Hahahhaha Dora, bas sam se nasmijala.
Bebac, svima si nam otvorila apetite sad jos vise u grupi 😀😀
Kaktusice, isprobat cu bas receptic s tikvicama, cini se super 😘
Oko mene su svi ludi s tom koronom, posebno mame sto imaju malu djecu...ja se nekako ne opterecujem s njom.
Puno vas ovdje vec kupuje i pelene i svasta nesto, mene nekako strah jos. Nebi to do mjesec dana prije termina. Prekjucer smo muz i ja isli gledati samo kolica i krevetic. Mislili smo oko Uskrsa naruciti, obzirom da se cekaju po 2 mjeseca. Pa eto ako koja ima neka iskustva primam sve savjete oko mjesta kupovine kolica i marke/modela? Meni su se jako svidjela jedna Tako Junama u Babylandu. Inace takvih kolica ima na stranici Happystorks...pa ako je netko narucivao preko te stranice, da me malo uputi...da znam sto mi je isplativije 😀. I sto se tice krevetica, jeste vise za ona s kotacicima ili bez?
Mrvičak hahaha mozda sam ih previse oznacila za odjavu, al znas kako je, krafnica ili jesi ili nisi! 🚔😋🍩
Mimoza prijevremeni, 31tt, bas me scimalo dosta, al evo zive bebica i ona, nadam se da ce bit sve dobro ♡ a i da cu nocas mirno odspavat bez straha i zabrinutosti 😊
Dora, ti si prava enciklopedija. Da, ja sam leoniuc, a nisam htjela biti dosadna i traziti ispravke 🙈
Jooj zadnji put su sa mnom isto bile dvije cimerice i obje rodile u tom 31. tjednu..
Torta je preefinaaa i tikvice i onaj umak- sve bih pojela preko slike..
Fluffy taman sam htjela pitati di si 🥰
Ma recept sam slucajno nasla na fejau, na Tasty vegetarian pa ako imate fejs pogledajte, mialim davje pod Healthy snacks. Ima i super polpetica s karfiolom, stapici od mrkve i batata, bas za navecer uz jogurt.
Super au mi ta kolica Tako Junama, bec sam ih skicala negdje. Mwni su za oko zapela najvise do sad ona od Peg Perego 3u1, siva, zaboravila sam model, idem naci link. Lijepa su ni jako i Bugaboo. Ustvari, ako bude sve u redu odluka ce pasti na jedna od ovo dvoje kolica. Prevladat ce tezina i baratanje s njima i koliko mjesta zauzimaju.
Mrvicak idući pregled mi je 6.4.
Krafnice bas ste se raspisale! Ako nisam aktivna jedan dan, nema šanse da vas pohvatam tko, gdje, šta i kako😅😅😅
Dali neka od vas zna kako prepoznati plodnu vodu tj razlikovat iscjedak od plodne vode posto sam cula da se vise trudnica zale da su stalno mokre ? 😂 prijateljica me kao upozorila i odmah si mislim sta ako meni curi a neznam. Ima dana kad mjenjam gacuce 2 puta a nekad je sve ok..al sve je to nekako mokro 😂
Vecer curke🥰
Cestitam na uspjesnom pregledu, mislim da se jos Alisa treba javiti...
Ja sam sutra na redu, i bas mi je cudno sto kraj mog datuma termina nema oznake..😂😂
Ali eto ja sam medu zadnjima da ne znam spol 100posto,jer se beba bas skriva🙈🙈
Vidjet cemo sutra kakva ce biti situacija❤
Anja🌸🌸
Super au mi ta kolica Tako Junama, bec sam ih skicala negdje. Mwni su za oko zapela najvise do sad ona od Peg Perego 3u1, siva, zaboravila sam model, idem naci link. Lijepa su ni jako i Bugaboo. Ustvari, ako bude sve u redu odluka ce pasti na jedna od ovo dvoje kolica. Prevladat ce tezina i baratanje s njima i koliko mjesta zauzimaju.
Ne bi htjela nikome da namecem svoje misljenje al ja sam studije odradila na kolicima i bugaboo su br.1.niko ko ih je uzeo nije se pokajao .naravno cjena im je paprena al ako nije nekome priblem za cjenu onda def.bugaboo...ima ih recimo i na internetu polovna da se uzmu ..kod mene je odluka pala i kod mene se desila ljubav na prvi pogled sa bugaboo ..na sve sam pristala na sve kompromise al tu zao mi je nema kompromisa 😏
Indy meni su prekrasna Bugaboo, ali ja bi sarena a nema ih u pondi, mozda bude sto do 7.mj. Drago mi je da se i tebi svidjaju, jesu li lagana za baratanje i voznju?
Sortiraj odgovore
Najstariji