Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sanjalica23
    04. Srpanj 2017. 17:37

Mame koje doje koliko vase bebice imaju dnevno stolica?   Citam rwzlicite stvari pa molim iskustva ,hvalaa :)

Eloa
    04. Srpanj 2017. 19:25

Evo moj je danas od 7 ujutro do sad imao 6 stolica...ocekujem jos jednu minimalno...

• Sanjalica23
    04. Srpanj 2017. 20:31

Eloa

Evo moj je danas od 7 ujutro do sad imao 6 stolica…ocekujem jos jednu minimalno…

Eloa ,da li samo dojis ili dajes i dohranu.bebici? 

Mamicaaa
    04. Srpanj 2017. 21:21

OhSoBoho cestitam!!! 🤗
    Sanjalica23 moj od 12 navecer do sad je imao oko 4, nekad bude 3 a nekad 6..samo dojim 

koskica
    04. Srpanj 2017. 22:16

Cure
    mi danas napunile 2 mjeseca
    bile smo kod pedijatrice na sistematskom a kad ono vaga pokazala da mi je u mjesec dana dobila samo 330 grama. Ja sam se htjela srušit prva pomisao pa bože mohe dijete je stalno gladno. Al cure ja s nju stavljala na sisu svakih sat vremena po danu jer me tako tražila, sad po dogovoru s pedijatrijom uvodimo i AD i to iza svakog podoja da vidimo kada se to ona ne najede. I da pedijatrica mi skrenula pozornost neka produžim vrijeme između podoja da se možda sise ne nsapune kako treba pa evo imamo eksperiment do subote pa idemo opet na vaganje.
    kroz dan mi je imala 2-3 stolice a noću odspavala i po 5 h u komadu, pa si ja nekako mislim da ona nije bila gladna jer da je bi se budila i plakala. (valjda).
    fobime smo i piku i dobro je to podnjela. Kupila sam odmah u ljekarni Frescopad gel. To se stavi tamo di je unod da nems otekline i boli. Nije mi dobila temp i nije bila previše razdražljiva. Danas smo na 4.130 grama i 56 cm

url=https://lilypie.com]

Eloa
    04. Srpanj 2017. 22:37

Sanjalica,zasad samo dojim,ali se moram i izdajati... On ce sad mjesec dana... Koskice,moj mali je isto slabo dobivao, ali zato sto je slabi sisavac i sad od kad se mama muci i izdaja svako malo i od kad mu dajem svoje mlijeko na bocicu dobiva ko lud.. Cak se pomalo bojim da je to sto za sad imam mlijeka njemu i premalo, jer uvijek sve pojede sto mu dam...
    Ali opet ima dosta pokakanih pelena pa je to valjda znak da je sve ok... Htjela bih ga dobit da samo sise,ali ne znam dal je to vise moguce. Mislim da cu kontaktirati Rode da mi kazu svoj savjet jer ovo izdajanje je mukotrpno, umjesto da se nakon hranjenja ja mazim s njim,ja ga ostavljam da se idem brze izdajat...
    Bas je Koskice ruzna ova situacija,tako cesto ga hranis a ono kontraefekt... Mozda i tvoj slabo vuce ko moj..

Nella1211
    04. Srpanj 2017. 23:36

Sanjalica23

Mame koje doje koliko vase bebice imaju dnevno stolica?  Citam rwzlicite stvari pa molim iskustva ,hvalaa :)

Moja bas puno puta...
    Ni ne brojin vise.. al iman osjecaj da je svaki podoj posranko..hahhaha... al nekad bude malo cisto kako prducne pa izleti mrvica.. .. a ja mislin 5 kakica sigurno ima.. nekad i vise.. ja stvarno ne brojin.. jer se ona redovno prazni.. pa nisan opterecena s tim..

A.M

Ofnica
    05. Srpanj 2017. 01:22

Cure kakve su vam te kakice? Mom malom su dosta rijetke i narančaste trenutno. Sad papa samo moje izdojeno mlijeko. Ne stavljam ga na sisu vise jer me gricnuo tako da mi je bradavica bila plava, ali redovno skupa pajkimo i mazimo se tako da je taj emocionalni moment po meni ispunjen. Ja samo izdajam, dok on spava ili dok je u ležaljki pored mene, ja izdajam i pjevam mu, a on me gleda, nekad drijema, nekad gleda van kroz prozor, nekad cendra i tak...danas sam officially prošla prag od litru izdojenog mlijeka pa mu vise ne dajem evo 3. noc adaptirano vec samo moje izdojeno. 

Nella1211
    05. Srpanj 2017. 09:19

Ofnica

Cure kakve su vam te kakice? Mom malom su dosta rijetke i narančaste trenutno. Sad papa samo moje izdojeno mlijeko. Ne stavljam ga na sisu vise jer me gricnuo tako da mi je bradavica bila plava, ali redovno skupa pajkimo i mazimo se tako da je taj emocionalni moment po meni ispunjen. Ja samo izdajam, dok on spava ili dok je u ležaljki pored mene, ja izdajam i pjevam mu, a on me gleda, nekad drijema, nekad gleda van kroz prozor, nekad cendra i tak…danas sam officially prošla prag od litru izdojenog mlijeka pa mu vise ne dajem evo 3. noc adaptirano vec samo moje izdojeno.

To ti je normalno.. na MM da budu i skroz rijetke zlatne boje.. prema narancasto.. cak je i zelena dozvoljena.. puno raznih kakica mogu imat kad doje a sve su zapravo dobre..al u moje je vecinom zlatna boja nekad vodenastija nekad puno manje.. ili zavisi mozda kako pelena upije tu tekucinu ako se pokakila dok spava pa dok se probudi je skroz suha kakica..
    http://www.pedijatar.rs/najnoviji-tekstovi/category/slide%20show
    Evo ode imas slikice svih mogucih izgleda i objasnjnje pored svake slike.. 

A.M

Ofnica
    05. Srpanj 2017. 09:50

Hvala Neila, to no nekaj između treće i pete slike. Ja sam se pobojala da je proljev, ali pratit cu. Mozda je i takva jer jedem vise nektarina i marelica zadnjih dana.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.