Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tiha
    16. Studeni 2019. 11:06

Mi smo isto uvijek skupa. Bili i u dućanima, vozili se tramvajem, bili na feštama i do sad nije bio bolestan. Nije da izazivam sreću  da se razboli, ne idem u najveću gužvu, ali kad nekaj moram obavit idemo skupa. Kumina mala nije prvih godinu išla među ljude u zatvorenom, pa sad pije antibiotike ko bombone, barem jednom mjesečno upale grla i uha. Mm isto puno radi pa smo vikende uvijek zajedno, a preko tjedna dođe oko 7, malo druženja i spavanje, tak da ja nisam još nikud išla sama.. Tome se jednog dana malo veselim 😁

TonkicaPrrr
    16. Studeni 2019. 11:18

Mi kako kad.. ja sam s malom cijeli tjedan dana jer gs radi, dođe oko 5 I tih 2 sata što je budna, budemo uglavnom doma pa se družimo ili nam dolaze gosti i tako. A ja s njom bavim preko dana što treba, ili kolica ili marama. I onda mi dođe da odem sama Nekud i to napravim, lijepo s frendicama kava navečer. Sve klince sredimo i na sat i pol na klafranje i smijeh. Jest da potraje dok se uskladimo, ali se potrudimo 😁 i na fešte i idemo i ne idemo. Ovisi o čemu se radi i koliko je gužva i da li se puši. 😎 

TonkicaPrrr
    16. Studeni 2019. 11:19

Cijeli tjedan sama* preko tjedna sam htjela napisat zapravo 😆

16. Studeni 2019. 11:34

Andreandrea

mmamma

Jutro… Kod nas kisno i tmurno…
    U trudnoci nisam imala prevelikih tegoba, jedino su me ledja boljela od pocetka i bilo mi je tesko puno hodati… Kraj trudnoce, najvise zadnjih mj dana, mi je bio tezak, dobila sam puno kg odjednom, gegala sam se, tesko mi je sve bilo, ali sam se trudila biti aktivna da cim prije i cim lakse rodim… Njeni pokreti i udarci su mi bili nesto predivno i neopisivo, i da, fale mi… Nakon poroda mi se znalo uciniti da jos treperim iznutra, ali sad to vise ne osjecam… Hvata me nostalgija za trudnocom jer su trudnice oko mene, fale mi ta iscekivanja uzva i veselje kad vidim napredak iz tjedna u tjedan… Trudnoca mi nije bila blazeno stanje kako svi pricaju, ali je bila nesto posebno, nesto sto jos nisam dozivjela… S jedne str mi se cinilo da traje tako kratko, a s druge da traje cijelu vjecnost… Iz toga je proizasla moja najveca ljubav, tako da bi ponovila, vec sad 😁
    Ja sa njoj pricam dosta, na pocetku nisam bas puno, ali sad se trudim zabavljat ju cim vise, pogotovo kad vidim da reagira i odgovara na sve… Prica kad joj se prica, prica dosta, ali ima dana kad je ljuta i onda nista ne prica…
    Sto se tice festa, mi izbjegavamo takva dogadjanja… Mislim da joj moze vise nastetiti nego koristiti…
    Mozda sam nekad previse zastitnicki nastrojena, ali u svemu vidim nesto lose za nju i mislim da je doma najsigurnija dok je tako mala…
    Nekad bi htjela otici npr u shopping, ne mogu ju ostaviti doma jer mora jesti, ali bojim se guzve, gripe, prehlada… Ne znam, kako vi?

Ja ti svog malca nahranim i onda zbrisem. Ostavim ga sa sg da se igraju i onda imam fore 2-2,5 sata sto mi je sasvim dovoljno jer ne zivim u velikom gradu kao npr.Zagreb. Nekidan je ostao sa sg i sogoricom i bilo je na redu prvo mijenjanje pelena (obojima),ne moram reci da su bili ponosni i puni dozivljaja kada sam dosla😂😂😂 snasli su se uglavnom i odlicno to odradili. Nekoliko puta sam ga vodila sa sobom,ali ujutro ili rano popodne kada ima osjetno manje ljudi. Sada haraju nekakve viroze,gripe nema jos. Jedino je u zg hospitaliziran prvi covjek ove god koji ima gripu,ali epidemija krece u drugoj polovici 12.mj. Sg se cijepio tako da se nadam da necemo nesta ozbiljnije pokupiti

🤣🤣🤣🤣🤣 Taj tvoj baš šg? 🤣🤣 Baš si me nasmijala 🙂

krino
    16. Studeni 2019. 12:19

Andreandrea

Jutroooo,bebac se igra,a ja pijuckam kavicu. Sto se tice trudnoce,morala sam se cuvati (komplikacije),ali sam svaki dan setala sa psom. Bebac je bio vrlo ziv,udarao kao lud. Nama gotovo svaki dan dode netko,meni ne smeta,volim drustvo. Ali da mi nedostaje trudnoca,bas i ne. Cak sam rekla da ce pricekati ako se odlucimo na drugu iako me godine bas ne sluze🤣 31 uskoro
    Nama ok noc,opet se budio vise puta da ga zaljuljam. Jucer smo sat i pol setali,danas je jos toplije. Vjerojatno cemo s tatom vanka da se izluftamo. Sto se kuha danas? Vise nemam ideja, imam osjecaj da vrtim 5 istih jela😫

Andrea, to nisu neke godine. Ja imam 36. A kuha se bolonjez tj. vec smo skuhali. Ujutro je najbolje za obavit sve kod nas. On raspolozen, ja sve stignem.

• Nikki
    16. Studeni 2019. 12:21

Tiha

Mi smo isto uvijek skupa. Bili i u dućanima, vozili se tramvajem, bili na feštama i do sad nije bio bolestan. Nije da izazivam sreću da se razboli, ne idem u najveću gužvu, ali kad nekaj moram obavit idemo skupa. Kumina mala nije prvih godinu išla među ljude u zatvorenom, pa sad pije antibiotike ko bombone, barem jednom mjesečno upale grla i uha. Mm isto puno radi pa smo vikende uvijek zajedno, a preko tjedna dođe oko 7, malo druženja i spavanje, tak da ja nisam još nikud išla sama.. Tome se jednog dana malo veselim 😁

Potpuno te razumijem, i ja se veselim ovom sama otići negdje, ma igdje 😂

krino
    16. Studeni 2019. 12:35

Ja isto odem solo i ostavim ga sa starim koji je uglavnom na nivou. Odemo i stari i ja skupa na nekoliko sati dok ga moja mama cuva. Nista nju nije strah. Ode ona s njim oko jaruna. On je ko buba. Mi stalno zovemo pa nas jos i nagrdi da smo dosadni i da ih probudimo nekad. Ne vodim ga u soping centre ni nigdje gdje ima puno ljudi. Sad smo morali jednom u ducan ovaj tj pa je bio u nosiljvlvi. Uglavnom smo na zraku. Ako i odemo svi skupa u shopping centar, do njega idemo pjeske jer nemamo auto (a i volimo puno hodati), jedan je vani na kavi dok drugi lajsa.

nena1986
    16. Studeni 2019. 12:50

Moja je zaljepljena za mene pretezno, tako sa kud ja, tud i ona. Ako idemo negdje ide se čoporativno (da, i pas 😂 ) ali ona nam bude super. Voli da se nesto zbiva oko nje, ne smeta joj buka. Cak dapace, a kad joj dosadi, scucuri se u nosuiljci i zakrmi.
    Kosa i dalje otpada. Jedino, stvarno mi nije jasno kako je bude posvuda ako se očešljam vani na balkonu, zavezem u rep i ne mrda! A kose puna kuca 🙈
    Danas idemo na jedan veeeliki bucni rockas, garant ce ga Luce prespavati 😂❤

16. Studeni 2019. 13:59

Cure, beba mi nije kakala, evo danas peti dan. Mogu li joj kako pomoći, nešto da pojedem možda? Masiram trbuh i savijam joj noge svaki dan. Sisavac je

16. Studeni 2019. 15:07

shell

Cure, beba mi nije kakala, evo danas peti dan. Mogu li joj kako pomoći, nešto da pojedem možda? Masiram trbuh i savijam joj noge svaki dan. Sisavac je

Mi isli na hitnu nakon tj dana, tamo nam rekli da ako se beba normalno ponasa, kao i inace, a iskljucivo je na dojci, normalno je da ne kaka i do dva tj i da ju ne maltretiramo s nicim.. najduze do sad je bilo 12 dana bez kakanja, a s njom je sve okej.. tako da, ne brini.. ona iskoristi sve iz tvog mlijeka i nema sto kakati.. 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.