Blagdansko zatisje. A sto ce tek biti sljedeci tjedan kad se natrpamo pecenice, francuske, sarme, kolaca???? 😂😂😂😂
Ja danas ukrasavala, ostale mi jos jedne svjecice koje imam zamisao gdje staviti ali nemam tako visoku lotru. 🤔🤔🤔 Oprala prozore i zavjese u spavacoj i boravku.
Sad se tjeram ici peglati dok su Mateo i muz kod sveki, ali mi se ne da.
Beba spava,klinci gledaju crtice!One sa krestavim glasovima!Poslali paket tajnoj priji!Tajna prijo,imam jednu molbu!Ajd stavi pod bor!Naravno,baci pogled,a onda pod bor!Haha...Ja pocela gledat sitne kolace!Radila bi neke ful jednostavne,ali ne znam kad!Mozda uspijem!U
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Drugi dio gornjeg posta cu napisat kadtad!Napisala sam i ode u pm!😬
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Hello hello 😊
P. vec zaspo, sumnjiv mi je i bio nervoza popodne, nadam se da nece zakurit 😏
Bili smo upedice, malo mu se krmeljaju oci a posto teta u vrticu kaze da ih ima dosta s upalom ociju odvela sam ga prije nego bukne. Dobio je kapi i mast, kapi sam mu jos nekako i stavila, no mast no way 🙄
Danas u pm hladno, nikad mi ga nije bilo teze izvest ujutro u 6h sta danas na 2 stupnja i buru 😒
U vrtiću sve super, tete su bas odusevljene s njim 😊
Nije im jos pokazao pravo lice 😁
Evo upravo se probudio kasljuci i izrigao dusu 😒
No.
Ajmo dalje.
Na poslu bas neka ludara, jedva cekam jos ovih par dana do kraja tjedna.
Prosle godine nam nisu dali božićnicu jer je netko drpio duhana u vrijednosti 30000kn 😏 izgleda mi kao da nece ni ove godine bit nista jer smo kupili novo skladište i širimo se... 😏 bas sam nekad frustirana zbog tih novaca, nikako ih ustedit
Sta jos? E da nisam morala puno oko rucka, sveki jucer poslala mesa u tocu ja morala samo prilog skuhat 😎
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Beba spava,klinci gledaju crtice!One sa krestavim glasovima!Poslali paket tajnoj priji!Tajna prijo,imam jednu molbu!Ajd stavi pod bor!Naravno,baci pogled,a onda pod bor!Haha…Ja pocela gledat sitne kolace!Radila bi neke ful jednostavne,ali ne znam kad!Mozda uspijem!U
Ja sam imala plan stavit poklon ispod bora no nisam odolila ipak 😁
Blagdansko zatisje. A sto ce tek biti sljedeci tjedan kad se natrpamo pecenice, francuske, sarme, kolaca???? 😂😂😂😂
Ja danas ukrasavala, ostale mi jos jedne svjecice koje imam zamisao gdje staviti ali nemam tako visoku lotru. 🤔🤔🤔 Oprala prozore i zavjese u spavacoj i boravku.
Sad se tjeram ici peglati dok su Mateo i muz kod sveki, ali mi se ne da.
I jesi peglala? Ja jucer riješila sve zaostatke 😎
Hej,cure!Ja sam dobro,a buhtlici prehlada pocela!Temp imala cijeli dan 37,8 i 37,4!Nisam joj davala cepic dosad maloprije jer je bilo 37,9!Jede normalno,vesela je,nije cendrava kao jucer!Vodu joj dajem na zlicicu jer nece ovak piti!I nosic ju je poceo zezati!Naspricala sam joj,zasad nema potrebe za usisavanjem!Nismo isli na zaraznu jer joj temp nije visoka ko jucer!
Kako je buhtlica danas? 🤗
Jutro! I moj danas produzio pa napokon javljanje. Sinoc zaspao iza 23nadam se da mu nece prijeci u naviku jer ja sam za krevet i nista drugo najkasnije do 22 h
Zlica jadna sto je uhvatilokako je danas?
Druzenje u podrumu, eh, i mm bjezi u podrum, tamo prebacio radionu 😂 cak i frizider imaima nesto u tim podrumima
Ja polako pocela s keksima za bozic, nekidan napravila kokos kiflice i spremila u kutiju. Tu kutiju nisam smjela drzati u sobi jer je vec prazna 😂😂😂 mislila sam danas medenjake ili raspucance… Koji su vasi top keksi/kolaci? Radite li posebno za bebace ili oni sad vec jedu sve?
Petar jede sve sto i mi vec dugo. Osim par stvari aj
Za kolace... opet nemam ideju sta da radim 😕 nemam neki top kolac, ugl svake godine nesto drugo radim
Vecer svima....
I stigao papiric od forum tajne prije 😂 sutra skoknem po to 😘
Naporan neki dan iza mene, radila ujutro,pa dr. papirologiju,pa zubaru pa do mojih se presvuc i nazad na posao,imali roditeljski u pol pet,izasla iz vrtica u sest,dosla doma pol sedam i evo do pol devet uspavala ljubicu moju malu...
Muz danas povracao jednom i par put srackao 😥😭 samo da ne dode na mene ta glupa viroza,moram jos ova cetri dana odradit kako god !!!
Sanjarka, bas mi drago kad se javis!!! 😆😆😆😆😆 Jesam, ispeglala sam s prekidima jer se i Mateo vratio od sveki pa kupanje, vecera, sppavanje, ali nisam odustala. 💪💪💪
Sutra vozim mamu na kontrolu. Matea ostavljam kod sveki. 😤😤😤😤😤
Sortiraj odgovore
Najstariji