Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suzi3025
    17. Travanj 2020. 17:53

Moze mi netko objasniti kako skuzite to stucanje bebe?
    Pitala sam ali ocito nisam videna sa svojim pitanjem 🙈😂

Vucica
    17. Travanj 2020. 17:54

Suzi3025

Ja sam te vidjela al ni sama ne znam 😅😅😅 moj ili ne stuca ili ja ne kuzim

Mokvica
    17. Travanj 2020. 17:56

Suzi ja to još nisam osjetila, no cure su pisale da ti bude kao lagano lupkanje na jednom mjestu i u pravilnim vremenskim razmacima. 

dana130
    17. Travanj 2020. 17:56

Mimoza 😂😂
    Cujem ga neki dan nesto u boravlu psuje, a rijetko kad je zivcan i dodem i pitam sta je bilo, a on poludio, govori pa nije proslo ni 5 dana da sam oprao prozore, a kao da i nisam. 😂
    Skuzio je i on zasto inace pizdim svako malo za prljave prozore.
    Kaktusice, ma briga me, meni ce dobro doci 😂 ja cu dobiti jednu torbu uz kolica, a drugu sam htjela isto uzet od stokke al 999 kn ne dam 😂
    Rio, malo je velika, al ova druga ti je suoer 🥰
    Pepili ja si priustim mozda jednom mjesecno lovranski 😁 (bijelo vina i kola), ali doslovno vina samo za okus, sretna mama, sretna beba 💪 cigara sam se skroz odrekla u trudnoci i cuge, ali ovo ne racunam. Nikad nisam pila neka pivopija, ali kazu da je dobro za mlijeko, da li ima istine ili samo, izgovori ne znam 😂
    Donio i meni ivica (domagoj) mobitel i to taman kad sam malo zaspala 😂
    Kad spominjemo ivicu, odmah se sjetim dore i njenih ivice i marice 🥰
    Putovanja, ah.. Mi bi stalno nekud 😂 zadnje smo trebali u 1.mj u egipat, ali kakosam tad jos bila u prvom tromjesecju nisam htjela putovat ni nista. Dok se ovo nije izdogadalo, vec js moj muz planirao da krajem 9.mjeseca idemo na sardiniju ili opet na menorcu jer su im plaze predivne 🙈 iako pitanje kako, bi, bilo s malom bdbom, ali on ne vidi u tome nikakav problem, a ja pizdim bez veze puno puta, on je bas optimist i smiren, taman da se nadopunjujemo 💪 ali sad tko zna kad cemo ikud. Avioni, svaki put me frka polijetanja i slijetanja, ali brzo to zaboravim 😂

Baby girl 💜

• Bebac24
    17. Travanj 2020. 18:05

Suzi3025

Kao i mi kad stucamo, tako i oni. Na istom mjestu ritmicni pokreti. I oni dosta dugo stucaju. Moj zna po par minuta stucati. Meni se cak trbuh mice pa se bas vidi kad stuca. I naljuti se pa se pocne vrpoljiti

• Bebac24
    17. Travanj 2020. 18:07

Bas vam zavidim za putovanja. Ja sta sam vidila vidila sam cini mi se zbog mojih napadaja panike vezane uz to. 
    Ali mi vec rezz nas maro u rapcu za 10mj taman 4 dana poslje svadbe, kao medeni mjesec ce nam biti. Samo se nadam da ce se malo sve smiriti do onda jer mali nikako da doceka da idemo 😊

• CurlySue
    17. Travanj 2020. 18:08

Docekalo ne preko 20 stranica 😂🙈
    Ma tko se iz 80ih osjeca staro?  Ja sam 86. i jos uvijek se osjecam glupavo kao prije 10 godina 😁
    Mi smo s pregleda, bebac lijepo napreduje, ima 1300g i velika stopala 😂😂😂 preklopljen je ko svicarski nozic, sa stopalima ispred lica😱 to kad susne, stvarno osjetis... Nece me slat na guk profil zbog stanja po bolnicama, ali moram pazit sto jedem i pripazit na kile jer sam ovaj mj dobila 2 😒 + vaginalete i probiotike, a na sljedecem pregledu 14.5. idu brisevi.
    Pitala me med. sestra imaju li moji na poslu e-zdravstveno da im posalje doznaku, ako ne, morat ce printat. U  pon zovem i za jednokratnu naknadu pa se nadam da ce proc 💪
    Cestitam svim curkama danas na punim tjednima!
    Stvarcice su mi sve premedene. 

Vrapčić123
    17. Travanj 2020. 18:09

Rio ma vratit će se strukić sigurna sam 😊 Tako sam ja neki dan pokušala nešto obući i prepala se same sebe 😂

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

17. Travanj 2020. 18:12

Ja se danas uhvatila čišćenja i nikako vas pohvatati. Nadam se da ste sve ok. 
    Pepilli i ja sam sinoć Radler popila. Sve je to ok. Piva je dobra za mlijeko 😃😃
    Idem leć jer sam pretjerala, a nije baš da smijem

Vrapčić123
    17. Travanj 2020. 18:15

Bebac ima i u blizini vas prekrasnih mjesta za obići, ti si u Istri? Eto ti divne Italije recimo kad se sve smiri i unormali... U sjevernoj se zbilja ima što za vidjeti... 😊
    Austrija isto... 😊
    Carly Sue čestitam na urednom pregledu! 💕

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.