🐠🦀LJETNE BEBE ‘24.🐳🐟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • babyboy
    27. Ožujak 2025. 21:47

Arianne žao mi je zbog viroze,ali već kad mora dobro da je kratka.
    Plave_okice u pravu si,puno to znači i jako je dobar osjećaj. Ja se nadam u skorije vrijeme krenut,za početak doma uz YouTube-u pa ćemo vidjet. Koma mi je trenutno što nikako da me pukne odlučnost i stabilnost u prehrani. Što se tiče slatkog probaj neke zdravije verzije ili si sama napravit ili kupit. Kod mene je problem što je meni i to sve fino pa i toga "zdravog" mogu pojesti u nezdravim količinama🤣🤣🤣

• plave_okice
    28. Ožujak 2025. 07:32

babyboy volim kuhat (i zdravo i nezdravo) te pravim zdravije varijante slatkih zalogaja koje su niskokaloricne. Ali eto moram biti veci karakter 💪

• sparkle212
    28. Ožujak 2025. 09:31

Plave okice bravo za sistematski i za vjezbanje 💪🏻
    .
    Arianne bas mi je zao da je i vas viroza pokosila al super da nije dugo trajalo.
    .
    Mi smo prosli tjedan imali gripu. Prvo ja s temperaturom, pa curica kurila cijeli dan i noc 38-39.2, nije padalo niti na paracetamol ni brufen pa smo isli pedijatru i vadili krv. Nalazi uredni kao da se nista ne događa. Na kraju sam se testirala i gripa tipA a nakon mene i muza uhvatilo. Grozno je bilo, cijeli raspored nam se poremetio i otad samo cvili i nervozna je i nebi spavala ni jela. 
    Mene zanima jel se vase bebe odazivaju na ime? Moja je po tom pitanju malo usporena. Smjeska se i malo brblja, ali ne prica dadada, mamama i slicno

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

• babyboy
    28. Ožujak 2025. 10:12

Plave_okice a taj karakter nije lako imati,ali super si ti dok si ustrajna,i da jedan dan zezneš sa slatkim a ostale paziš nije to ništa strašno!
    Sparkle212 žao mi je zbog gripe,mogu si misliti kako poremeti sve,nadam se da će brzo nazad vratiti svoj ritam. Moj se odaziva na ime ali ne priča dada ni mama,neke svoje giii gaaa i takve. Ja s njim svaki dan s ručicama pjevam tašun tašun tanana... i sad je on jučer počeo lagano pljeskati svojim ručicama,tako si je ponosan,od rana jutra je on to opet provjeravao jel može🤣🤣🤣

• plave_okice
    28. Ožujak 2025. 15:11

Moja najvise prica tata 😂 neki dan je pocela kao ma ma. I proizvodi svoje neke rijeci. 😊

• Monny
    29. Ožujak 2025. 09:49

Pozdrav mame, žao mi je zbog viroza i gripa, nadam se da ste sad svi dobro 🤗
    Što se tiče kilaže, ja sam 10 dana nakon poroda vratila svoju kilažu, ali ja sam inače jako mršava i teško se debljam tako da nisam mjerodavna 😅 ja bih trebala opet početi sa vježbanjem, baš mi fali 😶‍🌫️
    Moja beba viče ma-ma još od 6og mjeseca, sad je počela de-da i ba-ba.. najslađe mi je kad usred noći kaže mama 🥰🥰
    Kod nas još uvijek vojničko puzanje, ali se diže na sve 4 i ljulja, sjedne kad se drži za sjedalicu ili nešto..mislim da je to puzanje asimetrično pa ćemo vidjeti sa pedijatrom jel trebaju neke vježbe..

12/23 UZV ♥️✔️

• babyboy
    29. Ožujak 2025. 14:19

Monny

Pozdrav mame, žao mi je zbog viroza i gripa, nadam se da ste sad svi dobro 🤗
    Što se tiče kilaže, ja sam 10 dana nakon poroda vratila svoju kilažu, ali ja sam inače jako mršava i teško se debljam tako da nisam mjerodavna 😅 ja bih trebala opet početi sa vježbanjem, baš mi fali 😶‍🌫️
    Moja beba viče ma-ma još od 6og mjeseca, sad je počela de-da i ba-ba.. najslađe mi je kad usred noći kaže mama 🥰🥰
    Kod nas još uvijek vojničko puzanje, ali se diže na sve 4 i ljulja, sjedne kad se drži za sjedalicu ili nešto..mislim da je to puzanje asimetrično pa ćemo vidjeti sa pedijatrom jel trebaju neke vježbe..

Aa kako slatko,i ja jedva čekam da kaze ma ma
    Ne znam jesi probala već,ima na instagramu raznih stranica a sigurno i na YouTube-u sa nekim poticajnim vježbama koje bi mogla raditi s njom za puzanje i posjedanje.
    Kod nas kiša i ružno vrijeme već ne znam koji dan za redom,baš mi fali da prošećemo vani,sreća pa se naučio zaspat u kreveticu jer do nedavno je samo u kolicima u setnji..želim svima lijep vikend

zeka123
    31. Ožujak 2025. 18:05

Ćao djevojke ! Prošlo je baš puno , puno vremena. Nije me bilo. Došla sam vas sve pozdraviti.
    Kako ste ? 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

• Monny
    01. Travanj 2025. 11:15

zeka123

Ćao djevojke ! Prošlo je baš puno , puno vremena. Nije me bilo. Došla sam vas sve pozdraviti.
    Kako ste ?

Heeej, baš mi je drago što si se javila 🥰 kako ste vi? Jel se cure slažu? Mi smo dobro, sinoć tata napipao napokon prvu iglicu 🦷🤗  taman pred put da nam bude veselo 😂😂

12/23 UZV ♥️✔️

• babyboy
    01. Travanj 2025. 13:20

Bokić mame,
    Kod nas manje više sve po starom i sve ok,noći su u zadnje vrijeme bolje,zadnje mu dam jesti kad ja idem spavati prije ponoci i onda traži jest većinom između 5i6 ujutro,a do tad se zna budit ali samo mu dudu dam. Neku večer sam izašla s curama na večeru,lijepo se podružile,jele i nazdravile,došla taman prije toga zadnjeg hranjenja. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.