Polly, nepoznata mi je ta bol, al ako se nastavi odi na hitnu. Vjerujem da nije ništa strašno
Polly ako jako boli ja bih na tvome mjestu ipak na hitnu. Kako je sada?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Da polly ipak bolje da poslusas cure i odes.. Nadam se da je sve ok i da su to samo svakodnevni trudnicki bolovi. 😘

Kaktusica poznata mi je tvoja bol i strah i neizvjesnost, makar mi suprug nije liječnik nego vatrogasac, za svaku intervenciju , bilo na poslu bilo privatno kad odjuri kao dobrovoljni me stisne u grlu i jedva čekam da se vrati kući. Zahvaljujem Bogu kad se vrati a da je sve dobro prošlo, i za njega i onog kome je jurio u pomoć....
Vjerujem da je tebi mnogostruko teže , ipak je tvoj mužić stalno u kontaktu s bolesnima i veliki je psihički tereti za njega i za tebe ne moći si pružiti fizičku utjehu kroz dodir ili poljubac. Ajde ja bar svog poljubim i izgrlim nema tih nekih opasnosti ,bez toga bih umrla.
A što se tiče smjena dežurstava i intervencija. Za ovaj Božić je nakon x godina bio slobodan, al jako jako često radi svetke i petke ,kako mu padne grah, ajde pa je smjena svi bi dali ruku u vatru jedan za drugoga. Al što me ljuti je ljudska glupost ,vjerojatno i tebe ,tipa sjedne čovjek za nedjeljni ručak ,onaj jedan put u mjesecu kad je doma u nedjelju ,ponese svi žlice juhe pa juri na intervenciju jer se neko pametan odlučio ići palit travu po vjetrovitom vremenu i ježiga ,otelo se kontrolirati. ..A živimo 200 M od vatrogasnog doma ,kad Siren zatuli ne znaš kom je gore ,njemu jer mora juriti ili našem djetetu jer mrzi taj visoki zvuk i svu ju isprepada da se jedva smiri....

Sreća mamina
Dobrodošao
Kaktusice a bas ste ko u nekom ljubavnom filmu :) Rade emocije jos i vise, lipo je citati da netko ovako i pise o svom muzu i ovim malim sitnicama, znakovima koji mnogo znace. Nadam sr da ce ovo uskoro proci sve i da cete se vidjeti kako spada.
Ja svoga obozavam, 3 mjeseca u komadu smo u kuci jedan s drugim i s nikim se ne vidimo, vjerojatno i on pozeli mene gadjat necim ko i ja njega, al i to je za ljude. Kako sam i ja bila po terenima i on po putovanjima, znalo nam se desiti da se isto tako po misec ipo ne vidimo, i to je bas tesko. Sjecam se tamo JAR-a, ne smijes nikud po noci, ispijam vino sama na balkonu i krizam 40 dana dok se ne vidimo. Prvi put kad smo bili tako dugo razdvojeni i kad smo se vidjeli plakala sam satima i samo ga mirisala i stiskala kraj sebe. Tako da kad se vi vidite, sigurno ce bit jako emotivno, pogotovo sto imate i bebicu koja uskoro stize! #samoljubav
Indy po terminima su Pepili, Zaraa, yvette, Tonka sigurno ispred mene + raniji dogovoreni jedan carski. Al da, ja evo isto startala 34.tjedan, to je sad vec pomalo ozbiljno! :) trema trema 😱😱😱

Isto je, mozda i malo jače, tjera me na mokrenje, a nemam šta više, pa probode, pa pulsira, nisam pametna ak se nastavi ići ću na hitnu jer nema šanse da uopće zaspim s tim bolovima

Termini- Mislim da je Lola prije mene ,al da sam medu prvima na hit listi. Mame na proljetnim bebama već razglabaju o ritmovima življenja svoje novorođenčadi , al meni kraj 5. Nije proljeće, dok nastupi vrućina sve je to ljeto
..
Dora odmaraj ,spavaj i nadam se da je sve u redu s tobom i kikačima .
Polly vjerojatno je neka uri infekcija , iako u trudnoći postoji mirijada bolova koji su svi kao normalni, držim ti fige da je sve u redu

Sreća mamina
Dobrodošao
Polly moguce da je kakva upala mjehura? Isto ti podji na hitnu pa da si mirna. Nadam se da je sve ok i da samo beba pritisce 😘😘
Pepili 😘 Nije ni tvom muzu lako, ja se divim svaki put vatrogascima kako nesebicno idu u vatru, koji je to zar i ljunav prema poslu i da obrane necji zivot, mogu misliti kako ti je kad ima neku intervenciju 😔😔 Stresni su ti neki poslovi, to je nesto u tim ljudima koji to odabiru, ne znam kako to uopce objasniti.... bas su velikog srca!
Zmya 😘😘
Žuža bas si lijepo to napisala, majcinstvo je nesto sto te promijeni htio ne htio. Imas ti i dalje svoj neki zivot, ritam, prijatelje, posao...ali nicem se toliko ne veselis i niceg se toliko ne bojis kao kad je dijete u pitanju. Ja bi za svaku njegovu temp. ili virozu odmah imala proljev od stresa.
Nadam se da Dora odmara, bas se vec brinem 🙁
Polly ja sam znala imati osjecaj kao da ce beba izaci, da se nesto migolji u rodnici. Ali nikad mi se nije javljalo i peckanje. A gle bolje da odes, idu ljudi i za manje stvari. Mene ginekolog uvijek upozori na pregledu da za bilo sto sumnjivo idem pravac na pregled ili hitnu. I na sitnicu znaci pravovremeno reagirati.
Zuza hvala na lijepim rijecima...♥️
Otkada se Dora ne javlja? Nadam se da je sve ok...

Samo sam uletila da vidim jeel se Dora javila... Nadam se da se brinem bzvz 😕.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji