Cure, samo da vas pozdravim prije spavanja..
Citam cijeli dan, ali se nisam javljala jer je i mene docekala briga nejavljanja bebe pa nisam htjela stvarati paniku ni sebi ni vama- mislim ja sam bila vec na granici. Inace svaku noc svako okretanje me probudi, a ona me usput izbuba, nocas nista, a noc mi je bila preteska, prepone i ledja su me ubijali i vecinu noci sam bila budna, a nje nema. Danas ujutro tako lagan dodir kao u prvim tjednima kada sam ju pocela osjecati i dalje opet nista. Cijeli dan sam samo o tome mislila. Pocela je imati uobicajene pokrete tek poslijepodne. Mozda je to normalno, ali ja nisam navikla, inace se stalno vrti. Dosla sam do zakljucka da sam ju mozda uspavala s tim sto sam popila casu kupinovog vina jucer navecer 🙈 jos smo imali u planu da cu si to uvesti u rutinu radi zeljeza, ali sad definitivno necu.
Kaktusice- nadam se da cemo sve pricati o svojim muzevima ovako kao ti o svome.
Dora sigurno odmara danas, dok se probudim nadam se vidjeti njenu poruku.
Ja sutra imam pregled, pa me i to nekako umiruje.
Netko je spomenuo migrenu, i ja sam popila veceras lupocet od 1000.
Yvette, ima li spavacica napokon?

Leonie ja sam imala migrenu nekidan, zelim da ti sta prije prode.
Sto se tice pokreta, mene isto nekad zabrine. Nekad je preaktivan da jedva cekam da prestane tuci, a nekad se ne javlja pa se grizem. Prosli tjedan se dogodilo da se nije javio iza rucka, a uvijek se javi iza rucka. Umrla sam od straha.
Sto se tice spavacica, po trackingu sam vidjela da su u petak bile u Zg, pise da sutra idu na dostavu na kucnu adresu.
Pisala sam kako sam prosli tjedan bila na +7.5 kg i onda sam zakljucila da cu biti fit kad rodim jer do kraja ne budem puno dobila i narucila si 2 haljine s boohoo. Kad ono danas +10 kg 😂 Bas sam bila naivna

Curke laku noć želim!
Dora sad se već brinem lagano. Nadam se da ste dobro, da se odmaraš. Puno pusa bebama i tebi.😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Mimoza ctg meni rsdi uvijek praxis Hebamme.. Ali odnese papir doktoru da i on pogleda i onda on dode do mene i komentira jel u redu i tako to.. Inace se ne ide na pregled kod doktora, samo te spoje na ctg.. Prije toga dam urin svaki put, mjere kilazu, tlak i to osnovno sto i svaki put rade.

Hvala na pojasnjenju za isofix bazu curke.
Imam pitanje za cure iz DE, obzirom da me moja dr nije obavijestila o tim dodatnim paketima za ultrazvuk, jel to znači da sam osudjena na ta 3 koje pokriva Krankenkasse? Planiram na idućem pregledu dogovorit dodatne uzv, ta 3 tokom trudnoće su zaista jako jako malo, i bas me ljuti to.
Hvala na pojasnjenju za isofix bazu curke.
Imam pitanje za cure iz DE, obzirom da me moja dr nije obavijestila o tim dodatnim paketima za ultrazvuk, jel to znači da sam osudjena na ta 3 koje pokriva Krankenkasse? Planiram na idućem pregledu dogovorit dodatne uzv, ta 3 tokom trudnoće su zaista jako jako malo, i bas me ljuti to.
Da, tako je. Meni moj ginekolog nije nista pricao o nikakvim paketima, pa sam imala samo ta 3 glavna ultrazvuka pokrivena od krankenkasse, a sve ostale sam sama platila.. I ultrazvuke i ostala testiranja.
Sad sam obavila taj treci ultrazvuk sto pokriva krankenkasse.. A jos sam se zapisala za jedan ultrazvuk prije poroda i test na streptokok... Sve placam sama. Al eto.. Oni su takvi, ne kazu za takve stvari.. Pa dodes jedan dan na ultrazvuk i samo ti izvade racun. 😄

Jutro cure!!!
Sretnooo svima na pregledima danas!!!
Zuza hvala na podijeljenom iskustvu❤lijepo si to napisala
Polly kako si danas?
Leonie zao mi je sto si se tako zabrinula, napila si bebicu😂danas ce sigurno biti aktivnija, a i pregled ce te smiriti
Yvette tako i moj bude preaktivan pa ako se ne javi kad i inace, odmah panika
Dora draga sad vec brinem
💙
Dobro jutro svima!
Takodjer sam u iscekivanju vijesti od Dore i Polly.
Javite se curke!
Ostalima zelim lijep dan i molim lijepo bez šokova 😉😄

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji