Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ElisaDay.
    06. Listopad 2024. 13:47

korni

Pridruzujem se ekipi klošara 😅❤️

+1 😂😭

nada23
    06. Listopad 2024. 15:52

Eto i mene u ekipi klošara 🙈😅
    Pratim vas, ali ne uspijevam bas tipkati.
    Mi imamo bolje i lošije dane što se tiče spavanja. Noći su nam i dalje ok, čak su se i popodneva malo popravila, ali uvečer je još uvijek katastrofa. Uspavljivanje traje od 19/20-23/00, nekad i duže. Znaci ona nikako da zaspe tad, stalno sisa pa plače pa tako u krug. Mislim da nisu grčevi. A onda kada se izmori i zaspe, spava po noći i cijelo jutro do podne uz kratka buđenja za papanje. To cijelo vrijeme dok spava ne sisa dugo, samo oko 10 min pa nisam sigurna jeli joj dovoljno. Također mi cice ostanu pune pa se moram izdojiti tokom noći jer bi mi eksplodirale. 🤷🏼‍♀️
    Mame koje dojite, da li vi za svaki podoj nudite samo jednu cicu? Znam da je to pravilo, ali ja joj moram dati obadvije da ih barem do pola ispraznim jer bi mi ona druga uvijek ostala puna, a ne da mi se baš stalno izdajati. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• babyboy
    06. Listopad 2024. 17:38

O da,i ja sam klošar,kosa samo svezana u onu neku punđu by mama stil,rijetko kad počešljana,pola dana u spavaćici,izbljuckana,jedva se uspijevam umiti a kamoli obaviti svaki dan skin care rutinu...
    Nada23 kod nas to uspavljivanje za noć isto traje,vrlo često prođe i ponoć,jer nikako taj san ne može učvrstiti pa se stalno budi i plače.
    Ako ona u tih 10 minuta efikasno cica ona uspije sigurno navući dosta mlijeka i dolazi do onog masnijeg zasitnijeg mlijeka,pogotovo navečer ako par sati u krug cijelo vrijeme cica,a ako u tih10 min ne vuče baš aktivno onda je pitanje,ali opet koliko se sjećam dobro ti je napredovala prvi mjesec pa je sigurno sve ok. 

nada23
    06. Listopad 2024. 18:09

babyboy

O da,i ja sam klošar,kosa samo svezana u onu neku punđu by mama stil,rijetko kad počešljana,pola dana u spavaćici,izbljuckana,jedva se uspijevam umiti a kamoli obaviti svaki dan skin care rutinu…
    Nada23 kod nas to uspavljivanje za noć isto traje,vrlo često prođe i ponoć,jer nikako taj san ne može učvrstiti pa se stalno budi i plače.
    Ako ona u tih 10 minuta efikasno cica ona uspije sigurno navući dosta mlijeka i dolazi do onog masnijeg zasitnijeg mlijeka,pogotovo navečer ako par sati u krug cijelo vrijeme cica,a ako u tih10 min ne vuče baš aktivno onda je pitanje,ali opet koliko se sjećam dobro ti je napredovala prvi mjesec pa je sigurno sve ok.

Znaci i kod vas isto sa uspavljivanjem za noć kao i kod nas... Valjda će se i to promijeniti nabolje uskoro. 
    Pa ne znam da li efikasno sisa u tih 10 min... Dobro je napredovala prvi mjesec, ali je tada i dosta duže sisala, nekad i predugo. Eto, vidjet ćemo situaciju na sljedećem sistematskom. U biti najviše i najčešće sisa dok traje to uspavljivanje za noć. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Leeloo101
    06. Listopad 2024. 19:40

purple13

pistacija13

purple13

Pistacijajoj tak je moj mali bio pospan i kasljao pa je imao koronu.. nadam se da je kod vas skok 😅
    Leeloonista od akcije kod nas 🫣🫣 imam neku mentalnu blokadu 🤣🤣

E pa bome smo zavrsili kod pedijatrice 😅 mislim da nije korona, nitko nije spominjao, ali jakoooo mu se zastopao nosic (pluca cista, bez temperature) pa inhaliramo, ispiremo, i taaaak 🥴

Nadam se da ce brzo proci! Jel imate inhalator? Kako ga uspijes inhalirati? 🤔🤔🤔 kod nas je bio neuspjeh 🤣
    Leelooajme… depilacija - na to sam skroz zaboravila 😅😅😅😅
    Ne znam kako vi, al ja neke dane izgledam ko klosar. 🤣 koliko sam si bila lijepa u trudnoci, toliko sam sad ko olupina 😅😅😅
    Podocnjaci, kosa opala, nenasminkana, vjecito u nekim potkosuljama da je sisa dostupna… cirkus 🙃🙃

Ja sam nekad bila fotogenicna,  sad kako koja

Slika tako gora.. počela sam izbjegavati fotkanje, čak ni šminka ne pomaže...

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Leeloo101
    06. Listopad 2024. 19:44

nada23

Eto i mene u ekipi klošara 🙈😅
    Pratim vas, ali ne uspijevam bas tipkati.
    Mi imamo bolje i lošije dane što se tiče spavanja. Noći su nam i dalje ok, čak su se i popodneva malo popravila, ali uvečer je još uvijek katastrofa. Uspavljivanje traje od 19/20-23/00, nekad i duže. Znaci ona nikako da zaspe tad, stalno sisa pa plače pa tako u krug. Mislim da nisu grčevi. A onda kada se izmori i zaspe, spava po noći i cijelo jutro do podne uz kratka buđenja za papanje. To cijelo vrijeme dok spava ne sisa dugo, samo oko 10 min pa nisam sigurna jeli joj dovoljno. Također mi cice ostanu pune pa se moram izdojiti tokom noći jer bi mi eksplodirale. 🤷🏼‍♀️
    Mame koje dojite, da li vi za svaki podoj nudite samo jednu cicu? Znam da je to pravilo, ali ja joj moram dati obadvije da ih barem do pola ispraznim jer bi mi ona druga uvijek ostala puna, a ne da mi se baš stalno izdajati.

Isto sa noćnim dijelom i kod nas.  Preventivno dajem biogiau jer mislim da ni kod nje nisu grcevi.. ne znam što pametno napraviti.  Ali bar kad zaspi 23/24 spava do 4-5

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• sparkle212
    06. Listopad 2024. 19:49

Pridruzujem se klosarima, s tim da kod mene su se odjednom javili oni debeli bolni pristevi po bradi, celjusti, pored uha i slicno. 

Mi smo jucer imali prvi veliki izlazak na zabavu. Prijatelji su imali veceru/party povodom zaruka i odlucili smo povest i malenu s nama jer je tamo bilo puno nase obitelji koja bi uskocila ako treba. Bilo je odlicno. Malena je bila dobra i mirna, malo na rukama malo u kolicima. Jela svakih sat i pol do dva, nista nju ne smeta ziva muzika ili hrpetina ljudi, bitno da je svako toliko opet mama cuva i to je to. Na kraju smo bili do pola 1 jer ja vise nisam imala snage ostati budna. 
    .
    Nada ovisi o tome koliko je gladna, ako vidim da mi odmah zaspi na sisi i nije zainteresirana ne nudim drugu, a nekad pojede prvu, pojede drugu i jos opet iz prve uspije nesto izvuci kaj se stvorilo u međuvremenu. Isto, nekad jede jedva 5 minuta i sve izvuce a nekad laganini tempom jede pola sata, mislim da nema pravila

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

purple13
    06. Listopad 2024. 20:32

Joooj znaci svima nam je isto! Bit cemo mi opet zanosne, kazem vam ja! 😝😘😘
    Nada23 ja mu ne nudim drugu, ali on je sad velik i prestane sisati kad mu je dosta.. nisam imala tu naviku jer sam imala bas puno mlijeka i nije bilo potrebe da on jos jede.. ali da, nekad sam se morala izdojiti jer bi ta druga cica pukla.. i meni je bila tlaka, ali da te utjesim, sad uopce nije tako (jedino se po noci stvrdne ona koju ne posisa, ali ni priblizno onako jako).
    Mozda su vase bebe jos premale pa ne znaju to nocno/dnevno spavanje? Leeloo 
    Vjerujem da ce uhvatiti ritam uskoro pa ce biti lakse!
    Sto se tice fotkanja, teza katastrofa 😅
    Sparkle bas lijepooo! 😍 super da ste se proveli i izasli van malo!
    I ja sam danas izasla pa mi je muz rekao da cu morati tako cesce na "hladenje" jer sam bolje volje 🤣🤣🤣🤣🤣

💙5/24💙

purple13
    06. Listopad 2024. 20:35

pistacija13

purple13

pistacija13

purple13

Pistacijajoj tak je moj mali bio pospan i kasljao pa je imao koronu.. nadam se da je kod vas skok 😅
    Leeloonista od akcije kod nas 🫣🫣 imam neku mentalnu blokadu 🤣🤣

E pa bome smo zavrsili kod pedijatrice 😅 mislim da nije korona, nitko nije spominjao, ali jakoooo mu se zastopao nosic (pluca cista, bez temperature) pa inhaliramo, ispiremo, i taaaak 🥴

Nadam se da ce brzo proci! Jel imate inhalator? Kako ga uspijes inhalirati? 🤔🤔🤔 kod nas je bio neuspjeh 🤣
    Leelooajme… depilacija - na to sam skroz zaboravila 😅😅😅😅
    Ne znam kako vi, al ja neke dane izgledam ko klosar. 🤣 koliko sam si bila lijepa u trudnoci, toliko sam sad ko olupina 😅😅😅
    Podocnjaci, kosa opala, nenasminkana, vjecito u nekim potkosuljama da je sisa dostupna… cirkus 🙃🙃

Da, imamo Omronov. Dobili smo s njim maskicu za djecu i za odrasle. Ja ga drzim i drzim maskicu, muz izvodi cirkus i zabavlja ga 😂😂😂 okej je, uspijemo 15ak minuta inhalirati
    Ps potpisujem za izgled klosara hahah same here

E imamo i mi isto Omronov i maskice, ali nisam mu uspjela stavit masku kak spada. Vjerojatno smo ga tih dana izmrcvarili pa je bio ljut. 😝
    Puno bolje sad reagira na ispiranje fizioloskom i na usisavac! 💜
    Kako je bebac?🙃🙃

💙5/24💙

korni
    06. Listopad 2024. 21:07

Haha sve same klošarice 🙈❤️
    Nada, babyboy, leeloo baš mi je žao da se mučite s noćnim uspavljivanjem. Vjerujem da je jako iscrpljujuće i nadam se da će se uskoro popraviti 🍀
    Nada meni je patronažna bila rekla da joj nudim obje, 10 min jednu, pa 10 drugu, i tako sam bila radila dok sam dojila.
    Sparkle super da ste zabavili i bravo za malenu partijanericu šta je tako dobra bila 🥰
    Nadam se da će uskoro sve bebice spavati 🥰 naspavajte se mame 🤗

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.