Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    22. Travanj 2020. 09:21

Bebac draga sretno sa svim pretragama! Nadam se da će sve biti dobro! Držim ti fige! Samo maskicu stavu za bolnicu i sve bi trebalo biti ok! Uglavnom se svi se svi drže pravila, tako da vjerujem da si sigurna. 
    Selena čestitam na okruglom tjednu! 🎊

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

selena
    22. Travanj 2020. 09:25

Vrapčić123 -hvala! Gdje sam ja još od vas.😉, vidim da je većina vas u 30-tim tjednima 😉 Sretno svima u završnici! 
    Indy34- kada si ti počela osjećati svoje blizanceke?

30.07.🥰🥰

Vrapčić123
    22. Travanj 2020. 09:26

Rio kakav ti je taj epilator? Boli li kada s njim cupaš dlake? Ja sam prije desetak godina imala neki epilator, no jako me boljelo i odustala. 🙄

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• indy34

selena

Jutro cure!
    Miha-Lea - moja frendica je imala problem sa plodnom vodom, češće je kontrolirana i nalijevala se vodom (ne znam kako to pomaze, ali se sjećam da je tako bilo) .. i izdržala do 37-mog tjedna. U kojem si ti tjednu?

Inače, cure, od kada ste počele osjećati bebu/bebe? Ja ili još ne kužim jer mi je prva trudnoća 🤔ili se moje bebe još ne miču 😞. Sad sam 21+0, blizanci.

I ja imam blizance 👶👶i sad nekad u toku 21 ili od 22 sam pocela osjecati ..iako su mi govorili od 17 je moguce ..pa sam samo osluskivala ...moraces jos da se strpis ne javljaju se sve bebe rano ..tako da mozes da  budes mirna kad osjetis znaces daje to to ..bas kao sto svi kazu to se opisati ne moze jednostavno znas to je to ..😘😘😘

Pepilli

Evo da se pohvalim ,prošla noć nam je bila katastrofalna, al zato ova san snova, toddlerica je zaspala u 9, mi legli nakon Prijatelja, nisam se morala ustajati piškiti ,cura nam se nije budila ,svi se probudili u pol8. Eh kad bi svaka noć bila ovakva! Želim svima savršen i prekrasan dan :)

Sreća mamina

Dobrodošao

zmya

Rio meni na nogama plave dlake rastu tako da to brijem, nekad pocupam ako nisam lijena al me jako boli pa ne mogu. Brazilku sam pak navikla, al ovo sinoc..jao meni...
    E, evo saljem svoj popis za bolnicu: https://ibb.co/f89YCgM 
    Mozda sam sto i zaboravila, mozda nisam, al ovo je generalno sto sam planirala pripremiti.

• anav05
    22. Travanj 2020. 09:30

Vrapčić123

Rio kakav ti je taj epilator? Boli li kada s njim cupaš dlake? Ja sam prije desetak godina imala neki epilator, no jako me boljelo i odustala. 🙄

Ja sam s epilatorima imala problema s uraslim dlakama jako pa sam odustala...
    Svakih mjesec i pol kozm.na depilaciju i mirna.

• anav05
    22. Travanj 2020. 09:36

zmya

Rio meni na nogama plave dlake rastu tako da to brijem, nekad pocupam ako nisam lijena al me jako boli pa ne mogu. Brazilku sam pak navikla, al ovo sinoc..jao meni…
    E, evo saljem svoj popis za bolnicu:https://ibb.co/f89YCgM
    Mozda sam sto i zaboravila, mozda nisam, al ovo je generalno sto sam planirala pripremiti.

Meni to sve zvuci dobro.
    Fali ti roba za van za bebu i tebe, ali to vjerujem da si planirala mužu reci da donese, kao i jaje🙂
    Ja ću ubaciti još i dudu nek' se nadje i par gaćica obicnih pamucnih, ovako sto mi prvo pada na pamet.

Rose1
    22. Travanj 2020. 09:37

Zmya svaka cast na depilaciji, meni neki dan dragi pomogao, noge uspjela sama
    Hvala na popisu, poslikala😉vidim na popisu sminka, to i ja mislim uzeti...ipak moram lijepa izaci😂🤣😂

💙

22. Travanj 2020. 09:45

Krafnice moje, ipak ne mogu bez vas. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.