Ljetne bebe 2024 ✨

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

nada23

Broj poruka: 1358

Prijavi adminu

Hvala cure 🥰 
    Bile smo u bolnici pa su je pregledali i izvadili krv. Rekla je doktorica da je virozica,kao nista strasno. Ciscenje nosica i spustanje temp.po potrebi. Uglavnom, ja uopće nisam primjetila slinu u nosicu iako joj se spusta u grlo. Eto potrefilo nam se cijepljenje sa virozom. 
    Podloge imam Casmatino 4 godine i stvarno nas je super poslužila i jos je koristimo za maloga. Njoj smo uzeli Nubelino i mogu reci da je ljepša i jos kvalitetnija od Casmatina. Trenutno je koristimo kao podlogu za baby gym.

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

PBTAB

Broj poruka: 1147

Prijavi adminu

nada23

Hvala cure 🥰
    Bile smo u bolnici pa su je pregledali i izvadili krv. Rekla je doktorica da je virozica,kao nista strasno. Ciscenje nosica i spustanje temp.po potrebi. Uglavnom, ja uopće nisam primjetila slinu u nosicu iako joj se spusta u grlo. Eto potrefilo nam se cijepljenje sa virozom.
    Podloge imam Casmatino 4 godine i stvarno nas je super poslužila i jos je koristimo za maloga. Njoj smo uzeli Nubelino i mogu reci da je ljepša i jos kvalitetnija od Casmatina. Trenutno je koristimo kao podlogu za baby gym.

Dobro da ste otišle i da nije ništa strasno. Brzo ce to proci sigurna sam ❤️
    Hvala za nazive podloga svakako cu uzeti ovu Nubelino, izgleda super, ali 55 eura 🙈 kako zarađuju na djeci to vise nije normalno.
    Mi smo svoju koja je isto sklopiva i od pjene neke platili 16 eura preko neke stranice na netu, izbacilo mi na fejsu i cini mi se dobra za te novce 😂 vidjet cemo koliko ce trajati 🤞

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

• babyboy

Broj poruka: 180

Prijavi adminu

Nada brz oporavak malenoj,nadam se da je samo neka kratkotrajna virozica. Kako ona to podnosi?
    PBTAB i ja sam baš naručila sa neke stranice za 19 eura,izgleda skroz ok za te novce,iako piše da je kao u pola cijene,trebalo bi poslužiti.
    Nova tema- jeste za to da se otvori nova tema na bebama,ipak mislim da više ne spadamo pod trudnice a i bit će lakše učitat stranice..

PBTAB

Broj poruka: 1147

Prijavi adminu

babyboy

Nadabrz oporavak malenoj,nadam se da je samo neka kratkotrajna virozica. Kako ona to podnosi?
    PBTAB i ja sam baš naručila sa neke stranice za 19 eura,izgleda skroz ok za te novce,iako piše da je kao u pola cijene,trebalo bi poslužiti.
    Nova tema- jeste za to da se otvori nova tema na bebama,ipak mislim da više ne spadamo pod trudnice a i bit će lakše učitat stranice..

Ovo za novu temu sam za 💪🏻🙂

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

korni

Broj poruka: 1910

Prijavi adminu

Hvala na preporukama za podloge 🤗 moram se još posloziti i vidjeti koju cu uzeti 😅
    Nada samo nek viroza brzo prodje! Nek vam noć bude dobra 🤗
    Babyboy moze moze, samo da si mozemo tipkati ☺️
    Nama je dan prošao uz grceve i ni jedan obrok nije pojela kako treba..nadam se da će sutra biti bolje.
    Laku noć cure 🤗

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

purple13

Broj poruka: 532

Prijavi adminu

Bok mameee! 
    Podlogu imamo s temua i super je! 😁
    Nada23 drzim fige da curka sto prije ozdravi!😍
    I ja sam za novu temu, sto da ne!
    .
    Kod nas ne znam sto je, vjerojatno zubi, malac je sinoc u snu plakao. Danas je bio neutjesan popodne, samo ga je sisa smirila pa je spavao na meni dva sata.. budu mu obrazi i brada crveni - citam da je to od sline, kao i rijetka stolica koju ima par dana vec. 
    Borba svaki dan. 🥴🤣💜
    Trudim se da idemo u setnje i ujutro i navecer (iza 16h, brzo je mrak pa je to kao vecernja setnja) 🤣
    Morali smo podici ogradicu na kreveticu jer znatizeljko dize glavu ko noj 😁🥰

2x missed ab
    Pai/mthfr homozigot - clexane 0.4
    💙Baby boy 🤩

purple13

Broj poruka: 532

Prijavi adminu

korni

Hvala na preporukama za podloge 🤗 moram se još posloziti i vidjeti koju cu uzeti 😅
    Nada samo nek viroza brzo prodje! Nek vam noć bude dobra 🤗
    Babyboy moze moze, samo da si mozemo tipkati ☺️
    Nama je dan prošao uz grceve i ni jedan obrok nije pojela kako treba..nadam se da će sutra biti bolje.
    Laku noć cure 🤗

Ufff, nadam se da ce proci grcevi! 💜💜Mi smo ih se nekako rijesili, ni sama ne znam kako. Oleovit nam je bio problem pa smo na wayi d3.
    Ali kontam da si probala i ti s probioticima. 🤔🤷‍♀️

2x missed ab
    Pai/mthfr homozigot - clexane 0.4
    💙Baby boy 🤩

• plave_okice

Broj poruka: 172

Prijavi adminu

Mi smo uzeli freeon podlogu i katastrofa je. Zaobidite ju u sirokom luku. Prvo smo razmisljali uzeti kao puzzle, ali nam je prodavacica rekla da je podloga bolja. Kako smo ju postavili, nije 5 minuta izdrzala, vec rupe i udubine. 🫣 Definitivno sve za bebe je puno preskupo. 

ElisaDay.

Broj poruka: 451

Prijavi adminu

plave_okice

Mi smo uzeli freeon podlogu i katastrofa je. Zaobidite ju u sirokom luku. Prvo smo razmisljali uzeti kao puzzle, ali nam je prodavacica rekla da je podloga bolja. Kako smo ju postavili, nije 5 minuta izdrzala, vec rupe i udubine. 🫣 Definitivno sve za bebe je puno preskupo.

Naša je free on i super nam je, nema nijednu rupu, ne kužim odakle rupe 😬😬
    Imamo je već mjesec dana i odlična nam je

ivonicaa

Broj poruka: 230

Prijavi adminu

Jutro svima!!! 
    Netko je pitao, mi imamo Chipolino podlogu i super je! 😊
    Mi smo bolje, pada polako temp. 💪🏻 
    nada23 neka cim brze bude bolje, bitno da ste isli vidjeti ♥️
    Babyboy ja sam za novu temu! 🥰

👩: 30 🧔: 31
    7/24 💙 B
    ~ Children give importance to your life ~

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.