Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Travanj 2020. 22:22

Polly, nepoznata mi je ta bol, al ako se nastavi odi na hitnu. Vjerujem da nije ništa strašno 

Vrapčić123
    20. Travanj 2020. 22:33

Polly ako jako boli ja bih na tvome mjestu ipak na hitnu. Kako je sada? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

ena0206
    20. Travanj 2020. 22:35

Da polly ipak bolje da poslusas cure i odes.. Nadam se da je sve ok i da su to samo svakodnevni trudnicki bolovi. 😘

Pepilli
    20. Travanj 2020. 22:43

Kaktusica poznata mi je tvoja bol i strah i neizvjesnost, makar mi suprug nije liječnik nego vatrogasac, za svaku intervenciju , bilo na poslu bilo privatno kad odjuri kao dobrovoljni me stisne u grlu i jedva čekam da se vrati kući.  Zahvaljujem Bogu kad se vrati a da je sve dobro prošlo, i za njega i onog kome je jurio u pomoć....
     Vjerujem da je tebi mnogostruko teže , ipak je tvoj mužić stalno u kontaktu s bolesnima i veliki je psihički tereti za njega i za tebe ne moći si pružiti fizičku utjehu kroz dodir ili poljubac. Ajde ja bar svog poljubim i izgrlim nema tih nekih opasnosti ,bez toga bih umrla.
    A što se tiče smjena dežurstava i intervencija. Za ovaj Božić je nakon x godina bio slobodan, al jako jako često radi svetke i petke ,kako mu padne grah, ajde pa je smjena svi bi dali ruku u vatru jedan za drugoga. Al što me ljuti je ljudska glupost ,vjerojatno i tebe ,tipa sjedne čovjek za nedjeljni ručak ,onaj jedan put u mjesecu kad je doma u nedjelju ,ponese svi žlice juhe pa juri na intervenciju jer se neko pametan odlučio ići palit travu po vjetrovitom vremenu i ježiga ,otelo se kontrolirati.  ..A živimo 200 M od vatrogasnog doma ,kad Siren zatuli ne znaš kom je gore ,njemu jer mora juriti ili našem djetetu jer mrzi taj visoki zvuk i svu ju isprepada da se jedva smiri....

Sreća mamina

Dobrodošao

zmya
    20. Travanj 2020. 22:44

Kaktusice a bas ste ko u nekom ljubavnom filmu :) Rade emocije jos i vise, lipo je citati da netko ovako i pise o svom muzu i ovim malim sitnicama, znakovima koji mnogo znace. Nadam sr da ce ovo uskoro proci sve i da cete se vidjeti kako spada. 
    Ja svoga obozavam, 3 mjeseca u komadu smo u kuci jedan s drugim i s nikim se ne vidimo, vjerojatno i on pozeli mene gadjat necim ko i ja njega, al i to je za ljude. Kako sam i ja bila po terenima i on po putovanjima, znalo nam se desiti da se isto tako po misec ipo ne vidimo, i to je bas tesko. Sjecam se tamo JAR-a, ne smijes nikud po noci, ispijam vino sama na balkonu i krizam 40 dana dok se ne vidimo. Prvi put kad smo bili tako dugo razdvojeni i kad smo se vidjeli plakala sam satima i samo ga mirisala i stiskala kraj sebe. Tako da kad se vi vidite, sigurno ce bit jako emotivno, pogotovo sto imate i bebicu koja uskoro stize! #samoljubav
    Indy po terminima su Pepili, Zaraa, yvette, Tonka sigurno ispred mene + raniji dogovoreni jedan carski. Al da, ja evo isto startala 34.tjedan, to je sad vec pomalo ozbiljno! :) trema trema 😱😱😱

Polly
    20. Travanj 2020. 22:45

Isto je, mozda i malo jače, tjera me na mokrenje, a nemam šta više, pa probode, pa pulsira, nisam pametna ak se nastavi ići ću na hitnu jer nema šanse da uopće zaspim s tim bolovima 

Pepilli
    20. Travanj 2020. 22:53

Termini- Mislim da je Lola prije mene ,al da sam medu prvima na hit listi. Mame na proljetnim bebama već razglabaju o ritmovima življenja svoje novorođenčadi , al meni kraj 5. Nije proljeće, dok nastupi vrućina sve je to ljeto ..
    Dora odmaraj ,spavaj i nadam se da je sve u redu s tobom i kikačima 
    Polly vjerojatno je neka uri infekcija , iako u trudnoći postoji mirijada bolova koji su svi kao normalni, držim ti fige da je sve u redu 

Sreća mamina

Dobrodošao

kaktusica
    20. Travanj 2020. 23:07

Polly moguce da je kakva upala mjehura? Isto ti podji na hitnu pa da si mirna. Nadam se da je sve ok i da samo beba pritisce 😘😘
    Pepili 😘 Nije ni tvom muzu lako, ja se divim svaki put vatrogascima kako nesebicno idu u vatru, koji je to zar i ljunav prema poslu i da obrane necji zivot, mogu misliti kako ti je kad ima neku intervenciju 😔😔 Stresni su ti neki poslovi, to je nesto u tim ljudima koji to odabiru, ne znam kako to uopce objasniti.... bas su velikog srca!
    Zmya 😘😘 
    Žuža bas si lijepo to napisala, majcinstvo je nesto sto te promijeni htio ne htio. Imas ti i dalje svoj neki zivot, ritam, prijatelje, posao...ali nicem se toliko ne veselis i niceg se toliko ne bojis kao kad je dijete u pitanju. Ja bi za svaku njegovu temp. ili virozu odmah imala proljev od stresa. 
    Nadam se da Dora odmara, bas se vec brinem 🙁

yvette
    20. Travanj 2020. 23:16

Polly ja sam znala imati osjecaj kao da ce beba izaci, da se nesto migolji u rodnici. Ali nikad mi se nije javljalo i peckanje. A gle bolje da odes, idu ljudi i za manje stvari. Mene ginekolog uvijek upozori na pregledu da za bilo sto sumnjivo idem pravac na pregled ili hitnu. I na sitnicu znaci pravovremeno reagirati.
    Zuza hvala na lijepim rijecima...♥️ 
    Otkada se Dora ne javlja? Nadam se da je sve ok...

Mila7
    20. Travanj 2020. 23:21

Samo sam uletila da vidim jeel se Dora javila... Nadam se da se brinem bzvz 😕.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI