Maggy ovo izgleda brutalnoo, imaš kakav recept? 😋
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dana stvarno predivan pogled, predivna ti, frizura ti je super, meni izrast veeeelik😤
Da, svaki dan, nije to losa ideja...ja ti inace ujutro povadim sve kutije i onda kako nesto popijem spremim na mjesto, ali danas i ponekad u zurbi ne napravim i eto trudnicki mozak ne pamti🤣😂🤣
Ma sve su ti te cijene tu negdje, predivne si tetrice kupila...ali ako vec budem uzimala onu vrecu na etherealu, uzmem i tetrice
Ena aaaa uh, ne mogu ni gledati
Maggy burek izgleda savrseno, obozavam, sad sam opet gladnaaaa
💙
Zamjesi se tijesto od nekih dvije šake glatkog brašna malo soli i topla voda. Mora biti onako fino glatko, podjelim u dvije loptice i pustim da odstoji, odozgo ih malo nauljim da se ne zasuši. Kad odmekne, razvučem na jako nauljenoj plohi i stavim pola punjenja po cijelom tijestu te 4 puta preklopim. Zatim to maknem sastrane i razvučem drugi dio tijesta, na njega stavim ostatak nadjeva i ono preklopljeno koje sam stavila sastrane stavim na sredinu ovog razvučenog i zatim preklopim krajeve i premjestim u pleh za pečenje. U punjenje ide pola kile sira, jedno vrhnje, 2 jaja i sol. Ovo je količina za mali burek.
Možda zvuči komplicirano, ali stvarno nije.
Ena aaaa zeno sto mi radis, ja mislim da sam prenjezna prema cicama, ali ne usudim se stisnut to onako masno kako sestre stisnu 😬
Mrvicak 😔 uh grozno i nestvarno.. javilo mi se toliko ljudi s pozitivnim primjerima danas velikih palčića i podrskom da sam dirnuta i ganuta evo cijeli dan 🥰
Trudy mljac slanci izgledaju za prste polizat!!
Maggy ovo tvoje isto carobno!
Vrapcic ti samo lijepo uzmi neke nutellice i linoladice i razmazi po banana breadu i da vidis kako ti nece smetat sto je mljackavo 😋
Dana divan pogled i lokacija, ali jos divnija ti i trbuscic 😍
Laku noc slatke krafnice!!!
Bila sam ponovno maziti bebeke i pricati im, sad sam zdrobila painkillere i nadam se jos boljoj noci nego prethodnoj..💪🏼💪🏼
Ajme ena zenooooo, booooli hahahahaha 🤣🤣🤣🤣🤣 strasno!
Maggy super sirnica!
Mi se satrali opet danas s tim namjestanjem, idemo se sad oprat i popit casu vina na balkon!
Mama mi je poslala neko pismo koje je slala frendici tocno kad je bila pred porod sa mnom ko ja sad. Mislila je da sam deckic i da sam bila deckic vjerojatno bi se sad zvala ko sto ce se nas bebolino zvati. Hehe, nisam to znala bila, smijeh!
Ja vas pozdravljam idem se s muzem druskat, laku joc svima, pozdravlja vas Zmya! ♥️
Dana draga pogled je divan i ti izgledaš divno, uopće nije tako kako govoriš, a trbuh upravo takav treba biti 💕💕💕 Samo da nama bebe rastu 😘
Maggy baš ću pokušati. Hvala na receptu 😋😋😋
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dora taman sam navratila da vidim kako si i jesi li se javila 🙂 Kako mi je drago da ides kod bebana i da se mazite i da osjete tvoju blizinu, misici mali! A slusaj ovo, danas ja na balkonu stavljam ves a ono na ulici ona moja dva palcica, rodjena u 28.tjednu, masu oni meni i vicu "Teta Kaktusiceee, tete Kaktusicee!" (Ok, nisu rekli Kaktusice nego moje ime 😂). Pitala ih gdje su bili, kako ide skola, ipak su bili sa mnom od jaslica do predskole, zavoli covjek tu djecu 🥰 Bili su na obliznjem igralistu igrali nogomet, kaze jedan od njih "Mama nas je poćerala, rekla je da idemo van jer ju glava boli od nas doma" 😂😂 A zivi su ko srebro, narasli ogromni, nikad nikakvih problema s njima, dapace, brzi, spretni, pametni... Ako mi njihova mama posalje sliku poslat cu ti ih kad su se rodili i hitno isli helikopterom za Split i nakon 2 mj.boravka u bolnici, za neprepoznati...A sad da ne govorim 🥰
Dana predivna si trudnica, stvarno imas lijepu frizuru i boju kose 🥰 A pogled na Rijeku je uvijek predivan, melem za moju dusu!
Maggy mljac, burek izgleda fantazija, jaooo kako bi sad smlatila jedan da onako korica hrska jooooj 😋😋
Ena jao super slicice 😂 Ma to izgleda bolno ali uopce ne boli, vidjet cete, jedino kad zubima malo jace zagrizu zna biti malo bolno. Ja inace imam super osjetljive bradavice ali doista ne boli 🙂
Meni se maloprije razlila kila meda 😪 Zali boze meda i glupe mene koja nije zavrnula poklopac do kraja, pa dok sam sve to pocistila a zavuklo se na najnezgonije mjesto,onaj uski dio klizni u kuhinji, jedva sam to ocistila.
Sad odoh na spavanac, pogledat Poirota i usput zaspat 😴
Cure molim vas savjet zadnja 3 sata me probada sa lijeve strane, recimo u ravnini ruba gaćica, a bolovi su svakih 15,20 min, ali to bude baš jaka bol da mi suze na oči natjera. U četvrtak sam bila kod ginica radi probadanja koja su bila u pola manja i urin je cist, a njena dijagnoza je upala mjehura. Sta da radim???
Sortiraj odgovore
Najstariji