Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trudy
    17. Travanj 2020. 18:34

CurlySue ne kuzim komentar da pripazis jer si 2 kg dobila u mj dana 😲😂 pa to je ono, prema svim preporukama taman 😊 

Pepilli
    17. Travanj 2020. 18:37

Jaoo sad mi je svekar dopeljati pet velikih friških kokica za rastrančirati. Bit će mesaaaaaa

Sreća mamina

Dobrodošao

Mila7
    17. Travanj 2020. 18:41

Vidim da pisete o godištima pa da se ja pohvalim kao najstarija na ovom forumu, 79.sam godiste 💪 😅. Prvi put sam zatrudnjela sa 35. a drugi put sa 38. Nazalost bebica nas je napustila sa 10mj pa smo se moj dragi i ja, na veliki nagovor naseg sina da mu podarimo bracu ili seku, odlucili za jos jednu bebicu, tako da sam ostala trudna sa 40 i nedavno sam proslavila 41.rođendan. Nikad nisam mislila da cu u tim godinama rađati ali zivot je nepredvidiv 🥰.
    Nego, jel nam se javila Dora, jel vidjela svoje bebice? ♥️💙

Trancie
    17. Travanj 2020. 18:42

Rio da velika je ta prva, ali figura sa tim remenom!! Druga je mrak ❤️❤️
    Ja sam si sad narucila 3 u Zare 🤣🤣🤣🤣 ali au za na tajice ( mini haljine ) ali bas dug rok dostave! A cekam i te majice iz hm!!!
    Ja isto stalno ulazim da vidim ima li novih vijesti od Dore i naravno samo dobre ocekivam , da je ekipa dobro i ona😍
    Curlysue super za pregeld ❤️❤️

• CurlySue
    17. Travanj 2020. 18:44

Rose, trudy, ma to je rekao zbog mog granicnog guk-a, da pazim da ne pocne rast tako jos ova 3 mjeseca zbog tog glupog secera, iako i sam kaze da je kumulativno do sad +6 odlicno. 🤷‍♀️

Vrapčić123
    17. Travanj 2020. 18:47

Mila draga jako mi je žao čuti da vas je bebica napustila 😔😔😔 Anđelak mali... Godine zbilja nisu važne, važna su volja, želja i sve se može u životu... Eto baš prekrasno da će vam sin imati bracu ili seku ❤️💙

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    17. Travanj 2020. 18:48

Trudy

CurlySue ne kuzim komentar da pripazis jer si 2 kg dobila u mj dana 😲😂 pa to je ono, prema svim preporukama taman 😊

Da, ja to isto ne kuzim

💙

yvette
    17. Travanj 2020. 18:53

Rio prva haljina je velika, ali zato ti druga mrak stoji
    Putovanja mi nigdje ne volimo duze biti od 3 dana, a putujemo iskljucivo autom, do 12 sati voznje mogu podnijeti. On ne voli avion jer kaze kasnije nije komodan. Obavezno se posvadamo putem zbog voznje 😅 A kad negdje dodemo iskljucivo ga zanima izlezavanje ( covjek inace puno radi), restorani, alkohol i eventualno shopping. Nikakva razgledavanja. Obilazimo samo susjedne zemlje, nase otoke i gradove. Nista spektakularno. 
    Carlysue ja se stalno drzim neke teorije da je do 2 kila ok u mjesec dana, a u zadnjem tromjesecju da mi valjda nitko nebi prigovorio ni radi 3 kg. Znam da je 4 ili 5 dobiti u mjesec dosta, ali pobogu 2 kila je nista. A kile nisu linearne niti ih pravilno dobivamo, bar ja ne. Nekad nista, a onda tako skok od 2 kg 🤷‍♀️

• Bebac24
    17. Travanj 2020. 18:53

Vrapčić123

Bebac ima i u blizini vas prekrasnih mjesta za obići, ti si u Istri? Eto ti divne Italije recimo kad se sve smiri i unormali… U sjevernoj se zbilja ima što za vidjeti… 😊
    Austrija isto… 😊
    Carly Sue čestitam na urednom pregledu! 💕

Ma da mogu i to bilo bi mi super... Al nemogu. Preko Ucke ne ide vise. Bila sam ja na siciliji, prosla dosta toga po Hrvatskoj dok sam mogla. 

• Bebac24
    17. Travanj 2020. 18:55

yvette

Rioprva haljina je velika, ali zato ti druga mrak stoji
    Putovanja mi nigdje ne volimo duze biti od 3 dana, a putujemo iskljucivo autom, do 12 sati voznje mogu podnijeti. On ne voli avion jer kaze kasnije nije komodan. Obavezno se posvadamo putem zbog voznje 😅 A kad negdje dodemo iskljucivo ga zanima izlezavanje ( covjek inace puno radi), restorani, alkohol i eventualno shopping. Nikakva razgledavanja. Obilazimo samo susjedne zemlje, nase otoke i gradove. Nista spektakularno.
    Carlysueja se stalno drzim neke teorije da je do 2 kila ok u mjesec dana, a u zadnjem tromjesecju da mi valjda nitko nebi prigovorio ni radi 3 kg. Znam da je 4 ili 5 dobiti u mjesec dosta, ali pobogu 2 kila je nista. A kile nisu linearne niti ih pravilno dobivamo, bar ja ne. Nekad nista, a onda tako skok od 2 kg 🤷‍♀️

Bas sam gledala u prvoj a i sad isto. Prva 4 mj nista nisam dobivala ili kilu dvije. I onda svaki mjesec po 4-5 i tako dosla do +20.. Sad ce bit isto tako. Moja gin za to uopce ne dize frku

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.