Curke jel bijeli prozirkasti iscjedak normalan? Curka mi danas non stop po malo..
Ja ga imam od pocetka trudnoce bude bijel ili svijetlo zut. Nekad vise nekad manje.
Curke jel bijeli prozirkasti iscjedak normalan? Curka mi danas non stop po malo..
Ja inace ne vidim nista na gacicama dok lezim ali cim odem u setnjicu kratku ili npr oprat sudje odmah krene. Cak i malo bjelkastog zna biti...
Vrapcic meni ako i bude iscjedak bude uglavnom takav, prozirni do bijeli. Mislim da je to ok.
Cure koje koristite Baby watcher gdje najcesce osjetite srceko? Meni je skroz nisko dolje desno. Trudim se ne paliti ga cesto jer sad stvarno svakodnevno osjecam bebacicu iako je to nekako u dubini i po mjehuru dosta nisko zbog posteljice.
Vrapcic meni ako i bude iscjedak bude uglavnom takav, prozirni do bijeli. Mislim da je to ok.
Cure koje koristite Baby watcher gdje najcesce osjetite srceko? Meni je skroz nisko dolje desno. Trudim se ne paliti ga cesto jer sad stvarno svakodnevno osjecam bebacicu iako je to nekako u dubini i po mjehuru dosta nisko zbog posteljice.
Ja sam ga upalila prosli tj nakon sigurna 2 mj. I to samo jer je mali pitao. Moj je dole glavom, guza desno tako da je i srceko dole desno
Ma da, normalno, meni je uvijek takav, nije puno, ali je tu
💙
Napisem pa se izbrise naravno.
Ja se cijelu trudnocu s tim iscjedkom borim... Jucer kad smo isli van u roku od 5 min sam 3x bila u wcu 🙄🙄🙄
Vrapcic ovo su tutice https://imguh.com/image/OiecN
Dora samo polako s rezom. Meni je u tjedan dana super bio, ali tih prvih par dana je bas gadno.
Sto se plakanja u bolnici tice, imam i ja anegdotu. Buduci da je mali isto na carski rodjen, nije prosao provjeru sluha dva puta u bolnici... Nitko mi nije rekao da je to zapravo dosta cesto ce bebice rodjene na carski, tako da bas sam uzivala u toj spoznaji da mi je dijete mozda gluho 😕
Fluffy draga, nemsm pojms jesam li popila danas andol. Uglavnom povadim sve kutije i onda spremim, ali danas u guzvi i ne znsm jesam li popila, a ne bih htjela popiti pak 2. Sto mislis da bolje ne pijem pa sutra nastavim?
💙
Napisem pa se izbrise naravno.
Ja se cijelu trudnocu s tim iscjedkom borim… Jucer kad smo isli van u roku od 5 min sam 3x bila u wcu 🙄🙄🙄
Vrapcic ovo su tuticehttps://imguh.com/image/OiecN
Dora samo polako s rezom. Meni je u tjedan dana super bio, ali tih prvih par dana je bas gadno.
Sto se plakanja u bolnici tice, imam i ja anegdotu. Buduci da je mali isto na carski rodjen, nije prosao provjeru sluha dva puta u bolnici… Nitko mi nije rekao da je to zapravo dosta cesto ce bebice rodjene na carski, tako da bas sam uzivala u toj spoznaji da mi je dijete mozda gluho 😕
Jako lijepe tutice? Di si ih uzela?
💙
Cure ja sam uzela bijele tetre kod malog anđela i jako su debele baš, imaju baš gusto tkanje. Te planiram koristit za pelenarenje s coverima, a šarene sam uzela s Ethreala za ovako bljuckanje i to, ne znam kakve će te bit, ali nadam se dobre jer sam tamo i ručnik uzela i onu preslatku žutu posteljinu.
Sortiraj odgovore
Najstariji