Unutar dva sata se daje ista sisa, kad prođe dva sata druga. A nekad rotiraš unutar dva sata po dva puta jer se nasisava do besvijesti.
Ajde bar štediš na pelenama😂😂
Sve sam pročitala.
Samo sam htjela još dodati da sam uhvatila podatak koji je Unicef izbacio da ako svaki dan čitaš bebi u prvih godinu dana pohvata/čuje milijun riječi. Dobro je sve pričati bebi, nekad to radim a nekad mehanički obavljam stvari šuteci jer sam umorna i ne da mi se pričati.
Još sam nešto htjela dodati - u sklopu gradskog vrtica isla sam na unicefovu radionicu za roditelje. Ako vam se to ikad ponudi prihvatite pa koliko god vam bilo nezgodno - radionica ima 14 i korisne su.
O cemu se radi na radionicama?
Ja vam vec dva dana zelim napisat da sam vidla da od 2.mj 2020. dolaze hipp pelene kod nas na trziste i da trenutno imaju promociju ako potrosite 200kn na njihove proizvode dobite pelene na probu, eto konacno napisala 😂. I jos sam nesto htjela, al je moj mama mozak zaboravio 😖
Ivonne, već sam se pogubila u tom šaltanju sisa. Misliš da ne treba vraćati na istu, čak ni ako podoj kratko traje? Onda mi se nekako čini da pojede samo vodeno mlijeko. Ne znam više, netko kaže mijenjaj, netko ne. Dosta zbunjujuće.
Sutra idemo na kraći put, već vidim da će se istovariti čim sjedne u jaje. Nekako to baš voli 🤣🤣
Ja gledam tekmu, ja sam veliki fan 😁🇭🇷
Moj je nakon sat vremena kenjkanja i cendranja i trljanja ociju zaspao. I to sam ga stavila na trbuh jer mu nikako nista ne pase. Slini nenormalno, uzasno mi je sto je sve mokro. On, ispod njega... Glava mu je nabijena na stranicu kinderbeta. Usrana sam jer se nije sam tako postavio nego sam ga ja pa idem svakih par minuta slusat jel sve ok. I taaaakoo... Sad sam prebacila na tekmu, gs je isao pocastit decke (konacno), ispod mene tulum, iznad mene se natacu u kadi svaku vecer, curi negdje pa mi cvjeta plafon u kupatilu i tako. Danas odspavao 2x30min i onda smo nas dvoje kisnuli, a on u bosiljvi jos 1,20h jer je bio nemoguc. Eto.
Moj je nakon sat vremena kenjkanja i cendranja i trljanja ociju zaspao. I to sam ga stavila na trbuh jer mu nikako nista ne pase. Slini nenormalno, uzasno mi je sto je sve mokro. On, ispod njega… Glava mu je nabijena na stranicu kinderbeta. Usrana sam jer se nije sam tako postavio nego sam ga ja pa idem svakih par minuta slusat jel sve ok. I taaaakoo… Sad sam prebacila na tekmu, gs je isao pocastit decke (konacno), ispod mene tulum, iznad mene se natacu u kadi svaku vecer, curi negdje pa mi cvjeta plafon u kupatilu i tako. Danas odspavao 2x30min i onda smo nas dvoje kisnuli, a on u bosiljvi jos 1,20h jer je bio nemoguc. Eto.
Nije se sam okrenuo na trbuh nego sam ga ja, a sam se tako nabio na stranicu kindaca i sav je spigan 🤦🏻♀️ Najradije bih ga malo popravila
Medovik se moze raditi u formi kolaca ili torte. Sg svaki vikemd kupi u slasticarnici tacnu kolaca pa uzivam u medoviku jer je lagan. Inace bebac kaka svaki drugi dan u zadnje vrijeme,ali vikendom dva puta dnevno onako posteno🤣🤣🤣 ja nikada nisam davala dva puta istu cicu. Svaki podoj mijenjam. Sisa do 10 min,nekad zesce nekad laganini. Ne opterecujem se nekako vodenim i masnim mlijekom. Cice se same prilagode. Samo se regulita kolicina vodenog i masnog mlijeka ovisno o podojima. Na lijevoj uvijek puno krace sisa i najede se,a desnu nasisava nekad ko lud. Imam osjecaj da
se svaka drukcije prilagodila
Sva sreća pa imam samo lijevu.... već sam se pogubila samo dok čitam o šaltanju s cice na cicu 😝😝😝. Odradili ročkas, svi su graktali u jedan glas pa je i ona, ne skida ruku iz usta i melje li ga melje. Zabavljala ekipu samo tako. Doma dosli taman na kupanac i utakmicu, nema grickalica u kuci, sg je naduren, al mu je malo lakse sad kad vodimo 😂
Vidjela sam i ja to za hippove pelene, isprobat cemo kad tad 😉
Ja tako radim - unutar dva sata dajem istu pa koliko puta sisala. Ako je i samo jednom svejedno promijenim stranu ako je prošlo dva sata. Malena mi je bucka.
Na radionicama se dosta radi o tome kako pristupiti djetetu, kako što lakše proći kroz fazu tantruma i sl. Dosta toga je bazirano na radu Jaspera Juula. Meni je dosta pomoglo i naučila sam puno fraza s kojima lakše smirim klinca. Evo jedna koju u zadnje vrijeme često koristim je : Vidim da si tužan umjesto zašto places.
Jutro cure, nema nikog, nadam se da sve spavate 😊🛌
Danas koliko vidim ipak bude lijepo vrijeme, norvežani kažu čak 18°C 😯😁 cura papa i spava na cici, sad ju spustim pa se spremimo i idemo u grad pa na ručak kod frendova 😁 Želim vam svima lijep dan i mirne i zadovoljne bebice 😊🙋
Jutro svima. Mij je sinoc zaspao na trbuhu u 32. Ja ga prebacila na ledja u polnoc. Nisam mogla spavat. Gs/sg dosao kuci s druzenja pa smo divanili do pola 3. Dijete nas je pocastilo pa se probudio papayi u 6 i spavao do 8. On je ko cigra, mi smo sjebani i neispavani 😂 Danas idem u shopping. Kupit cipele za kisu 😂😂😂😂😂 i ceselim se tih par sati solo brijanja po ducanima. Mislim da arena ima neke popuste i tamo dm ima -15% na baby asortiman. Taman trebam koji pakey pelena i onih velikih blazinica, vl maramice... I tako. Pijem kavu, kosa oprana i gledam malog kako ce se oktenut svaki cas na trbuh. Rotira se opako u stranu zadnjih par dana. I tako... Probali smo hokkaido, krumpir i tikvice. Moram jos karfiol i kolrabicu. Ta kolraba ima bas grdi okus sama za sebe. Kako ste to djeci radile? I kada uvesti voce? Za koji tj ili kad izmijenim sve ove vrste povrca?
P.s. slini nenormalno, sav se osuo po faci. Mazem sa svime i preko noci je ok, ali ujutro kad krene trpat sake opet sve crveno i ispucano. Kako kod vas? Eto, do navecer sam gotova s pisanjem 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji