Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AnnaR
    20. Veljača 2025. 14:01

Pozdrav cure, evo mene nakon dugo vremena. Pregled je bio 18. 2. i sva sreca sve je u redu. 

• moonchild
    20. Veljača 2025. 14:10

Matke moja iskrena sućut!

AnnieP
    20. Veljača 2025. 15:37

AnnaR

Pozdrav cure, evo mene nakon dugo vremena. Pregled je bio 18. 2. i sva sreca sve je u redu.

Hej dobro došla. Koliko si trudna?
    Super za dobar pregled. 😊
    Kad ti je idući?

🩷 7/2022

AnnieP
    20. Veljača 2025. 15:42

Leptirica_ super za anomaly. Onda ti je isto kao i meni bilo. Nikako nije maknula rukice s lica, sat vremena. Doktorica je pokušavala i malo ju drmkala ali ništa. 😄

🩷 7/2022

• AnnaR
    20. Veljača 2025. 15:47

AnnieP

AnnaR

Kad ti je idući?

14 tjedan mi je :)
    Iduci je 21.3. 

• Tinchilina
    20. Veljača 2025. 16:08

Evo i mene, nisam stigla ranije tipkati, sve je ok, malci fino napreduju,  570 i 580g su okvirno teški. Dečko je navodno jako živahan, ja nisam doslovno ni na tren vidjela malce. Mislim da ću i ja na privatni pregled da ih se malo nauživam. Jedino kaj je bilo kao ne najbolje, ja da maleni ima pijelon, a niie mi niš rekao ni kaj je to ni ništa o tome, nego samo da je 4mm velik. Sad čitam i je neko proširenje na bubregu, tolerira se do 7mm ili 10, nisam sigurna. Pretpostavljam da mi nije htio niš o tome jer nije trenutno niš za brigu, al je u nalazu da se može pratit hoçe li se to proširivat. Neću si dizat paniku, već na sljedećem pregledu çemo biti pametniji. Jedino sad ne znam gdje bi išla na pregled privatno, moram vidjet.

Bravo na svim dobrim pregledima i žao mi je Megyca zbog bake. I ja imam jako staru baku i baš bih voljela da bude s nama jos neko vrijeme da blizanci malo i porastu, tako da bi me dodatno rastužilo da sad ode. 😟

💙 5/2023

• Tinchilina
    20. Veljača 2025. 16:11

Zaboravila spomenuti, cervix i dalje >4 što me jako veseli. Jedna briga manje. Živio Roidokal. 🥳

💙 5/2023

AnnieP
    20. Veljača 2025. 16:22

AnnaR

AnnieP

AnnaR

Kad ti je idući?

14 tjedan mi je :)
    Iduci je 21.3.

Super. Kako se osjećaš?
    Kad ti je termin? 😊

🩷 7/2022

AnnieP
    20. Veljača 2025. 16:25

Tinchilina

Evo i mene, nisam stigla ranije tipkati, sve je ok, malci fino napreduju, 570 i 580g su okvirno teški. Dečko je navodno jako živahan, ja nisam doslovno ni na tren vidjela malce. Mislim da ću i ja na privatni pregled da ih se malo nauživam. Jedino kaj je bilo kao ne najbolje, ja da maleni ima pijelon, a niie mi niš rekao ni kaj je to ni ništa o tome, nego samo da je 4mm velik. Sad čitam i je neko proširenje na bubregu, tolerira se do 7mm ili 10, nisam sigurna. Pretpostavljam da mi nije htio niš o tome jer nije trenutno niš za brigu, al je u nalazu da se može pratit hoçe li se to proširivat. Neću si dizat paniku, već na sljedećem pregledu çemo biti pametniji. Jedino sad ne znam gdje bi išla na pregled privatno, moram vidjet.

Bravo na svim dobrim pregledima i žao mi je Megyca zbog bake. I ja imam jako staru baku i baš bih voljela da bude s nama jos neko vrijeme da blizanci malo i porastu, tako da bi me dodatno rastužilo da sad ode. 😟

Super za malce, samo neka rastu. Odi privatno ako nisi zadovoljna, stvarno se isplati, da ih gledaš sat vremena. Predivnoo. 😊
    Kad ti je idući pregled?

🩷 7/2022

• AnnaR
    20. Veljača 2025. 16:27

Tinchilina wow blizanci. Divno  sigurnio je to poseban osjecaj

AnnieP
    Termin mi je 17.8. Osjecam se super kako mi je prvo tromjesjecje zavrsilo. Jedino me muci velika žeđ po noći i onda me uhvati nesanica. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.