PBTABsretnoooo na putovanju! i ja bi 😫🥰
Ivonicadobrodošla 🥂
Srećamoguće je jer i moj isto dodiruje igračkice koje mu vise iznad ljuljačke i priča s njima svako jutro. Naravno ne uspije naciljati iz prve, mase mase pa ih takne, pa skuzi da može pa ponovi i tako u krug. Svaki dan nešto novo 🙈
Netko je spomenuo MENGU - ja dobila istoooo. 🥲
Krštenje - mi ćemo isto tamo na proljeće.
—
Kod nas danas popodne nervoza na najjače. Ne znam sto mu je danas ali sam ga jedva uspavala 😓
I moja nece da spava od ure popodne i manje jede, evo jos je budna…🤯
8. Tjedan skok u razvoju... da uplodam opet one sličice da možete pratiti?
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Drage mame, idem kupovati neke stvari sutra za oblekicu za malisana… novu, dosad cesto idem u Pepco . Ima kakvih akcija aktualnih da ste popratile? I da je kvalitetno :) i nove igracke, nesto sitno, novog. Baby centar mi najbolji za to :D
Meni ima super robice u pepcu, c&a, baby centru i h&m-u. U pepcu sam prosli tjedan kupovala za bebu i za necakinju od 5. godina robicu koja je bila na snizenju. h&m je prosli tjedan imao 20% putem aplikacije, ali je trajalo 1 dan. Danas sam bila u c&a i imaju samo na pojedinacne djecje bodije sto budu onak u velikoj kosari neku akciju uzmi 3, plati 2, ali nije bas bilo nekog izbora jer su rasprodali.
Igracke osim u baby centru, pogledaj u mulleru. Od danas im je krenulo snizenje na neke igracke. Bas sam listala katalog. A oni su bili imali 20% na igracke od 14.10. do 27.10. Taman sam bila kupila onu kutiju u koju se umecu oblici (od 6. mj. +) i bila je 8€.
Svijet beba se isto reklamira trenutno s popustima (ovisno sto trazite), mogu se na webu vidjet cijene.
8. Tjedan skok u razvoju… da uplodam opet one sličice da možete pratiti?
Ajde ako ti nije problem, ja nisam vidila. Iako mi je i do prije par dana isto slabo spavala, stalno je njoj neki skok😂 U subotu i nedilju je bila super a prije toga ajme meni i evo danas je opet slabo spavala
Moja je na početku bila u svom kreveticu, a onda kad je spavanje otišlo u klinac, stavila sam ju kod nas 🙈 i zadnjih par veceri sam ju opet počela stavljati u krevetić, ali nakon hrane završi kod nas jer joj treba i po sat vremena da zaspi, pa mi lakše da je kod nas 😅
Pbtab hocemo da. Po današnjem mjernenju ima 60.5 cm, iako moram priznati da mi je i to sumnjivo 😂
Malena zaspala, bome idem i ja, jer su i noć i dan baš bili teški 😑 laku noc cure 🤗
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Sreća , i moja hvata igračke ispred sebe kada je u gymu pa stavlja u usta 😁 To je počela prije 2 tjedna. U početku je to bilo kao slučajno a sada je ciljano 😅
Ivonica dobrodošla 🤗
Krštenje mi planiramo početkom 12.mj. Nadam se da će biti dobra ☺️
Spavanje nam sad super ide i vise nemamo problema sa uspavljivanjem za noc... Podojim je i brzo zaspe. Sljedeći korak je prebacivanje u krevetić. Bas me zanima kako će to ici.
Dojenje nam se skratilo na 10 min, nekad i 5 pa se pitam da li joj je dovoljno jer mi cice skoro uvijek ostanu napola pune. Sistematski nam je u srijedu pa ćemo vidjeti koliko je dobila na težini ovaj mjesec.
Duda i dalje je ne želi i ispljune je. Samo trpa ruke u usta i puno slini 🤷🏼♀️
Menga nadam se da Ce pričekati Jos par mjeseci 😅
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Moja je na početku bila u svom kreveticu, a onda kad je spavanje otišlo u klinac, stavila sam ju kod nas 🙈 i zadnjih par veceri sam ju opet počela stavljati u krevetić, ali nakon hrane završi kod nas jer joj treba i po sat vremena da zaspi, pa mi lakše da je kod nas 😅
Pbtab hocemo da. Po današnjem mjernenju ima 60.5 cm, iako moram priznati da mi je i to sumnjivo 😂
Malena zaspala, bome idem i ja, jer su i noć i dan baš bili teški 😑 laku noc cure 🤗
Odmori i neka vam bude mirna i laka noc ❤️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Leeloo probila sam led hahaha 🤩😝 nije bilo lose, al sva sam bila stisnuta.. moramo vjezbat 🤣🤣
.
Mengu jos nisam dobila i ne fali mi. 😖
Nismo ga jos krstili jer cemo se seliti pa cemo onda, najvjerojatnije na proljece.
Kod nas sve standardno, jedino se budimo ranije. 😅
Trenutno mu je hit stavljati nozne prste u usta. 🤣🥰
Laku noć mame! 😘
💙5/24💙
Moju su jednom krivo izvagali, isto sam se bila uspaničila da ne jede dovoljno, imam li mlijeka itd? Jer ispalo je da je dobila samo 250 g u 22 dana (prije toga smo je vagali kad je išla na uzv kukova) i sve skupa mi je bilo jako čudno, još ona meni stalno na sisi, rekoh pusta muka uzalud, morat ću joj još dohranu davati... I onda mi vrag nije dao mira i kupili smo vagu odmah sutradan, ispostavilo se da je na njoj imala nekih 200 g više. Kad smo došli na sljedeći pregled je pedijatrica komentirala kako se dosta nadebljala od zadnji put, a ja se mislim, pa i nije baš nego ste je zadnji put krivo izvagali 😅
Tako da provjeri svakako, možda im je vaga krivo namještena ili se puno micala pa su uzeli krivu brojku ..
Korni eto tocno tako je i kod nas, u pocetku krevetic i onda od kad mi trba sat vremena da se uspava sam ju stavila kod nas pa lezim pored nje i vracam dudu dok ne zaspe. Par veceri sam se dizala uru vremena svake 3 minute dok ne zaspe jer je bila u kreveticu i od tad sam rekla da nema sanse vise tako jer me slomilo
Sortiraj odgovore
Najstariji