Evo i ja prijavljujem nove bolove… Kako da opisem… Kosti i tetive od dole oko 🍑 uzasno bole, npr ako stanem samo na jednu nogu presijece me bol, boli dok se okrecem na krevetu, cak i samo dok lezim kao neko zarenje… Ima tko sto slicno?
Vucica nemam takve bolove, ali evo nastavno na tvoje da se i ja pojadam!
Probada me zadnjih par dana u samoj rodnici, pogotovo kad duže sjedim počnu ti bolovi i imam osjećaj kao da će mi sve dolje ispasti! Divim se vama koje još uvijek radite i dugo sjedite! Sjedenje mi je postalo gore od hodanja i stajanja!
Vjerujem da su svi ti bolovi normalni dokle god ne osjetimo da je nešto alarmantno. Mislim da bi to brzo prepoznale i otišle riješiti kako smo se već uvjerile s ostalim curama. Ipak se ta naša maternica mora proširiti od veličine kruškice do lubenice, tko zna kakve živce i organe sve dira na tom putu! Bilo bi čudno da ne osjetimo ništa!
Jutro cure, cestitam svima na okruglim tjednima! 🎉💪🎶❤
Napokon ja san imala isto tako uzasnu bol samo sa desne strane, svi nalazi bili uredni, ostavili su me u bolnici, sumnjali su na upalu slipog criva, pripremali me na operaciju, na kraju ta ludacka bol nestala sama od sebe i eto, proslo je 2 miseca nikad nisam saznala sta je bilo. Njihovo pojasnjenje je da su najvejrojatnije priraslice tu pa to malo nezgodno boli kako se sve rasteze i siri.
Cure i ja prijavljujen novu bol. Sinoc sam legla, doli, u pi pi, me tako pocelo probadat. Naglo, jako, koda mi je neko noz zario. Osjetila bi jednom taj "ubod" pa par min nista pa opet, ponovilo se mozda 4,5 puta. Ukocila san se, sta od boli, sta od straja.
Jel iko ima slicna iskustva? Sta bi to moglo bit? Meni odma panika da se nisan pocela otvarat 😑
💞girl💞
Dora 😘😘😘 hvala na odgovoru ,mislim da to pase mjere jel je ca +,-,200 gr ..tako da tih jos 100 zavisi i od polozaja pa se ponekad ne moze bas izmjeriti ..Budi jaka ne spavanje je tesko al izdrzacemo ,bebice ce sigurno da napreduju vidjeces za par dana dok i one skontaju sta se desilo i dok se pocnu hraniti kad pocnu da dobijaju na tezini ..A sto se tice zdravstvenih radnika i nocnih smjena vjerujte mi to su bajke ..i sama sam njegovateljica radila sam u jednom domu za stare preko 3 godine nocne dnevne smjene ...nema spavanja ..a ne zelim da znam kako je na hitnoj ,porodjajnom ili intezivnom....a dobro o svakom poslu imaju ljudi misle ono sto im pase uvjek je drugima lakse ...
Napokonja san imala isto tako uzasnu bol samo sa desne strane, svi nalazi bili uredni, ostavili su me u bolnici, sumnjali su na upalu slipog criva, pripremali me na operaciju, na kraju ta ludacka bol nestala sama od sebe i eto, proslo je 2 miseca nikad nisam saznala sta je bilo. Njihovo pojasnjenje je da su najvejrojatnije priraslice tu pa to malo nezgodno boli kako se sve rasteze i siri.
Cure i ja prijavljujen novu bol. Sinoc sam legla, doli, u pi pi, me tako pocelo probadat. Naglo, jako, koda mi je neko noz zario. Osjetila bi jednom taj "ubod" pa par min nista pa opet, ponovilo se mozda 4,5 puta. Ukocila san se, sta od boli, sta od straja.
Jel iko ima slicna iskustva? Sta bi to moglo bit? Meni odma panika da se nisan pocela otvarat 😑
Zaraa evo upravo sam pisala o tome. Baš u 🍑 neka probadanja. Isto mi razne crne misli o cerviksima i otvaranju prolaze glavom!
S druge strane, BH kontrakcije skoro potpuno nestale ovih dana!🤷♀️
Rose aaa meni je utorkom tjednica samo mi se ne da svaki dan mijenjati broj pa samo okrugle tjedne pisem 🤣🤣 bas to svaki dan nesto novo
Amneris vidim sve nesto boli danas novo 😅 nije ne za hitnu al jedva hodam i osjecaj kao ekstremna upala misica da bar od cega ima biti 🤣
Dora za mjere znam da meni moja ginekologica uvijek kaze da je to sve +-300 g pa bit ce da je OK. Puno 😘😘😘😘😘😘
Napokonja san imala isto tako uzasnu bol samo sa desne strane, svi nalazi bili uredni, ostavili su me u bolnici, sumnjali su na upalu slipog criva, pripremali me na operaciju, na kraju ta ludacka bol nestala sama od sebe i eto, proslo je 2 miseca nikad nisam saznala sta je bilo. Njihovo pojasnjenje je da su najvejrojatnije priraslice tu pa to malo nezgodno boli kako se sve rasteze i siri.
Zaraa evo upravo sam pisala o tome. Baš u 🍑 neka probadanja. Isto mi razne crne misli o cerviksima i otvaranju prolaze glavom!
S druge strane, BH kontrakcije skoro potpuno nestale ovih dana!🤷♀️
Ja mislim da su ta probadanja normalna manje vise da se i ti svi misici dole i kosti pripremaju sto vise odmicemo sve mora da se pripremi i da kazem dovoljno rastegne za porod...naravno ako nije praceno krvarenjem ..mene od samog pocetka tako bole rucni zglobovi ..prsti sad vec uveliko oticem ..sake ne mogu da zatvorim ..al kazu a nama je nadati se tako neke tegobe da nestaju odmah posle poroda tako da cure izdrzacemo ..
Rose draga sretan okrugli broj 🤗
Ivcy Cestitke na velikih 30. 💪🏼Sad se sve cini blizim 🤗
Dana divna si mi s trbuhom 😊 bravo za tu kilometrazu 🙃
Vrapcic pebble pro je kod nas, a baza je u autu vec 😂pa ne znam koja je, vidjet cu.
Jucer smo se sreli s onim nasim susjedima i zlocastim malcem (sto mi dira sise) 😂 i oni su meni dali max 2 tjedna i da cu roditi. Kazu oboje da mi se trbuh skroz spustio i da je toj susjedi tako bilo pred sami porod😬 Ajde rekoh, danas cu onda spremiti torbu hah mada ja ne mislim tako, jos ce se ovo oduziti.
Vucica, anavo cestitke na punim tjednima 🤗
Dora uvijek se obradujem kada nesto napises 🥰 nadam se da ces sada imati mirnije dane i noci u novoj sobi i da ces se moci odmoriti. Nema veze sto si dalje od bebica, malo duze prosetaj i ubrzat ces si oporavak 🤗 grlim
Mrvicak vjerujem da su to neki prolazni bolovi, kao i vecina ovih do sad koja je javljala. Svaki dan nesto novo otkrivamo u ovom blazenom stanju 😬
Jutro curke!
Napokon super da si išla na hitnu, po meni tako baš jaki bolovi nisu normalni. Javi nam kako si i što je na kraju bilo! Držim fige da bude nešto ipak ne tako strašno.
Ana hehe, neka neka, ti si trudna, on nije 😂😂😂
Lola draga pa ti si 35.tjedan, uskoro ulaziš službeno u termin 🎉🎉🎉
Rose, Ivcy čestitam curke 🎊🎊🎊
Dora draga, svaki dan se pomolim za tvoje snažne bebice i za tebe! Bit će to na kraju dobro! Ja predajem jednoj krasnoj djevojci koja je punooo ranije rođena, tu negdje kao tvoja dječica, sada je maturantica. Samo ću ti reći da mi ne bismo smjeli imati miljenike, no mala je tako draga i dobra da joj nitko ne može odoljeti. Potpuno zdrava fizički, ali rekla bih i psihički obzirom da je znam četiri godine. Također među troje najpametnijih učenika u razredu, odlična učenica. Eto još jednog primjera ❤️❤️❤️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Da skrenem misli s bolova...gledam u H&M predivne jednodijelne kupace 😍😍 jel tko od dugonja ovdje uzimao kad od njih? Ne znam kako s velicinama, meni su svi jednodijelni obicno kratki, a vec par ljeta mi bas rade volju 😍
Ana čestitam draga! 🎊
Black ja se zbilja trudim oko zdrave prehrane. Tu i tamo si priuštim nešto, no vrlo vrlo rijetko. Al nekako mi se ni ne traži nezdravo na sreću. Veseli me kako mala svaki put raste i bude lijepe težine, pa se nekako nadam obzirom da se od jutra trudim da bude nutricionistički dobro da će mala jačati i dalje i primati te zdrave nutrijente svakodnevno. To me zapravo drži na toj zdravoj hrani. Al da ova glupa korona to sve otežava to definitivno! 🙄
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji