Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ElisaDay.
    23. Listopad 2024. 16:35

Leeloo101

Sad vidim I ostale… preslatki svi.. vi koje nemate plave oči, kad su djeca počela mijenjati boju okica? Moja još ima plave, ali imam i ja.. Pa kažu nisam mjerodavna🤣

E tako i moja, ima neke tamnoplave a ja ful plave, tata je cijeli crn sa smeđim očima. Imam neki osjećaj da će joj posmeđiti, iako svi navijamo da ima moje plave 😆 Čini mi se da joj malo tamne...

Što se tiče okretanja, na trbuhu je rano još da se okreće na stranu, to će ti tamo s 3 ipo, 4 mj, tako je barem moja. Iako su sva djeca različita... A kad je na leđima, moja je dosta rano pratila ... Čini mi se s 2 , 2 ipo mj...

• Monny
    23. Listopad 2024. 17:16

Premedena su dječica 🤗Mojoj su s dva mjeseca počele tamniti oči, sad su zelenkaste.. nisu ni bile pravo plave, već mutne 😅
    Drage mame, ja ću poludjeti od ovih pola satnih dremki koje počinju sa pola satnim uspavljivanjem praćenim dernjavom 🤦🤦
    Ne pomaže ni vidra, ni bijeli šum, ni nosanje, dere se do crvenila i kad napokon uzme dudu zaspe na točno pola sata. Pratim da je budna max sat i pol, jer tad već trlja okice i zijeva. Ja sam jučer bila na treningu i tati je u šetnji spavala preko sat vremena, a mamu očito voli zezati 😂

12/23 UZV ♥️✔️

ElisaDay.
    23. Listopad 2024. 17:29

Mislim da nam je to spavanje svima rak-rana, nemam savjet osim solidarnost jer mi je isto, pratim budne prozore, uspavljujem, nunam, u kolicima, na rukama, na krevetić, dižem, spuštam, palim White noise, nosim medu koji ima u sebi white noise 😆, nekad uspije i odspava lijepo 2 sata, a nekad ništa. Evo danas svi spavanci Max pola sata, koma. Ali mislim da je plinovi muče 🫢

Leeloo101
    23. Listopad 2024. 17:41

ElisaDay.

Leeloo101

Sad vidim I ostale… preslatki svi.. vi koje nemate plave oči, kad su djeca počela mijenjati boju okica? Moja još ima plave, ali imam i ja.. Pa kažu nisam mjerodavna🤣

E tako i moja, ima neke tamnoplave a ja ful plave, tata je cijeli crn sa smeđim očima. Imam neki osjećaj da će joj posmeđiti, iako svi navijamo da ima moje plave 😆 Čini mi se da joj malo tamne…

Što se tiče okretanja, na trbuhu je rano još da se okreće na stranu, to će ti tamo s 3 ipo, 4 mj, tako je barem moja. Iako su sva djeca različita… A kad je na leđima, moja je dosta rano pratila … Čini mi se s 2 , 2 ipo mj…

Ok.. ona je taman sad 2.5mj.. znači uskoro bi trebala.. oči su joj kristalno plave, ja bi da ostanu takve...
    A što se tiče spavanja.. ona ili sat vremena ili 15 min.. kad vidim da se budi nakon 15min čupala bi si kosu.. posebno ako taman legnem kraj nje da i ja odmorim😆

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Johicaa
    23. Listopad 2024. 18:03

Leeloo101

Ja imam smeđe muž zelene a njegove su nek mix tih boja. Smeđe/zelene oči ima i moja sestra, na suncu su zelene u tamnom prostoru neka smeđa. Vidjet cemo hoce li se jos izmijeniti.

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

pistacija13
    23. Listopad 2024. 20:35

Bas ste zgodni decki i cure 🥰🥰🥰
    Ja ne znam radim li si medveđu uslugu, ali on meni zadnjih mjesec dana spavance odrađuje iskljucivo u kolicima 🙄 noc spava u kreveticu. Ali preko dana samo kolica, s tim da ima 4 spavanca. 2 odradi u setnji jer imamo 2 setnje na dan, a 2 ovako dok ga vozim malo po kuci dok ne zaspe. Kad zaspe ne moram vise vozit. I to "uspavljivanje" traje max 10 minuta, a nekad ni 3 minute. Jako mi je prakticno. Ali svjesna sam da nece predugo jos moci u kosaru 🙈 sta ce onda bit, muko moja

pistacija13
    23. Listopad 2024. 20:36

Zaboravila napisati za oci - ja sam smedja, muz plava. Malac je zasad isto plav, cak mi se sve svjetlije cine pa mislim da ce i ostat plave

purple13
    23. Listopad 2024. 20:46

Leeloo101

I da.. kako da znam da nema problema sa sluhom, reagira na buku ali npr ako joj zvoncam na desnu/lijevu stranu ne okreće se za zvukom… je l još rano?

Mislim da je rano, a i u bolnici im provjere sluh! Pretpostavljam da su to napravili i tvojoj curi. 🥰
    Za oci i mene zanima jer muz ima smedje, ja zelene, a bebač plave 🤣🤭

💙5/24💙

PBTAB
    23. Listopad 2024. 20:49

Moj ima tamne oči na tatu i mislim da ce takve ostati 🤷🏻‍♀️ 
    A što se sluha tiče, leeloo jesu li joj radili provjeru kad si rodila u bolnici? 
    A spavanci, tema o kojoj više ne znam što bih rekla, mi ujutro idemo u šetnju i spava mi max 30 min, popodne doma jedan i dva spavanca ponovno vani u šetnji. Ovaj doma bude od 45min do 1h, a ostali 30,40min. Uspava se za 5 min. Navikla sam na to, drugačije ne ide nažalost. A svjesna sam da ce tih spavanja kako ce bit stariji biti sve manje. Sretna sam što on evo od 20:30 spava i spavat ce do 3, i onda do 8:30. Dokle god mi je noc ovakva, ne mogu od dana traziti da mi samo spava jer stvarno ne zelim scenarij koji se dogodio mojoj sestri gdje joj je mali zamijenio dan i noć u jednom momentu 🤯😩

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

korni
    23. Listopad 2024. 21:03

Ajme pravi boom lijepih beba ❤️
    Leeloo mislim da nemaš razloga za brigu. Moja je reagirala na kihanje, kašalj, ako bi zalupila vrata i sl zvukove, ali sam s igrackama (dok je bila na trbuhu) mogla zveckat koliko ćeš, i nula bodova, tek je nakon 3.mj počela okretati glavu za zvukom. 
    Njoj su još dosta plave i baš bistre, pa mislim da bi joj mogle ostati takve, ali tko zna ☺️
    Spavanje dnevni spavanci (4 dnevno) po 30 min, jedino mi na rukama znas produziti na 40-45 min, noć je kako koja.. ali barem mirnije spava. 
    Pbtab odlične su vam noći, neka potraju 🍀 
    Laku noć mame 🤗

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.