Dana muzevi nemaju pojma, ruksak je odlican! I za dobru cijenu si ga kupila. Gledala sam na Ali expressu ima divnih na Mikija, 160kn dodju. A ja skoro kupila od Bugabooa za 900kn 😯
Rio a daj da vidimo, nije valjda tako velika?! Ma njihovi brojevi...ne zna covjek sto bi uzeo, evo sreca pa Mrvicak napisala za potkosulje, ja bi bila kupila M ili L pa bi plivale oko mene. Ove majice koje sam ja narucila su sve S. Ja sam onako tanasna i bez cica pa su mi ok. A bas me kopka ta tvoja haljina sad 😄😁
Dora bas mi je drago da se sve odvija kako treba, molim te javljaj nam kad nešto novo saznaš. Svima si nam u mislima cijelo vrijeme.
Zmya Robica ne prelijepa. Svidja mi se posebno kombinacija žute i sive.
Sto se tiče mojih bolova u stomaku doktorica mi se tek danas javila i govori da moram to hitno pogledati, UZV abdomena da uradim. Nažalost imam samo privatnika koji me mogu primiti tek u srijedu. Ništa prije nisam iskombinirala. Još Sam se uspjela naručiti na pregled ginekološki, jer sam zadnji pit bila 2.3. 😢 cijela ova situacija sa koronom sve je živo poremetila. Nikako mi nije svejedno i bas se bojim, ali trudim se biti pozitivna. Smješno mi je sto mi je sama ona tekla da preskočimo jedan pregled zbog korone, a danas kad sam je pitala kada mogu doći na pregled, panično je rekla sljedeći tjedan najkasnije. Malo ki je smješno, jer ako ćemo gledati po tome preskakanju jednog pregleda sto je ona sama naložila, trebala sam tek početkom 5. Mj. Ne znam čemu sada panika... samo me je prepala. A nije za osuđivati ni njih, ne znaju gdje su od cijele zbrke.
Eto nam i Rosu posjetio Ivica! ajde super!
kaktusice, moj nije u Dbk od faksa, to je puno prije nego si ti dosla dole. Muz je bio cili zivot u starom gradu, jos uvik je kad dodemo jel. A mozda se i potrefimo koji put dole kad nam se ovo sve smiri :)
Vrapcic ja sam ti skitalica velika, i dok nisam s poslom putovala, di god sam mogla ic sam iskoristila priliku, samo sam za to sparala..Razmjene studenata, posjete familiji. Tako sam npr prije 4 godine otisla kod ujca u Kanadu pa usput otisla sama 5 dana na Kubu se brckat :D
A onda sam digla kredit za stan pa nema vise. Dobro pa je s poslom to bilo moguce zadnjih mjeseci. Sad bas gledam mislim da sam posjetila 31 drzavu, jedini kontinent koji mi fali je Juzna Amerika.
Inace sam FER-ovka, stara darkerica, al ona koja se voli druzit s ljudima i mrzi programiranje, netipicna. Prestala sam pusit ima 2 godine i ispijat vino u parkicima, uvatila sam se sporta i evo vidite, djece! :)
Kaktusice na eBayu sam gledala iste ruksake kao što je ovaj na aukciji bio, ima različitih boja, a cijena im je oko 10/15$. Ja si planiram naručiti, do našeg termina će stići. ☺️
Rio s remenom je čak i ok, ali stvarno su fulali s tim veličinama, ovo je ogromno.
Zmya joj putovanja 💕💕💕 Zbilja si se naputovala, milina 💕💕💕 Ajoj ma stignete jo, dug je život pred nama 😊 Uf i moj muž i ja smo voljeli putovati baš, onda nam je krenulo sve sa pripremama za IVF, pa operacije, pa IVF, pa sad bebica slatka 😍 pa korona i sad se nadam da ću se usuditi ko prije putovati... Recimo krstarenja više ne dolaze u obzir 🙈🙈🙈 A inače bih samo putovala. A u predajem turizam 😂 Tako da sam i na poslu svoj na svome, pa cijele dane meljem o turizmu i putovanjima 😂
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Rio baš lijepo izgledaš u svemu ovome 😍
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Jao jesam li nemajka ako mi je muž natočio pol čaše radlera? Paše ko budali šamar...
Sreća mamina
Dobrodošao
Jao jesam li nemajka ako mi je muž natočio pol čaše radlera? Paše ko budali šamar…
😀😀😀nisi radler nije alkohol 😀😀😀prost.uzivaj
Jao jesam li nemajka ako mi je muž natočio pol čaše radlera? Paše ko budali šamar…
Ja popijem ponekad i casu prave pive 😛
Sortiraj odgovore
Najstariji