - 21.5.

22. Travanj 2020. 10:11

Back mislim da si ti pisala za glavobolje. Ja sam imala napadaje migrena ako se sjecas, a  osim Lekadola i Mg pomagala mi je zamracena i tiha prostorija, puno tekucine i SPAVANJE. 

kaktusica
    22. Travanj 2020. 10:15

Jutro cure!
    Polly nismo mi ni sumnjali u rezultate testiranja 😍 Sad  mozete poci vidjeti svoju bebicu, bas mi je zao da si morala proci takvu torturu. Tako jucer muz i ja ulazimo u bolnicu a na ulazu je civilna zastita i muz pokazuje identifikacijsku karticu da je djelatnik i da vodi mene na pregled, svejedno sam morala pokazati osobnu i ispuniti obrasce o koroni. Al u silnoj zurbi su mi zaboravili izmjeriti temp, strasna stvar 😁
    Mrvicak skroz te razumijem ali isto mi je drago da si ostala s nama 😘😘
    Nove cure dobronam dosle a krafnice koje pune i zaokruzuju tjedne cestitke 🥳💞
    Mene je nocas bas bolio mjehur uzasno, moram 3 dana zaredom davati urinokulturu... Samo nek to prodje i da rodim u terminu...
    Mene mozda nece biti na forumu ovih dana jer HT nesto popravlja a evo sad ce nam iskljuciti i struju na sat dva. A HT ce trajati duze jer uvode tel.u novu zgradu koja se gradi ispod nase zgrade.

22. Travanj 2020. 10:17

kaktusica

Jutro cure!
    Polly nismo mi ni sumnjali u rezultate testiranja 😍 Sad mozete poci vidjeti svoju bebicu, bas mi je zao da si morala proci takvu torturu. Tako jucer muz i ja ulazimo u bolnicu a na ulazu je civilna zastita i muz pokazuje identifikacijsku karticu da je djelatnik i da vodi mene na pregled, svejedno sam morala pokazati osobnu i ispuniti obrasce o koroni. Al u silnoj zurbi su mi zaboravili izmjeriti temp, strasna stvar 😁
    Mrvicak skroz te razumijem ali isto mi je drago da si ostala s nama 😘😘
    Nove cure dobronam dosle a krafnice koje pune i zaokruzuju tjedne cestitke 🥳💞
    Mene je nocas bas bolio mjehur uzasno, moram 3 dana zaredom davati urinokulturu… Samo nek to prodje i da rodim u terminu…
    Mene mozda nece biti na forumu ovih dana jer HT nesto popravlja a evo sad ce nam iskljuciti i struju na sat dva. A HT ce trajati duze jer uvode tel.u novu zgradu koja se gradi ispod nase zgrade.

A joj, kod nas na temi same upale, bas nas ne vole bakterije. Mozda ti opet daju antibiotik.

Rose1
    22. Travanj 2020. 10:17

mrvičak

Krafnice moje, ipak ne mogu bez vas.

❤❤❤

💙

22. Travanj 2020. 10:20

Rio13

Anavopa necemo se lagat 🤣 to je sve realno, nisam ja nista pretjerala haha. Joooj i ja sanjam o tretmanima i svasta nesto 😍

Slazem se, nisi. Postale ste mi kao dio obitelji.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.