Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    17. Travanj 2020. 15:56

Rose koliko mi je poznato da je štucanje normalno skroz. Moja mala jutros štucala. Bar mislim. Mislim da ima neke veze sa dijafragmom. 🤷‍♀️
    Rio ma baš si slatka curica 😘😘😘 A Zmya će nas natući obje. Još došla s istoka, tko zna kakve borilačke vještine zna 😊😊😊 Zmya draga nemam pojma kak sam si to zamišljala i zašto!? Tako si imam otprilike neku sliku u glavi svih vas. A tebe sam zamišljala kao neku stariju (od sebe stariju mislim) poslovnu kokicu koja tako putuje po svijetu 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Maggy_1
    17. Travanj 2020. 15:56

Amneris

Kaktusica super izgledaju stvarčice koje su ti došle! Bitno da je approved by Messi!
    Zmya kako će beban biti sladak u ovoj odjećici!🥰🥰 Znači čaj lista maline se u ljekarni kupi?
    Missy super ti je loptica, i ja sam primijetila da ne nosiš trudničke trapke, wow!
    Dana sigurna sam da je mint dekica bila od Maggy ali ne znam iz kojeg dućana.
    Slatke ste mi cure kad kažete da ste bile u depri kad ste napunile 27🙈🙈
    Jedva čekam čuti nove vijesti iz Dorinog stožera! Stalno mislim na njih!

Dana da dekicu sam ja uzela u Babylandu 139 kn. Tako je meka i prozračna, baš za ljeto. 

kaktusica
    17. Travanj 2020. 15:57

Vucica

🤣🤣🤣Ipak nisam najstarija Kaktusica me spasila 😅😅

Fak 😋🤭😂 i nije mi drago radi toga da znas 🤣🤣
    Zmya ja sam ti i Du. doselila 2007. a muza sam upoznala u Rijeci na faksu, skupa smo od 2001. On je jos stariji prdonja, '75. godiste tako da ne znam bas ovu moju generaciju iz Grada. A mozda bi ga i znala iz vidjenja, tko zna!
    Pojela sam.pizzu i sad odoh na balkon na suncanje 🌞

Trancie
    17. Travanj 2020. 15:58

Kaktusice i ja sam te gledala majice samo zutu i sivu kombinacijq! Evo ja jos cekam da mi se jave di mi je uopce paket!!! Super si kupila !!! Meni ce trebati nekih gaca jer nisan ko Missy za farmerice 🤣🤣🤣ali su mi cijene na Hm stvarno preskupe za nesto sto cu nosit 2-3 mjeseca!!! 
    Ja sam isto tim ‘88 🤭 jedno sam uspjela u kasnim dvadesetim rodit 🤭

• Bebac24
    17. Travanj 2020. 16:02

Ja sam 89.
    Taman par dana prije 31 cu roditi 2 dijete 😊😊
    Rose. Moj ti stuca min 3x na dan i ono sta mene brine je to da stuca uvijek kad se ja najedem ili dok jedem 😕ali budem pitala dr. Tjedan gin dali je to u redu. 

Vrapčić123
    17. Travanj 2020. 16:04

Fluffy tebi napisala pol strane i sve mi se izbrišem. Bar mislim da se izbrisalo.. 🤦‍♀️ Totalno te razumijem, bolovi usred noći su zbilja koma, ako probude prije nego popijem tablete onda uzalud sve, jer bi od bolova povraćala i ne bih uspjela zadržati ništa u sebi i jedino mi na hitnoj pomognu i to intravenozno sa mixom nekim njihovim jakim. 🙈 Jako mi je žao zbog tvog spontanog 😔 U kojem tjednu se dogodilo? Ja sam ti isto imala dvorogu maternicu, no moja bila neka nezgodna i morala sam na operaciju. Uglavnom žene znaju normalno rađati i sa dvorogim maternica a, to sam puno puta čula! 👍👍 

Vrapčić123
    17. Travanj 2020. 16:11

Fenjer smislit ćemo nešto i sigurno te neće više ljutiti 😎 E kak se ti doktori ne boje ječmenaca? Pošalji ti njoj jedan ječmenac 😂😂😂😂
    Rio uživajte, ja promatram svoju malu, ima neki tulum prevrtanja 😂😂😂
    Missy meni također Dora i bebice ne izlaze iz glave cijeli dan.. Al bit će to sve super, izaći će oni svi zdravi i jaki! 🙏
    Vučica kolačić i krafnice su isto super 😘

marmar
    17. Travanj 2020. 16:14

Jaoo, kada vidim koliko vas ima mladih mamica skužim kako sam stara rodilja ('88). Uvijek sam nekako odugovlačila i mislila - ah ima vremena 🙉 i onda se ni ne okreneš, svi osnuju obitelj, a ti ni makac. Da mi je ova pamet, barem jedno bih rodila u 20-ima😅

https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png

dana130
    17. Travanj 2020. 16:17

Maggy hvala ti. Idem istrazivati 😂
    Evo ja nraucila tetra pelene. Jucer na aukcijama uhvatila ruksak 💪
    Svaki dan mi skoro postsr dolazi. Sad cekam hpexpress, narucial sam muzu mobitel 🙈
    Prigovarao mi je, jer zadnjih skoro 10ak godina nijenkupio novi mob, il polovni ili nasljedi neki moj, meni kuoi novi a na sebe stedi pa sam ga odlucila razveseliti, teskom mukom je pristao ali smo nasli kompromis-ne smijenbiti presku 😂 jer ne pati da mora biti najnoviji.
    I ja bi sladoled, vec danima trazimo linoladu i nema :(

Baby girl 💜

• indy34
    17. Travanj 2020. 16:18

Cure Dora ce sigurno uskoro dase javi,mi smo se raspisale ,a ona je tamo sama sigurno svi njeni prijatelji rositelji muz i svi zele daje cuju pa ne stigne da nas iscita a znate da je ona detaljna i da voli svima nama da odgovori a mozda su je pustili vce kod bebica i ona sad se sa njima mazi iako bebe mozda ne sme da uzme u narucje sigurno sme da ih dodirne ..tako da javice se ona nama ..Iskreno i ja sam radoznala i imam hrpu pitanja za nju al javice se sigurno najvaznije je dasu sve troje dobro 🥰🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.