Danijela cestitke za dobar pregled. Cura je preslatka s tim usnicama napucenim 🤗
Kolacic ma strpite se za fotkicu, sad mozete uzivati, samo neka su svi organi uredni. Uvijek kazem da mi je od tog pregleda sve bilo lakse i tjedni su letili.
Ena joj hvala ti na ohrabrenju 😊 nadam se da cemo sve imati srece kao i ona. I ja bih svakom pozelila ovakvu trudnocu, valjda nece porod pokvariti sve 😁😬
Danijela rado bi , ali mi nemamo privatni labrtatorij u okolici, nemamo privatnog ginekologa u krugu 🤦🏼♀️Tako da sam vec luda od svega ….. a moja mi je najavila danas samo pregeld bez ultrazvuka pa sam sva n iglama kako je natjerat da ipak odradi i ultrazvuk!!
Malo u nespretnom kraju zivim, a jos ovo sve s koronom je dodatno sve zeznilo… inace ne bi bilo problema!
Slikica je 💕💕💕nek je sve ok ❤️
Zašto pregled bez ultrazvuka? Ne kužin...šta ti je rekla, zbog čega?
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Danijela cestitke za dobar pregled. Cura je preslatka s tim usnicama napucenim 🤗
Kolacic ma strpite se za fotkicu, sad mozete uzivati, samo neka su svi organi uredni. Uvijek kazem da mi je od tog pregleda sve bilo lakse i tjedni su letili.
Ena joj hvala ti na ohrabrenju 😊 nadam se da cemo sve imati srece kao i ona. I ja bih svakom pozelila ovakvu trudnocu, valjda nece porod pokvariti sve 😁😬
Hvala Mimoza. Ja i muž smo komentirali čiji nos ima 😁
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Hvala cure. Ja ne znam jesam li luda ili sta, al mene strah tog mog dugog cerviksa 😬 Bas sam naopaka. Strah me da cu se sporo otvarati na porodu ili da se necu nikako otvarati, a da cu imati jake bolove 🤨 Zna li neko nesto vise o tome?
Ne brini brigu...to je sve individualno...ja uopce neznam koliki su mi bili cerviksi u prve dvije trudnoce...u prvoj cim su krenuli trudovi, otusirala se i otisla u rodiliste, kad su me primili bila otvorena 3,4 prsta, za nekih 2 sata otvorena totalno...slican scenarij i na 2 porodu...a bilo me strah kako sam niska (160 cm) i normalne tezine da ce beba tesko izaci, a porodi za pozeljeti na kraju....ne mozes u naprijed predvidjet kakav ces porod imati po nikakvim pokazateljims..ali puno znaci ako se uspijes u glavi opustiti..😉
Danijela ajmeeee slikica🥰
Zmya takvu pizzu planirala raditi, nikad nisam, ali moram jednom
Danas dobila prve benkice, ajmeee kako je to maaalo i slatko, jos par sitnica cekam
https://ibb.co/wBKFcpj
💙
Rose, stvarno su predivne, jos kad vidis tako sitne velicine, preslatko🥰. Jesi za nogice sta narucila? Ja jos nista nemam pojma kako to sve iskombinirati🤭 posebno me muci to ljeto i sto cemo ih morat neko vrijeme u duge rukavice oblaciti😅
Curke, znam da je bilo govora i o babyphoneu al si normalni nisam nista screenala niti zapisala. Planirali smo uzeti s kamerom. Nije mi presudno da imam i monitor ko monitor, moze i povezivanje s mobitelom/tabletom/tvom al da mi aplikacija signalizira kad bebili place i tako to. Voljela bi da ima koju funkcionalnost vise tipa pracenje temperature i to, al nije presudno. Ne kuzim se bas u te modrene baby-kamera-monitore pa ako koja ima kakav savjet, pucajte 😁 koliko sam uspjela po internetu pohvatati, svi hvale motoroline pa eto nekako gledam te za sada. Za toplomjer sam si sad screenala sve pa to imam.
Ej.
Mi ćemo 99% uzeti Motorolu mpb 48.
Čitala sam dosta, neki generalni zakljucak je da im se svima baterija u ovom prijenosnom dijelu troši, ali ovaj mi se cini da je skroz dobar za cijenu...🙂
Ja cekam da otvori kik ili pepco, za te kapice, carapice i sl.
Tako nekako i ja...
Imam ove osnovne, nazovimo ih velike stvari, a za te male čekam Pepco🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji