Moja nesto ful nervozna zadnjih dana 🫣 budi se nekoliko puta u noci. A inace bi prespavala 8 h u komadu. Jutros se probudila u 8 sto je super. Bila bi i ranije, ali sam nekako s dudom malo produljila 😅 a budi se inace izmedu 8:15 i 9:20 tako da je ovo super. Zadnjih dana ne spava bas po danu. I sad divlja s tatom. Ona prije 23:00 ne zaspi. Nadam se da bude i veceras tako. Ako ne i ranije zbog ludiranja.
…
Mi imamo ergobaby omni breeze nosiljku. Ali ne sjecam se kad sam ju zadnji put nosila u njoj. Za sad sve uspjevam uz nju pa niti nema potrebe, a bolje mi ju je u kolicima voziti u setnju. Jos ludog psa uz nju. Veselo nam je kad idemo 🤗
…
Lijepi tjedan zelimo od sutra svima. U studenom nam slijede i krstitke. Ne znam jel koja od vas vec krstila bebu?
Korni čestitam na 4 velika mjeseca 😘
.
Jucer se Roko krstio i sve je prošlo odlicno nije plakao u crkvi cak je bio odlicno raspolozen, svecenik prica a on "odgovara" . Kasnije na rucku se malo uznervozio jer su svi bili euforicni da ga vide pa nas je spasilo sto voli spavat pa je u kolicima spavao 2x po 2 h i tako sam sebe spasio od gnjavljenja 🤣. Sve je super proslo i noc mirna iako je bilo pomicanje sata.
.
Al zato je mama u kranku, ustaklo me u ledjima ne mogu se ispravit 🥲
🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm
Hej drage mame, nadam se da nije kasno za ukljucenje Ja dolazim u paketu sa svojim Bornom - 22.7.24. Tipkamo seee ❤️
Ivona
👩: 30 🧔: 31
~ Children give importance to your life ~
1. 💙 Adam
2. 💙 Šimun
Plave okice i ja bi radije šetnje u kolicima, ali gdjica odbija 😅
Johica hvalaaa ❤️ čestitke na krštenju, i bravo za Roka jer je bio dobar 🥰 nadam se da će ti ledja brzo proći.. 🍀
Ja sam budna od 3 i pol, malena sad zaspala 😩
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
I samo pitanje, kako stavite ovu trakicu dolje, hocu i ja 😂🥰
1. 💙 Adam
2. 💙 Šimun
Ivonicaa dobrodošli ti i Borna 🤗 odi na Tickerfactory.com, tamo upisuješ podatke i biraš izgled trakice, i kad sve napravis, ako se ne varam, drugi link kopiras u svoj potpis 🤗
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Ivonicaa dobrodošli ti i Borna 🤗 odi na Tickerfactory.com, tamo upisuješ podatke i biraš izgled trakice, i kad sve napravis, ako se ne varam, drugi link kopiras u svoj potpis 🤗
Hvala ti, uspjela 🌸
1. 💙 Adam
2. 💙 Šimun
Ivonicaa dobrodošla ❤️🩷
Korni ajme suosjećam, mi se isto budimo par puta tokom noći, stalno traži sisati. Jedino pozitivno je što je sinoć zaspala u 8:30, nismo se puno mučili s uspavljivanjem... Ali nemirna je jako dok spava
Ivonicaadobrodošla ❤️🩷
Korniajme suosjećam, mi se isto budimo par puta tokom noći, stalno traži sisati. Jedino pozitivno je što je sinoć zaspala u 8:30, nismo se puno mučili s uspavljivanjem… Ali nemirna je jako dok spava
Ajde barem nešto 🙂 ona je nemirno spavala, pa se zadnjih par dana umirila, i evo zadnje dvije noći opet koma, stalno se budi, i baš teško zaspi 🥴
Nadam se da će mi sad jos malo produziti jer idemo poslije na sistematski, pa da ne bude sva njurgava i raspoložena za pjevanje 😅
Ivonicaadobrodošla ❤️🩷
Korniajme suosjećam, mi se isto budimo par puta tokom noći, stalno traži sisati. Jedino pozitivno je što je sinoć zaspala u 8:30, nismo se puno mučili s uspavljivanjem… Ali nemirna je jako dok spava
Ajde barem nešto 🙂 ona je nemirno spavala, pa se zadnjih par dana umirila, i evo zadnje dvije noći opet koma, stalno se budi, i baš teško zaspi 🥴
Nadam se da će mi sad jos malo produziti jer idemo poslije na sistematski, pa da ne bude sva njurgava i raspoložena za pjevanje 😅
Sretno na sistematskom! Meni je to isto uvijek tlaka, ako dobro ne odspava, sva bude nervozna i onda vrišti od trena kad uđemo dok ne izađemo 😅
Nama je pregled tek u 12.,mj. kasnimo radi godišnjih od pedijatrice koji su bili na ljeto pa smo mjesec dana preskočili. Tad nam je druga tura cijepljenja
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji