Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    18. Travanj 2020. 17:13

dana130

Kaktusice, ja sam tetre nerucila na fejsu su tetra pelene za djecu, missy je mislim od njih narucila, a i cula sam se s kumom, ona je i za prvo i drugo dijete od njih uzimala i zadovoljna je (2017.,2019. Je rodila) ja ih jucer narucila pa cemo vidjet.
    Trancie, a mojoj kumi au i ove sto je za malog 2017 narucila i dalje kao nove 🤔 nemam pojma. Sad aam narucila pa kako, bude 😂
    Na njihovim stranicama sam, i dekice minky vidjela meni predivne. A vrecu sam ja uzela iz baby centra kao i dora 😁
    Sad sam skuzila da je 3-6 mjeseci 😂 duzina joj je 70 cm. I ima ovaj dugmic prvo da bude manji prolaz za ruku pa veci. A evo ova je za temp do 27. Ako vidite na papiricu.
    https://ibb.co/dDt0Mx0
    https://ibb.co/Fxb8B2G
    Ja bila u lidlu i nisam mogla odoljet 🙈
    https://ibb.co/tQx2mt1
    Dora, drago mi je cuti viejsti od vas troje ❤️❤️❤️. Kao sto je kaktusica rekla, sve ovo ce biti jendog dana jucer. Ti samo nastavi biti ovako poZitivna. Osjete oni to 🥰

Sve je supac, preslatko🥰e da, taj dugmic dobar kad je beba manja

💙

• Bebac24
    18. Travanj 2020. 17:15

Ja sam narucila na magicbaby onaj najjeftiniji da koji je bio na akciji za 600kn i nesto
    Pa su javili da sivog nemaju nego bez i kao ako je peoblem da salju sljedeci tjedan tj do jucer. Ali niaam dobila nikakvu obavjest da su poslali, i danas sam poslala mail pa cu viditi ako ne odg u pon, naruciti cu negdje drugdje. 

Rose1
    18. Travanj 2020. 17:16

Dora4

kaktusica

Dora bas mi je drago da si vidjela svoje macice malene 😍😍 Sad ce i mlijeko krenuti, priroda ce uciniti svoje, samo polako… Kako si,bole li te savovi? Kako se muz nosi sa situacijom? I njemu je jadnome grozno sad, joooj drzite se, jednog dana ce se sve ovo zvati jucer 💞
    Cure hvala za savjete za tetra pelene. Cekat cu i one iz Lidla kad budu, bas su krasne. Sve ove godine sam krisom gledala u te pelene i robicu kad bi dosle u Lidl 🥰
    Zvala sam za propusnicu, rekla je teta iz civilne da nema problema, da treba malome i meni i onome tko dolazi po nas iz druge zupanije, obrada trqje jedan dan. Pricekat cemo jos koji dan pa cemo odluciti. Strah me nekako i voznje, ipak je to 600km, doduse uglavnom je autocesta.

Super za propusnice! Mozes spustit sjedalo do kraja ako nemate puno stvari, uzimat cesce pauze da protegnes noge, vjerujem da ce dobro proc put i da ces bit mirnija sa svojima..
    Muz se uhvatio danas slagat kinderbete premda je jasno da necemo kuci tako skoro, ali neka, znam da mu treba sad neka zanimacija i puno mi znaci sto je pozitivan i optimistican 💜💙
    Boli me i pece rez kad ustajem ili kad sam kod babaca pa duze stojim..
    Uspjela sam danas samostalno i spontano obavit br.2, nenormalno kako me male stvari vesele 🙊u sobi je jako vruce, a zbog beba ne mozemo luftat, a meni je i inace uvijek vruce..mozda mi je najteze sto sve druge zene imaju bebe i obracaju im se skroz, a ja gledam kroz prozor na susjedno krilo zgrade i znam da me par hodnika i par metara preko puta dijeli od mojih, ali hrabro, guramo iz sata u sat i dan po dan, nema mi druge..o nekim dugorocnim vremenima ne mogu i ne zelim mislit jer me samo preplavi osjecaj neizvjesnosti i strepnje, a ne zelim bit u tim emocijama nego u pozitivi za bebilije 🥰

Draga moja, da, vjerujem da je tesko biti razdvojena od bebica, ali proci ce i to, a onda se necete prestati maziti❤🥰samo pozitvna ko i uvijek

💙

• Bebac24
    18. Travanj 2020. 17:18

Nama je krevetic od malog veliki 140x70 pa kad sam ulazila u krevet to sam morala od skroz dole ici, i nocna dizanja prve dane su mi bili tesko zbog toga. Sad imamo puuuno manju sobu i jedva ce stati taj veliki ako ga jednog dana stavimo u nasu sobu.
    Za sad bi zato ovaj mali, on je lagan, mal i lako ga pomaknem kod ulaska i izlaska iz kreveta

Rose1
    18. Travanj 2020. 17:29

Dana sad sam gledala na fejsu tetra pelene za djecu, super je, ali one npr sa slikama su samo 1kn jeftinije od Ethereala...a 10kom bijelih su cak 20kn skuplje od Ethereala...sve je to tu negdje, vrte oni slicne cijene

💙

kaktusica
    18. Travanj 2020. 17:34

Dora neka se muz zaokupi malo, nije mu nimalo lako... Drago mi je da si uspjela na wc, to je super znak, dobro se tijelo oporavlja. Vjerujem da ti je tesko gledati druge mame s bebacima, kome ne bi bilo ali treba se strpiti, vrijeme vam je sada najbolji saveznik. Uskoro ces i ti drzati svoje struce na prsima, samo jos malo se treba strpiti . Stalno mislim na svih vas 😘❤

MissyR
    18. Travanj 2020. 17:34

Hello curke moje 🥰
    Dora ma hrabrice nasa ❤ drago mi je da vidis bebace tvoje i da si im blizu bit ce te super vas troje ne sumnjam ja u vas 🥰🥰...mlijeko ce doci pomalo ne sekiraj se i odmaraj 😚
    Tetra pelene ja sam narucila te sa fejsa 10 kom za 130 kn ma meni su ok oprala sam ih i popeglala ne cine mi se lose za sada a i full su mi lijepe..imam i 6 kom onih iz Lidla mislim da su te mrvicu kvalitetnije sto se tice materijala samo sto su mi nekako prevelike...sve u svemu posluzit ce sve 😆
    Nikita za porod u Pulskoj bolnici si u njihovoj spavacici..poznanica je rodila prije 3 mj a i bilo je tako kad sam i ja isla roditi...tako da mislim da je i dalje tako..

url=https://lilypie.com]

Vrapčić123
    18. Travanj 2020. 17:37

Curke jel bijeli prozirkasti iscjedak normalan? Curka mi danas non stop po malo.. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Bebac24
    18. Travanj 2020. 17:40

Ajme dora sad si me sjetila kako sam ja plakala zadnji dan u bolnici.
    Uvijek su ih oko 8.30-9 ujutro uzimali na kupanje i provjeru, i taj dan kao ako je sve ok idemo doma.
    Doslo je vec 11h bebu od kolegice su vratili odavno mog nema. Bebe po sobama placu a ja nisam ni znala kako moj place jer u bolnici ni jednom nije zaplakao.
    Cekala sam jos pola sata i onda tako pocela plakati od straha da nesto nije u redu. Toliko sam plakala da sam i zaspala na 10-15 min. Tek oko 12  su ga doveli, da je bio na pretragi za zuticu jer je granicno ali da moze doma. To olaksanje nikad necu zaboraviti,.
    Tako da mogu samo zamisliti kako je tek tebi. Ali to su sve i hormoni tako da nista cudno.. 

Mocho
    18. Travanj 2020. 17:42

Vrapcic meni je tako bio prije nego sam krenula s utrogestanom i mogla sam pratiti iscjedak ..uvijek bez mirisa, lagano bijelkast i ginekologica nije na to reagirala... valjda je okej ak ne boli, ne smrdi ili pecka 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI