CurlySue ne kuzim komentar da pripazis jer si 2 kg dobila u mj dana 😲😂 pa to je ono, prema svim preporukama taman 😊
Jaoo sad mi je svekar dopeljati pet velikih friških kokica za rastrančirati. Bit će mesaaaaaa
Sreća mamina
Dobrodošao
Vidim da pisete o godištima pa da se ja pohvalim kao najstarija na ovom forumu, 79.sam godiste 💪 😅. Prvi put sam zatrudnjela sa 35. a drugi put sa 38. Nazalost bebica nas je napustila sa 10mj pa smo se moj dragi i ja, na veliki nagovor naseg sina da mu podarimo bracu ili seku, odlucili za jos jednu bebicu, tako da sam ostala trudna sa 40 i nedavno sam proslavila 41.rođendan. Nikad nisam mislila da cu u tim godinama rađati ali zivot je nepredvidiv 🥰.
Nego, jel nam se javila Dora, jel vidjela svoje bebice? ♥️💙
Rio da velika je ta prva, ali figura sa tim remenom!! Druga je mrak ❤️❤️
Ja sam si sad narucila 3 u Zare 🤣🤣🤣🤣 ali au za na tajice ( mini haljine ) ali bas dug rok dostave! A cekam i te majice iz hm!!!
Ja isto stalno ulazim da vidim ima li novih vijesti od Dore i naravno samo dobre ocekivam , da je ekipa dobro i ona😍
Curlysue super za pregeld ❤️❤️
Rose, trudy, ma to je rekao zbog mog granicnog guk-a, da pazim da ne pocne rast tako jos ova 3 mjeseca zbog tog glupog secera, iako i sam kaze da je kumulativno do sad +6 odlicno. 🤷♀️
Mila draga jako mi je žao čuti da vas je bebica napustila 😔😔😔 Anđelak mali... Godine zbilja nisu važne, važna su volja, želja i sve se može u životu... Eto baš prekrasno da će vam sin imati bracu ili seku ❤️💙
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
CurlySue ne kuzim komentar da pripazis jer si 2 kg dobila u mj dana 😲😂 pa to je ono, prema svim preporukama taman 😊
Da, ja to isto ne kuzim
💙
Rio prva haljina je velika, ali zato ti druga mrak stoji
Putovanja mi nigdje ne volimo duze biti od 3 dana, a putujemo iskljucivo autom, do 12 sati voznje mogu podnijeti. On ne voli avion jer kaze kasnije nije komodan. Obavezno se posvadamo putem zbog voznje 😅 A kad negdje dodemo iskljucivo ga zanima izlezavanje ( covjek inace puno radi), restorani, alkohol i eventualno shopping. Nikakva razgledavanja. Obilazimo samo susjedne zemlje, nase otoke i gradove. Nista spektakularno.
Carlysue ja se stalno drzim neke teorije da je do 2 kila ok u mjesec dana, a u zadnjem tromjesecju da mi valjda nitko nebi prigovorio ni radi 3 kg. Znam da je 4 ili 5 dobiti u mjesec dosta, ali pobogu 2 kila je nista. A kile nisu linearne niti ih pravilno dobivamo, bar ja ne. Nekad nista, a onda tako skok od 2 kg 🤷♀️
Bebac ima i u blizini vas prekrasnih mjesta za obići, ti si u Istri? Eto ti divne Italije recimo kad se sve smiri i unormali… U sjevernoj se zbilja ima što za vidjeti… 😊
Austrija isto… 😊
Carly Sue čestitam na urednom pregledu! 💕
Ma da mogu i to bilo bi mi super... Al nemogu. Preko Ucke ne ide vise. Bila sam ja na siciliji, prosla dosta toga po Hrvatskoj dok sam mogla.
Rioprva haljina je velika, ali zato ti druga mrak stoji
Putovanja mi nigdje ne volimo duze biti od 3 dana, a putujemo iskljucivo autom, do 12 sati voznje mogu podnijeti. On ne voli avion jer kaze kasnije nije komodan. Obavezno se posvadamo putem zbog voznje 😅 A kad negdje dodemo iskljucivo ga zanima izlezavanje ( covjek inace puno radi), restorani, alkohol i eventualno shopping. Nikakva razgledavanja. Obilazimo samo susjedne zemlje, nase otoke i gradove. Nista spektakularno.
Carlysueja se stalno drzim neke teorije da je do 2 kila ok u mjesec dana, a u zadnjem tromjesecju da mi valjda nitko nebi prigovorio ni radi 3 kg. Znam da je 4 ili 5 dobiti u mjesec dosta, ali pobogu 2 kila je nista. A kile nisu linearne niti ih pravilno dobivamo, bar ja ne. Nekad nista, a onda tako skok od 2 kg 🤷♀️
Bas sam gledala u prvoj a i sad isto. Prva 4 mj nista nisam dobivala ili kilu dvije. I onda svaki mjesec po 4-5 i tako dosla do +20.. Sad ce bit isto tako. Moja gin za to uopce ne dize frku
Sortiraj odgovore
Najstariji