🐠🦀LJETNE BEBE ‘24.🐳🐟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • plave_okice
    11. Travanj 2025. 20:32

babyboy danas je doruckovala i rucala. 😊 ali teskom mukom. Skoro pa nema dana da ona pojede s voljom. 😅 Rucak je pojela dio. Spremila sam joj oslic, krumpir i spinat. Dio napravila kasicu, a dio oslica sam joj poslije servirala u komadima pa je jela fino. Kod nje s hranjenjem nema pravila. Veliki je uspjeh ako pojede nesto rucka. 

• babyboy
    12. Travanj 2025. 10:27

Plave_okice super,fini ručak,a gle možda će bolje jesti uz komadiće. Ako imaš instagram ima dosta profila i meni je to super kad vidim kako bebači papaju,razne ideje i kako im servirati.. 
    On je jučer baš lijepo pio svoje mlijeko,bilo bi super kad bi tako stalno,ali posvjestim ja sebi da ni ja ne jedem uvijek jednako tako je valjda I njima..
    Monny jel pomazu osanit kuglice?

• Monny
    12. Travanj 2025. 21:52

babyboy

Plave_okice super,fini ručak,a gle možda će bolje jesti uz komadiće. Ako imaš instagram ima dosta profila i meni je to super kad vidim kako bebači papaju,razne ideje i kako im servirati..
    On je jučer baš lijepo pio svoje mlijeko,bilo bi super kad bi tako stalno,ali posvjestim ja sebi da ni ja ne jedem uvijek jednako tako je valjda I njima..

Ne znam, nisam još probala.. trenutno joj mazem sa gelom iz dma i hladim glodalice.. javim 🙂
    Nego, mi smo preživjeli put, jedva.. strašno se derala i plakala i onda na susretu s obitelji i svima još jednom to ponovila.. baš mi je krivo što smo uopće išli i stvorili joj tolike traume..u sjedalici je užas, do sad je uvijek spavala u vožnji, a sad se dere i crveni da ju moram izvaditi iz sjedalice..a jako sam protiv toga 😔😔 ne znam kako ćemo nazad 😶‍🌫️

12/23 UZV ♥️✔️

• babyboy
    13. Travanj 2025. 08:11

Monny

babyboy

Ne znam, nisam još probala.. trenutno joj mazem sa gelom iz dma i hladim glodalice.. javim 🙂
    Nego, mi smo preživjeli put, jedva.. strašno se derala i plakala i onda na susretu s obitelji i svima još jednom to ponovila.. baš mi je krivo što smo uopće išli i stvorili joj tolike traume..u sjedalici je užas, do sad je uvijek spavala u vožnji, a sad se dere i crveni da ju moram izvaditi iz sjedalice..a jako sam protiv toga 😔😔 ne znam kako ćemo nazad 😶‍🌫️

Žao mi je da je tako loše prošao put i susret. Misli pozitivno,možda za nazad bude bolje🤗

• plave_okice
    13. Travanj 2025. 14:54

Monny sretno s putovanjem natrag! Nadam se da bude htjela voziti se. Moguce da neka faza samo. 🙏

• sparkle212
    14. Travanj 2025. 09:59

Monny sretno s putovanjem, bas mi je zao da to tesko podnosi 😕
    .
    Babyboy i plave okice nadam se da ce vam bolje krenut. Bas je tesko dok se trudis i pripremas a bebama ipak ne odgovara. Bas je trening zivaca i obeshrabljuje. Drzim fige da cim bolje krene 🤞
    .
    Kod nas isto neke dane pojede jedva 500ml i nesto kasica , a nekad se ne moze zasititi. Evo prekjucer za noc pojela 230ml forumule i za sat vremena jos 60. Znaci sok i nevjerica. Po preporuci pedijatra s malo vise 6 mj presli na Novalac 2 u nadi da ce ju malo zasititi ali je sve isto. Tezinom je prosjecna, sa 6.5mj je bila 7520, ali je jako aktivna i ne miruje niti sekunde. Niti dok spava nije na miru pa si mislim da joj zato puno treba 🤷‍♀️ 

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

• babyboy
    14. Travanj 2025. 11:25

sparkle212

Monny sretno s putovanjem, bas mi je zao da to tesko podnosi 😕
    .
    Babyboy i plave okice nadam se da ce vam bolje krenut. Bas je tesko dok se trudis i pripremas a bebama ipak ne odgovara. Bas je trening zivaca i obeshrabljuje. Drzim fige da cim bolje krene 🤞
    .
    Kod nas isto neke dane pojede jedva 500ml i nesto kasica , a nekad se ne moze zasititi. Evo prekjucer za noc pojela 230ml forumule i za sat vremena jos 60. Znaci sok i nevjerica. Po preporuci pedijatra s malo vise 6 mj presli na Novalac 2 u nadi da ce ju malo zasititi ali je sve isto. Tezinom je prosjecna, sa 6.5mj je bila 7520, ali je jako aktivna i ne miruje niti sekunde. Niti dok spava nije na miru pa si mislim da joj zato puno treba 🤷‍♀️

Hvala ti,jednom bude krenulo😇

Ma nije ni nama uvijek isti apetit pa tako i oni,nekad traže više nekad manje. Bitno da su oni zadovoljni 😊
    Želim svima lijep i blagoslovljen tjedan

• Monny
    16. Travanj 2025. 20:10

Hvala cure, sad je bolje.. vjerojatno je bila premorena od svega 😕 po noći se budi sa jakim jaukanjem, ne znam jel zub ili procesuira sve..bili smo kod fizioterapeuta, sve je ok.. malo vježbica, kao malo joj fali da propuze i posjedne se 🙂
    Nadam se da ste sve dobro ❤️

12/23 UZV ♥️✔️

• babyboy
    17. Travanj 2025. 09:17

Monny

Hvala cure, sad je bolje.. vjerojatno je bila premorena od svega 😕 po noći se budi sa jakim jaukanjem, ne znam jel zub ili procesuira sve..bili smo kod fizioterapeuta, sve je ok.. malo vježbica, kao malo joj fali da propuze i posjedne se 🙂
    Nadam se da ste sve dobro ❤️

Hej,super da je bolje i da je sve ok kod fizioterapeuta🥰
    Ajme i kod nas su noći opet uzasne,ova prošla je prestrašna,imam osjećaj da je svakih 10/15 min cvilio. Probudila sam se strgana kao da sam kopala,a i zadnja 3 dana pije manje,bas ga je neka faza ulovila opet...bit će bolje,jednom,valjda😁🫠

laurell
    19. Travanj 2025. 09:23

Pozdrav svima 🙃
    da se i mi malo javimo. 
    mi preživjeli upalu uha, sreća da sam skužila na vrijeme pa se nije jako razbuktalo pa smo antibiotik počeli. uz to izašao nam je jedan zub, a drugi odmah krenuo za njim (još nije izbio ali tu je)
    Vidim da pisete o noćnom “cviljenju” i jaukanju.. i kod nas je tako. moguce da je to povezano sa zubima ili je neka faza ali jaaaaako nemirno spava i onda se budi u placu jakom pa se smiri kao da ništa nije bilo i tako u krug 🤣

Sto se hranjenja tice, mlijeko standardno smo na dozi max 170ml (rijetko sve, većinom ostavi 20/30/40ml kako kad), ali zato konkretnu hranu sto god smo dosad probali bas fino pojede sve. Malo smo muku mučili s jutarnjim voćnim kašicama u kombinaciji sa žitaricama (gadilo mu se, pretpostavljam tekstura jer nije glatka) ali sad i to jede puno bolje. 

Nadam se da steee svi zdravi i da uživate za blagdan 💐✨

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.