Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Travanj 2020. 19:36

Saša je zakon, ja sve radim po njegovim receptima. Super su vam bijeli raspucanci. Ja se evo predjela Pavlove pa mi je loše toliko da sam kao nasukani kit. 🐳 
    Bebac24 - preslatko baš pravi tulum 🎉🎉

Trudy
    18. Travanj 2020. 19:42

Sasin recept je, da 😁
    I zgaravica je tu, jupi 🙄😕 a dobro, uzivala sam dok sam jela 😁 
    Mi smo ih jedva docekali da se malo ohlade 😂 to mi je ubiti najveci problem kod svega, pricekat da dodje na jestivu temperaturu 😁
    A tulum u trbuhu je i kod mene slican 😲 bas ne znam sta radi  😁

Mila7
    18. Travanj 2020. 19:44

Bebac snimka je odlicna 👍. Ja kad god krenem snimati, bebac se umiri. Jos cekam pravi trenutak :)

Vrapcic zna muz da finu klopicu vadis iz pecnice pa je zato nestrpljiv 🥰

Vrapčić123
    18. Travanj 2020. 20:33

Rose joj muški 😂😂😂
    Mrvičak ja se danas pak prejela graha, već danima mislim o njemu. 😂 I danas ga konačno jela uz domaću pogaču. A Saša je zakon 👍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    18. Travanj 2020. 20:36

Mila haha, najdraže mi je kad odspava popodne, pa stignem u miru ohladiti prije nego se on probudi. Al on i u snu nanjuši i izleti iz sobe 😂😂😂

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Pepilli
    18. Travanj 2020. 20:37

Ja trenutačno pečem biskvit s višnjama za Crvenkapicu... Saša ima super recepte, a slance radim svaki malo ,dobro u zadnje vrijeme rjeđe jer nema PES sesija...  
    Nikad dosta,pogotovo dok se muž primi jela.... Jel moram govoriti da je u  vezi sa mnom dobil 20 kg ? Kompliment od neki dan : "Ženo dobro kuhaš,dobro je***, šta mi više treba? ".  

Sreća mamina

Dobrodošao

• Bebac24
    18. Travanj 2020. 20:41

Vrapčić123

Rose joj muški 😂😂😂
    Mrvičak ja se danas pak prejela graha, već danima mislim o njemu. 😂 I danas ga konačno jela uz domaću pogaču. A Saša je zakon 👍

Joj nama sveki donesla manestru i pojela sam jedan tanjur. 
    I evo bas mi je lose. 
    Em napuhnuta em boli trbuh, i leda 😕bas sam rekla da vise ne jedem to 😕

18. Travanj 2020. 20:47

Vrapčić123

Rose joj muški 😂😂😂

Ajme dobra ideja sutra zs ručak, mmmm 😋 

Fluffy
    18. Travanj 2020. 21:05

Rose, sorry tek sam usla jer sam bila u setnji. Ja kad se zaboravim preskocim. Cak ako i nisam taj dan. Manja steta nego da dva uzmem. Pa eto za svaki slucaj onda😀

Rose1
    18. Travanj 2020. 21:12

Fluffy

Rose, sorry tek sam usla jer sam bila u setnji. Ja kad se zaboravim preskocim. Cak ako i nisam taj dan. Manja steta nego da dva uzmem. Pa eto za svaki slucaj onda😀

Hvala ti puno🤗😘mislim da ga nisam popila, ali nisam sigurna, mozda i jesam automatski... htjela vidjeti sto ti kazes, sutra popijem...neka si ti bila u setnji, dan je bio predivan...i ja stalno oko kuce

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.