Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leonie90
    20. Travanj 2020. 23:22

Cure, samo da vas pozdravim prije spavanja..
    Citam cijeli dan, ali se nisam javljala jer je i mene docekala briga nejavljanja bebe pa nisam htjela stvarati paniku ni sebi ni vama- mislim ja sam bila vec na granici. Inace svaku noc svako okretanje me probudi, a ona me usput izbuba, nocas nista, a noc mi je bila preteska, prepone i ledja su me ubijali i vecinu noci sam bila budna, a nje nema. Danas ujutro tako lagan dodir kao u prvim tjednima kada sam ju pocela osjecati i dalje opet nista. Cijeli dan sam samo o tome mislila. Pocela je imati uobicajene pokrete tek poslijepodne. Mozda je to normalno, ali ja nisam navikla, inace se stalno vrti. Dosla sam do zakljucka da sam ju mozda uspavala s tim sto sam popila casu kupinovog vina jucer navecer 🙈 jos smo imali u planu da cu si to uvesti u rutinu radi zeljeza, ali sad definitivno necu.
    Kaktusice- nadam se da cemo sve pricati o svojim muzevima ovako kao ti o svome.
    Dora sigurno odmara danas, dok se probudim nadam se vidjeti njenu poruku.
    Ja sutra imam pregled, pa me i to nekako umiruje. 
    Netko je spomenuo migrenu, i ja sam popila veceras lupocet od 1000.
    Yvette, ima li spavacica napokon? 

yvette
    20. Travanj 2020. 23:37

Leonie ja sam imala migrenu nekidan, zelim da ti sta prije prode. 
    Sto se tice pokreta, mene isto nekad zabrine. Nekad je preaktivan da jedva cekam da prestane tuci, a nekad se ne javlja pa se grizem. Prosli tjedan se dogodilo da se nije javio iza rucka, a uvijek se javi iza rucka. Umrla sam od straha. 
    Sto se tice spavacica, po trackingu sam vidjela da su u petak bile u Zg, pise da sutra idu na dostavu na kucnu adresu. 
    Pisala sam kako sam prosli tjedan bila na +7.5 kg i onda sam zakljucila da cu biti fit kad rodim jer do kraja ne budem puno dobila i narucila si 2 haljine s boohoo. Kad ono danas +10 kg 😂 Bas sam bila naivna

Vrapčić123
    20. Travanj 2020. 23:37

Curke laku noć želim!
    Dora sad se već brinem lagano. Nadam se da ste dobro, da se odmaraš. Puno pusa bebama i tebi.😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

ena0206
    20. Travanj 2020. 23:56

Mimoza ctg meni rsdi uvijek praxis Hebamme.. Ali odnese papir doktoru da i on pogleda i onda on dode do mene i komentira jel u redu i tako to.. Inace se ne ide na pregled kod doktora, samo te spoje na ctg.. Prije toga dam urin svaki put, mjere kilazu, tlak i to osnovno sto i svaki put rade. 

21. Travanj 2020. 00:12

Hvala na pojasnjenju za isofix bazu curke. 
    Imam pitanje za cure iz DE, obzirom da me moja dr nije obavijestila o tim dodatnim paketima za ultrazvuk, jel to znači da sam osudjena na ta 3 koje pokriva Krankenkasse? Planiram na idućem pregledu dogovorit dodatne uzv, ta 3 tokom trudnoće su zaista jako jako malo, i bas me ljuti to.

ena0206
    21. Travanj 2020. 01:20

Renata92

Hvala na pojasnjenju za isofix bazu curke.
    Imam pitanje za cure iz DE, obzirom da me moja dr nije obavijestila o tim dodatnim paketima za ultrazvuk, jel to znači da sam osudjena na ta 3 koje pokriva Krankenkasse? Planiram na idućem pregledu dogovorit dodatne uzv, ta 3 tokom trudnoće su zaista jako jako malo, i bas me ljuti to.

Da, tako je. Meni moj ginekolog nije nista pricao o nikakvim paketima, pa sam  imala samo ta 3 glavna ultrazvuka pokrivena od krankenkasse, a sve ostale sam sama platila.. I ultrazvuke i ostala testiranja.
    Sad sam obavila taj treci ultrazvuk sto pokriva krankenkasse.. A jos sam se zapisala za jedan ultrazvuk prije poroda i test na streptokok... Sve placam sama. Al eto.. Oni su takvi, ne kazu za takve stvari.. Pa dodes jedan dan na ultrazvuk i samo ti izvade racun. 😄

Rose1
    21. Travanj 2020. 07:00

Jutro cure!!!
    Sretnooo svima na pregledima danas!!!
    Zuza hvala na podijeljenom iskustvu❤lijepo si to napisala
    Polly kako si danas?
    Leonie zao mi je sto si se tako zabrinula, napila si bebicu😂danas ce sigurno biti aktivnija, a i pregled ce te smiriti
    Yvette tako i moj bude preaktivan pa ako se ne javi kad i inace, odmah panika
    Dora draga sad vec brinem

💙

21. Travanj 2020. 07:31

Ja sam se dizala uzimst mob da vidim je li se javila 😧😒😔

Žuža
    21. Travanj 2020. 07:39

Dobro jutro svima!
    Takodjer sam u iscekivanju vijesti od Dore i Polly. 
    Javite se curke!
    Ostalima zelim lijep dan i molim lijepo bez šokova 😉😄

• Bebac24
    21. Travanj 2020. 07:46

Jutro Dora draga nadam se da je sa mrvicama sve u redu ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI