Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    elena26
    18. Travanj 2020. 19:03

Draga Dora, iako vam je sada tesko biti udaljena od vasih misica, doci ce vrijeme i to vrlo brzo kada cete s njima i sa suprugom moci ostvariti sve sto ste zamislili 😊 drago mi je da vidjate bebice pa se u to mozete i sami uvjeriti, da su snazni i da su dobro.. i preslatko je sto se i muzic vec priprema i ocekuje vas 🥰 

Htjela bi jos reci kako mi je prijateljica upravo poslala slike svog deckica koji je dobio dosta jak osip po cijelom tijelu od Musteline kozmetike 😕 po njenom Weleda ima puno kvalitetnije sastojke.. 

02.07.2020. Maya 💗
    27.10.2021. ❤️❤️

kaktusica
    18. Travanj 2020. 19:04

Bebac super su snimke 😍😍
    Trudy bas su lijepe tutice! A tek slanci, mljac, njih ni pojela sad pa makar do preksutra imala zgaravicu 😋

zmya
    18. Travanj 2020. 19:10

Hehe zakon Bebac bas se javlja i super da si stucanje stavila, tako je identicno u mene. :) 
    Uu Trudy slanci izgledaju zakon, ma od toga ti kaktusice bude bilo samo bolje! 
    Ja oprala balkon, muz sastavlja komodu za sobu i balkonski namjestaj, a ja mrko gledam usisavac opet, iako znam da ce pobjedit 😆

• Bebac24
    18. Travanj 2020. 19:14

zmya

Hehe zakon Bebac bas se javlja i super da si stucanje stavila, tako je identicno u mene. :)
    Uu Trudy slanci izgledaju zakon, ma od toga ti kaktusice bude bilo samo bolje!
    Ja oprala balkon, muz sastavlja komodu za sobu i balkonski namjestaj, a ja mrko gledam usisavac opet, iako znam da ce pobjedit 😆

Znaci sa guzicom bi izao van kroz trbuh samo da moze ahahha 
    Takvi pokreti me bole jer se gura od rebra do reba i jos izbija guzom van 🤭
    A poceo je taman nakon tuluma. Nemam ni jedan takav video bas se poklopilo hehe. 

Rose1
    18. Travanj 2020. 19:20

Trudy 😘a slanci njam, ja pojela krafnicu s cokoladom
    Bebac bome party u trbuhu🥳

💙

Pepilli
    18. Travanj 2020. 19:20

Trudy

Evo, bila sam dobra pa sam isla svoje poslikat 😁
    https://imguh.com/image/OijuW
    Ova prva je neka tanka, druga pise zap zap? Zadnje tri su ergee, mislim da je to iz kika?
    A za veceru ipak slanci, to zelim vec neko vrijeme isprobat 😁
    https://imguh.com/image/OihXC

Sašina kuhinja na YT ima perfektno slance, nažderwmo ih se ko ničega doma ,moj muž ih obožava sa štraftom kečapa, veli ko da je u osnovnoj opet....

Sreća mamina

Dobrodošao

Vrapčić123
    18. Travanj 2020. 19:25

Pepilli te sam ja pripremala slance. Odlični su. A Saša je moj idol 😁

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• indy34
    18. Travanj 2020. 19:29

BEBAC svaka cast za snimak ja sam sinoc lezala 2 sata i pokusavala da snimim i nisam uspjela ..e hvala za stucanje i moji stucaju 😆😆😆sad znam ..E ja sam dobila jos poslednju dostavu robice sta da vam kazem tako sam se sva raspilavila dok sam gledala samo sad cu sve da sortiram  i pripremim za pranje jel bogami ima dosta ...Tako da jedno je sigurno djeca mi nece biti goli imaju sta za obuci 😆 zelim vam svima ugodnu vecer ..do sutra 😘

Vrapčić123
    18. Travanj 2020. 19:29

Ja danas poludjela. Pripremim banana kruh i moj proždrljivac od muža ga razreže dok je bio kipući, baš vrući i onda je bio sav onako mljackav i nikakav. Joj mlade sam dobila. 😂🤦‍♀️ Uvijek se borim s njim kada nešto pečem, on bi taj tren jeo odmah ravno iz pećnice. Pa makar opekao kompletno nepce. 🙄🙃

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    18. Travanj 2020. 19:33

Vrapčić123

Ja danas poludjela. Pripremim banana kruh i moj proždrljivac od muža ga razreže dok je bio kipući, baš vrući i onda je bio sav onako mljackav i nikakav. Joj mlade sam dobila. 😂🤦‍♀️ Uvijek se borim s njim kada nešto pečem, on bi taj tren jeo odmah ravno iz pećnice. Pa makar opekao kompletno nepce. 🙄🙃

Hahaha i moj🤣😂🤣ne stresiraj se😉

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.