Kad će se ova rupa dolje smanjiti... nije mi bio dobar sex...
.
.
.
Vidim od jucer nema pisanja, pa da vas pokrenem😆😆😆😆
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Kad će se ova rupa dolje smanjiti… nije mi bio dobar sex…
.
.
.
😂😂😂😂
Kod mene se vratilo na staro, ne osjetim nikakvu razliku 🤭
.
.
.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ovo me tako nasmijalo
Meni je kao i prije tako da ti ne znam reci ali me boli od reza malo tako da mi nije ugodno pa ne forsiramo 🙈😂
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
.
.
.
Meni je kao i prije tako da ti ne znam reci ali me boli od reza malo tako da mi nije ugodno pa ne forsiramo 🙈😂
Ti si na carski.. nije se širila rupa na veličinu djetetove glave 🤣😆🤣😆 sad se treba skupiti pistacija odmah ili?
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
.
.
.
Ti si na carski.. nije se širila rupa na veličinu djetetove glave 🤣😆🤣😆 sad se treba skupiti pistacija odmah ili?
Ma prirodno sam ali imala sam epiziotomiju i 6 šavova, vanjski i unutarnji pa me boli, ne jako ali je osjetljivo 🤣🙈
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
.
.
.
Bas sam se nasmijala 😂
Mi još nismo, ali mogli bi brzo 😆
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
.
.
.
Pa jako brzo se vratilo. Prvi seks je bio nesto malo vise od 6 tjedana poslije poroda i nije mi bilo neke razlike osim sto sad moramo kondom 😂😂
S tim da ja nisam pucala, nisam sivana, nista
Je li vašim bebama ponekad zelena stolica ? Mojoj je danas već tri puta bila zelena i sluzava. Nije prehlađena.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Je li vašim bebama ponekad zelena stolica ? Mojoj je danas već tri puta bila zelena i sluzava. Nije prehlađena.
Mojoj je bila jednom zelena.. može biti od virusne infekcije ili ako prebrzo mijenjaš dojke pa beba pije samo prvo mlijeko koje je vodenastije.
12/23 UZV ♥️✔️
Kažu da su sve konzistencije i sve boje stolice (osim crne i bijele) okej za dojenu bebu. Nama je od sline dosta znalo biti u stolici (polu)sluzavo. A i moguće što Monny kaže. Ili ako ti možda uzimaš kakav pripravak za željezo
Sortiraj odgovore
Najstariji