Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    19. Travanj 2020. 08:18

Hvala cure🤗❤
    Dora bit ce ti lakse u ovoj sobi, probaj malo otspavati dok ne odes bebicama❤💙vjerujem da se oni super brinu za njih i da ce lijepo dobivati i gramice i kilice...a sestrama naklon, svaka im cast, to je stvarno poziv i to moras voljeti
    Ivcy cestitam na okruglom 30.tj🥳🥳🥳
    Mrvicak da,da, ja sam jedna od tih koja ceka 30., a vec vidim da mi nece biti nista akse ni do34😱
    BlackLiones ja ti pripazim da bude nesto zdravo za dorucak i rucak, ubacim voce, a onda između ubacim svasta nesto, i mi neki dan radili tople sendvice, jucer jela krafnice, koji dan prije burek i tako...svasts jedem

💙

Trancie
    19. Travanj 2020. 08:18

Jutro cure!!!
    Anavo, Ivcy i Rose i ostale sretno na punim tjednima 💜💜
    Dora drzi se, svaki dan ce oni bit tezi i veci!!!! I ti ces biti bolje!!! Njima treba njihova super mama , a ti to jesi 💙🌸
    Napokon. Nadam se da si bolje, dobro je da si otisla na hitnu !!! 

Rose1
    19. Travanj 2020. 08:29

Anavo i tebi cestitam na punom tjednu🥳🥳🥳

💙

kaktusica
    19. Travanj 2020. 08:42

Jutro krafnice 🍩😍
    Rose, Ivcy,  Anavo cestitam na punim i zaokruzenim tjednima curke 🥰🥳💞
    Napokon nadam se da je sve u redu draga, javi nam sto je bilo. Neka si ti otisla u bolnicu, takvu bol ne treba ignorirati. Mene je prije 2 tjedna tako bolilo,na kraju je bio taj kamen kojeg je beba pomaknula u bubregu i jos lupala po tom mjestu jer su mi svi nalazi bili cisti, i urin i krv. A bol u bubregu i preponama je uzasna.
    Dora zao mi je da se nisi naspavala, bit ce i takvih dana... Mozda ce ti sad ipak biti lakse u ovoj novoj sobi; a misici su blizu, ja vjerujem da kako budu napredovali da ces biti sve duze i cesce s njima. A ovi "moji" decki, ma vidim ja njih cesto da prodju ulicom ali jucer su me skuzili pa vikali, pricali i smijali se...ma medicina i priroda kad se ujedine, moze nastati samo ovako dobar ishod vidjet ces ❤
    A zdravstveni radnici, sto reci vise...oni ne staju nocima. I onda kad netko kaze da spavaju u dezurstvu...kakvo crno spavanje?! Meni muz zna doci i nakon 27-28 sati, sve ocne kapilarile mu budu popucane. Zna se dogoditi da ide u hitne pratnje kolima, helikopterom ili avionom za Zagreb, preda pacijenta ili bebu, ide ponekad i s onim pokretnim inkubatorom ili onom ogromnom medicinskom torbom od 15kg skupa s med.sestrom, i tako idu po Zagrebu, pojedu nesto usput o svoj trosak, vrate se nazad u istom danu u Dubrovnik, u dezurstvo i ostane raditi do iduceg dana. I za takav "izlet" bude placen ravno 0 kuna. E to vam je nase zdravstvo. Pratio je puno puta male palcice za Split i Zagreb, sad su to velika djecica vec. Dora ako imas volje pogledaj na internetu noju sugradjanku, upisi samo Dita Lipanovic rodila i otvorit ce ti se clanak o njenom deckicu. Rodjen u 24.tjednu, da ga vidis sada koji je to haharic, predivan je. Moj muz je bio tad dezuran kad je rodila i kad ga intubirao jer nije mogao samostalno disati, kaze da su im se svima noge odsjekle kad su vidjeli koliko je sicusan. A evo izborio se. Oprosti sto te davim ovako, samo ti zelim davati pozitivne primjere jer su ta djeca borci itekakvi i imaju nevidjenu snagu ❤❤

Dora4
    19. Travanj 2020. 08:45

Anav cestitam i tebi draga!! 🥳
    Mrvicak drzi mi se draga, vjerujem da su bolovi od pregorsiranosti i kako cure kazu, idu tjedni, bit ce sad sve vise rastezanja, rasta i svega! 😘
    Hvala vam curke, evo meni se vec cini lakse u ovoj sobi zasad..tamo sam stvarno mijenjala cimerice cesce nego vir uloske hahah 😬🙈 a kako je vise kreveta automatski je veca frekvencija zena..cekam da mi dodju previt ranu i konacno je 3.dan pogledat, nadam se da fino zacijeljuje i da je bar taj dio pod kontrolom..jos boli i pece, ali nekako mi je to skroz sporedno trenutno! 
    BlackLioness samo papaj sto ti pase, cim ti razmisljas sto bi jos mogla zdravije na dobrom si putu da i ubacis jos koji zdravi obrok, a mislim da sve pojedemo i stvari s liste "fino, nezdravo" 😃 pa trebaju bebe znat da ima i lijepih, zlocestih stvari za papat 🙃

Dora4
    19. Travanj 2020. 08:49

Kaktusica hvala ti sunce moje lijepo pozitivno!! 😘😘
    Tvome muzu i ostalim zdrav.djelatnicima, naklon do poda, to je zbilja neizdrzivo i divim im se svaki dan! Jaoo ma nek ih zadesi tu i tamo i mirna noc da samo uspiju predahnut i radit normalnim tempom to je vec nagrada, cisto sumnjam da se itko ikad moze opustit da bas zaspe, prevelika je to odgovornost! 

Amneris
    19. Travanj 2020. 08:49

Dobro jutro ljepotice!
    Ivcy, Rose, anav05 čestitke na punim tjednima! 😍
    Nisam se jučer uključivala pa da ne zaboravim, Dana baš si divna! Što se može reći i za Maggyn burek!mljac!😋😋
    Nisam probala još ništa od Sašinih recepata ali morat ću kad toliko hvalite!
    Black ja stvarno pazim da jedem pravilno i uravnoteženo prvenstveno zbog probave, čim fulam, osjetim to na sljedećem br.2! Ali evo jučer je bila prilika pa sam se najela zelenih Pringlesa, pizze i kremšnita! 🙈🙈 #hemićinaaparatima
    Dora čekamo i dalje dobre vijesti o tvojim bebekima! Želim i tebi da se što prije malo više odmoriš, ali vidim da te ni ovako iscrpljenu ne napušta pozitiva, a to je najvažnije! Mislim da nam svima puno znači kad čujemo ovako iskustva iz prve ruke od žena koje su rodile, to nas sve tako brzo čeka! Samo ti nama piši!
    Napokon javljaj situaciju!

Vucica
    19. Travanj 2020. 08:51

Evo i ja prijavljujem nove bolove... Kako da opisem... Kosti i tetive od dole oko 🍑 uzasno bole, npr ako stanem samo na jednu nogu presijece me bol, boli dok se okrecem na krevetu, cak i samo dok lezim kao neko zarenje... Ima tko sto slicno? 

Rose1
    19. Travanj 2020. 08:55

mrvičak

Jutro curke.
    Ivcy i Rose1 čestitam na zaokruženim tjednima 🥳
    Jel vi ono sa mnom odbrojavate do 30? Pa smo rekle produžit do 34🤦‍♀️😂
    Dora, vidim da si puno bolje, bravo. Bolje da si dobila mirniju sobu. Često pri mjerenju beba faliju i meni su s Davidom. Bit će to lav i lavica, sigurno 🔐
    Napokon - javi kada dođu nalazi, bolje da si se javila u bolnicu.
    Ja burek radim po Sašinom receptu i uvijek je top. Danas ću grah, sutra njega. Vi ste mi inspiracija za ručak 😃😃✔️
    Bolovi - moram prijavit. Uglavnom, jučer sam puno sjedila na balkonu i često se saginjala pa od sinoć, osim onog mog standardnog pritiska i težine u donjem dijelu, teškog hoda zbog bolne zdjelice, osjećam novu bol koju ne znam opisat, kao da su mi istegnuti mišići u donjem dijelu trbuha i bol pri okretanju s leđa na bok, ali ne klasična kao do sada (bolila bi leđa), već malo intenzivnije i to baš kada se okrenem na bok pa na toj strani donjeg dijela trbuha.
    Eto, smorila sam, sorkač 😧🙈🤦‍♀️

A joj, ti bolovi☹meni isto taj pritisak, tezina, to stalno govorim, a okretanje je i meni sve teze i zaboli, presjece...sigurno si se i preforsirala

💙

Rose1
    19. Travanj 2020. 08:56

Vucica o pa i tebi cestitam na zaokruzenom tjednu🥳hm, za sada mi nije poznata ta bol, ali svaki dan nesto novo

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.