Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sparkle212
    23. Listopad 2024. 10:39

Nada mama mi je pricala da smo ju i sestra i ja ju izluđivale s takvim zelenim stolicama, provjeravala je sve od svoje prehrane do analiza stolice i jednostavno smo takve bile, kaze sa sestrom je to trajalo skoro 4 mjeseca i samo od sebe prestalo. Kako su i cure rekle, sve osim crne stolice i krvi je okej kod bebe 😊
    .
    .
    Mene zanima kako vi oblacite bebe za noc? Kod nas je centralno grijanje i okej je toplo, ja malenu obucem kratki bodi i tanku pidzamicu i zimsku vrecu i svejedno pred jutro joj budu hladne rukice i obrazi, makar je 23 stupnja u stanu. Na zimu joj planiram kupiti neki poplun jer njezin krevetic je bas blizu vrata od balkona jer ga nemam gdje drugo staviti pa me strah da joj ne puse hladno. Kako je to kod vas? 

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

pistacija13
    23. Listopad 2024. 10:49

Sparkle, mi smo u dugom bodicu i vreci. Carapice deblje i ponekad jos one strikane, kao zepice. Rukice budu malo hladne, ali ostatak tijela bude topal. Kazu "hot baby dies, cold baby cries". Nije bas neka lijepa izreka haha ali mislim da bi bebice signalizirale da im je hladno (plac, cesto budjenje).
    .
    Ja imam pitanje za one koji piju Oleovit D3 kapi. Kako vi davate to bebicama? Znaci trebam dat dvije kapi, to izlazi sporoooooo, ovaj se batrga, smijulji, okrece glavu, otvara i zatvara usta. Ispada van presporo, pa cesto nemam pojma jesu mu upale jedna, dvije ili tri kapi 🙈 jel ima za kupiti kakva pipeta ili nesto, ovo je pregrozno haha

• babyboy
    23. Listopad 2024. 11:12

Sparkle većinom ima kratki body i jednodijelnu pidzamicu,spava u jastuk onom za novorođenče i još dekica,jastuk većino nije zatvoren,tj. nije umotan u njemu pa zato dekica utrpam da ne može izvući,nekad navecer zna biti nemiran pa ga umotamo u onaj swadle (valjda se takk kaze)način da su mu ruke unutra jer nekad drukčije ne može zaspat.
    Pistacija13 mi imamo plivit d kapi i na žličicu nakapam i malo svog mlijeka stavim pa mu u usta,tako sam sa svima.

ElisaDay.
    23. Listopad 2024. 11:21

Mi smo u kratkom bodiju, preko njega pidžamica i vreća bez rukava. Kažu da se bebama na vratu iza gleda je li im ledeno, ako je topal znači da je ok...

nada23
    23. Listopad 2024. 11:21

Hvala cure... Evo jutros je prva stolica bila semfasto žuta, ni traga zelenoj boji. Vidjet ćemo kako će još tokom dana biti. Ništa zeleno nisam jela zadnja 3 dana tako da od hrane nije. Može biti od sline, mislim da joj izbijaju zubici. Što je najbitnije, lijepo papa i spava i općenito je dobrog raspoloženja. 
    Sparkle kod nas je u sobi temp oko 23. Mi još ne grijemo jer je prilično toplo. Tako da je moja u bodicu i tankoj pidžamici i pokrijem je dekicom.
     Rukice su i mojoj često hladne, ali to se najbolje provjerava na zatiljku. Kada bude hladnije, planiram je staviti u toplu zimsku vreću.
    Pistacija ja sam malome Oleovit davala na žlicu i kapnula bi malo i svog mlijeka i to je uvijek prolazilo. Ali ako će ti biti lakše, probaj sa pipetom. Možeš je kupiti u apoteci. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• sparkle212
    23. Listopad 2024. 11:55

Na vratu je topla, nije vruca ni hladna ali mi se pred jutro cesto budi a nije gladna pa zbog toga sam mislila da je hladno. Hvala cure 😊

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

PBTAB
    23. Listopad 2024. 12:12

Mi spavamo u pidžami dugoj, čarapice i vreća za spavanje s dugim rukavima 😃
    Probaš iza na vratu ili trbuh, ako je toplo super je. 
    Kažu da temp prostorije gdje spava beba  ne bi smjela biti veca od 21 stupnjeva, i ne manja od 16. Jer ono sto kaze pistacija izrekom je istina jer pregrijavanje dovodi do smrti dojenčadi, nažalost. 
    Svima dobar dan želimo 🩵. https://ibb.co/yspvHsj

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

• babyboy
    23. Listopad 2024. 12:31

PBTAB

Mi spavamo u pidžami dugoj, čarapice i vreća za spavanje s dugim rukavima 😃
    Probaš iza na vratu ili trbuh, ako je toplo super je.
    Kažu da temp prostorije gdje spava beba ne bi smjela biti veca od 21 stupnjeva, i ne manja od 16. Jer ono sto kaze pistacija izrekom je istina jer pregrijavanje dovodi do smrti dojenčadi, nažalost.
    Svima dobar dan želimo 🩵.https://ibb.co/yspvHsj

Ajme koji veliki frajerpresladak je

ElisaDay.
    23. Listopad 2024. 13:01

PBTAB presladaaaaak! Baš će biti zgodan dečko, vidi se 🥰

Evo i nas, dobar dan svima 
    https://ibb.co/q1DPpdd

korni
    23. Listopad 2024. 13:05

Pbtab ajme koji frajer 💙
    Elisa divna je curka 🩷
    Pozdrav i od nas https://ibb.co/C7XJVGP 💞

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.