Moja nesto ful nervozna zadnjih dana 🫣 budi se nekoliko puta u noci. A inace bi prespavala 8 h u komadu. Jutros se probudila u 8 sto je super. Bila bi i ranije, ali sam nekako s dudom malo produljila 😅 a budi se inace izmedu 8:15 i 9:20 tako da je ovo super. Zadnjih dana ne spava bas po danu. I sad divlja s tatom. Ona prije 23:00 ne zaspi. Nadam se da bude i veceras tako. Ako ne i ranije zbog ludiranja.
…
Mi imamo ergobaby omni breeze nosiljku. Ali ne sjecam se kad sam ju zadnji put nosila u njoj. Za sad sve uspjevam uz nju pa niti nema potrebe, a bolje mi ju je u kolicima voziti u setnju. Jos ludog psa uz nju. Veselo nam je kad idemo 🤗
…
Lijepi tjedan zelimo od sutra svima. U studenom nam slijede i krstitke. Ne znam jel koja od vas vec krstila bebu?
Korni čestitam na 4 velika mjeseca 😘
.
Jucer se Roko krstio i sve je prošlo odlicno nije plakao u crkvi cak je bio odlicno raspolozen, svecenik prica a on "odgovara" . Kasnije na rucku se malo uznervozio jer su svi bili euforicni da ga vide pa nas je spasilo sto voli spavat pa je u kolicima spavao 2x po 2 h i tako sam sebe spasio od gnjavljenja 🤣. Sve je super proslo i noc mirna iako je bilo pomicanje sata.
.
Al zato je mama u kranku, ustaklo me u ledjima ne mogu se ispravit 🥲
🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm
Hej drage mame, nadam se da nije kasno za ukljucenje Ja dolazim u paketu sa svojim Bornom - 22.7.24. Tipkamo seee ❤️
Ivona
👩: 30 🧔: 31
~ Children give importance to your life ~
1. 💙 Adam
2. 💙 Šimun
Plave okice i ja bi radije šetnje u kolicima, ali gdjica odbija 😅
Johica hvalaaa ❤️ čestitke na krštenju, i bravo za Roka jer je bio dobar 🥰 nadam se da će ti ledja brzo proći.. 🍀
Ja sam budna od 3 i pol, malena sad zaspala 😩
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
I samo pitanje, kako stavite ovu trakicu dolje, hocu i ja 😂🥰
1. 💙 Adam
2. 💙 Šimun
Ivonicaa dobrodošli ti i Borna 🤗 odi na Tickerfactory.com, tamo upisuješ podatke i biraš izgled trakice, i kad sve napravis, ako se ne varam, drugi link kopiras u svoj potpis 🤗
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Ivonicaa dobrodošli ti i Borna 🤗 odi na Tickerfactory.com, tamo upisuješ podatke i biraš izgled trakice, i kad sve napravis, ako se ne varam, drugi link kopiras u svoj potpis 🤗
Hvala ti, uspjela 🌸
1. 💙 Adam
2. 💙 Šimun
Ivonicaa dobrodošla ❤️🩷
Korni ajme suosjećam, mi se isto budimo par puta tokom noći, stalno traži sisati. Jedino pozitivno je što je sinoć zaspala u 8:30, nismo se puno mučili s uspavljivanjem... Ali nemirna je jako dok spava
Ivonicaadobrodošla ❤️🩷
Korniajme suosjećam, mi se isto budimo par puta tokom noći, stalno traži sisati. Jedino pozitivno je što je sinoć zaspala u 8:30, nismo se puno mučili s uspavljivanjem… Ali nemirna je jako dok spava
Ajde barem nešto 🙂 ona je nemirno spavala, pa se zadnjih par dana umirila, i evo zadnje dvije noći opet koma, stalno se budi, i baš teško zaspi 🥴
Nadam se da će mi sad jos malo produziti jer idemo poslije na sistematski, pa da ne bude sva njurgava i raspoložena za pjevanje 😅
Ivonicaadobrodošla ❤️🩷
Korniajme suosjećam, mi se isto budimo par puta tokom noći, stalno traži sisati. Jedino pozitivno je što je sinoć zaspala u 8:30, nismo se puno mučili s uspavljivanjem… Ali nemirna je jako dok spava
Ajde barem nešto 🙂 ona je nemirno spavala, pa se zadnjih par dana umirila, i evo zadnje dvije noći opet koma, stalno se budi, i baš teško zaspi 🥴
Nadam se da će mi sad jos malo produziti jer idemo poslije na sistematski, pa da ne bude sva njurgava i raspoložena za pjevanje 😅
Sretno na sistematskom! Meni je to isto uvijek tlaka, ako dobro ne odspava, sva bude nervozna i onda vrišti od trena kad uđemo dok ne izađemo 😅
Nama je pregled tek u 12.,mj. kasnimo radi godišnjih od pedijatrice koji su bili na ljeto pa smo mjesec dana preskočili. Tad nam je druga tura cijepljenja
Sortiraj odgovore
Najstariji