Mame koje dojite, menstruaciju još niste dobile? Na uzv mi se vidjelo kao da imam menstruaciju, doktor mi je rekao dok dojim da neće biti krvarenja, samo tako pojačan iscjedak. I dalje vodimo borbu sa bljuckanjem, jedna dojka mi je punija i tu se halapljivac uvijek naguta zraka 🤦
Ja sam prva 4 tjedna nakon poroda krvarila normalno, malo off, malo on. Onda je sve stalo. Točno 6 tjedana od poroda sam malo prokrvarila uz blage grceve. Par dana poslije sam imala prvi gin pregled i rekla mi je da je to vjerojatno bila menga jer mi je endometrij bio jako tanak i sve je izgledalo kao poslije menge. Plus vidjela je novi vodeci folikul. I sad opet prokrvarim prije par dana (otprilike 2 tjedna nakon tog pregleda). I aj ti sad znaj sta je...
Nista me ne boli i iskljucivo dojim. Bilo mi je jako to cudno, ali dr kaze da je moguce. Rijetko, ali moguce 🙄

Purple hvala ti 😘 bilo je super ❤️ iako sam stalno provjeravala mobitel imam li poruku ili propušten poziv 😂 i naravno, dobila prve stvari pola sata prije izlaska iz kuće 😅

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Purple hvala ti 😘 bilo je super ❤️ iako sam stalno provjeravala mobitel imam li poruku ili propušten poziv 😂 i naravno, dobila prve stvari pola sata prije izlaska iz kuće 😅
Treba se malo opustiti, bas super da je bilo super! 🥰
Eh, to gledanje na mob je valjda kljucni dio izlaska 🤣🤣🤣
Auuuu, ajde bar nije bilo pola sata nakon izlaska🤪🤪
Pistacija pa kud prije? 😭
💙5/24💙
Meni je ginekologija rekla da nema men.ni u naznakama, bar nešto 🙏🏼
Mi smo danas opet koma, nervozna je strašno, bljuca puno, opet sluzava stolica. Prvo se smije, pa nakon 5 min plače, u tren promjena raspoloženja. Promijenila sam valjda 5 outfita od jutros radi bljucanja 🥲

Meni je ginekologija rekla da nema men.ni u naznakama, bar nešto 🙏🏼
Mi smo danas opet koma, nervozna je strašno, bljuca puno, opet sluzava stolica. Prvo se smije, pa nakon 5 min plače, u tren promjena raspoloženja. Promijenila sam valjda 5 outfita od jutros radi bljucanja 🥲
Ginekologinja*

Evo da se i ja malo izjadam. I kod nas slična situacija kao kod većine vas. Mislim da mi je sinoć bilo najteže dosad. Nije mogla zaspati od 18-3.... Svaki put kad bi se smirila i zaspala na meni bi se probudila i odmah u plač čim bi je spustila na krevet. 🥴 Zato od 3 ( sinoć) pa sve dosad stalno spava uz buđenje za papanje cca svaka 3 sata. Cak je i polusnu dok sisa ... Zato me vjerojatno opet čeka večeras repriza od sinoć 😆
Ne znam kako vaše bebe, ali moja bas puno kaki pa je onda i to probudi ako zaspe pa na kraju ne može ponovno zaspati. Najgore mi je kad joj usred noći promjenim pelenu nakon kakanja, vratim je u krevet, a ona ponovno 🙈
Uhh, treba izdržati 💪🏼
Korni, drago mi je da si se uspjela malo i zabaviti koliko je to bilo moguće 😁 A stvari su bas pogodile trenutak kad će doći 😅
Elisaday nadam se da će i to brzo proći. Sisa li ti curka halapljivo?

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Evo da se i ja malo izjadam. I kod nas slična situacija kao kod većine vas. Mislim da mi je sinoć bilo najteže dosad. Nije mogla zaspati od 18-3…. Svaki put kad bi se smirila i zaspala na meni bi se probudila i odmah u plač čim bi je spustila na krevet. 🥴 Zato od 3 ( sinoć) pa sve dosad stalno spava uz buđenje za papanje cca svaka 3 sata. Cak je i polusnu dok sisa … Zato me vjerojatno opet čeka večeras repriza od sinoć 😆
Ne znam kako vaše bebe, ali moja bas puno kaki pa je onda i to probudi ako zaspe pa na kraju ne može ponovno zaspati. Najgore mi je kad joj usred noći promjenim pelenu nakon kakanja, vratim je u krevet, a ona ponovno 🙈
Uhh, treba izdržati 💪🏼
Korni, drago mi je da si se uspjela malo i zabaviti koliko je to bilo moguće 😁 A stvari su bas pogodile trenutak kad će doći 😅
Je, halapljiva je a i meni su dojke u prvom djelu dana prepune, nije mi jasno kako se od tolikog cicanja nisu bar malo ispuhale. Uvijek se malo izdojim u jastučić i onda joj dam jer imam jaki otpust pa da se ne zagrcne

Jel i vase bebe koje puno kakaju kakaju u mlazu onako proljevasto tekuce? Ja ne znam jel samo panicarim bez veze ili stvarno je nest u pitanju, ali odkad smo dosli doma svaka stolica je manje ili vise tekuca. Unatrag par dana sa sve vise grceva i naprezanja nakon cega kaka bas jako i u mlazu. Jucer je bilo 6 takvih obilnih stolica od jutra do 15h, s tim da je zadnja bila vodena i pjenusava, malo i sluzava a beba cijeli dan uspavana. Pedijatrica nam je na bolovanju, zamjene nema, patronazna rekla da se javimo na pedijatriju, tamo su odlucili nas ostaviti na promatranju. U međuvremenu malena živnula, mokrih pelena ima, noc prosla bez grceva i plakanja. Krv u redu, cekamo nalaz stolice i urina. Danas samo jednom bila obilna proljevasta stolica, malena stalno jede i jako dobro dobiva na tezini. Cisto mi je neugodno dok cujem kakve jako bolesne djece ima na odjelu a nama ispada da nist nije i imam osjecaj kao da sam bezveze panicarila, a umrla sam od straha dok je to krenulo pjenusavo i sa sluzi😢

21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Evo da se i ja malo izjadam. I kod nas slična situacija kao kod većine vas. Mislim da mi je sinoć bilo najteže dosad. Nije mogla zaspati od 18-3…. Svaki put kad bi se smirila i zaspala na meni bi se probudila i odmah u plač čim bi je spustila na krevet. 🥴 Zato od 3 ( sinoć) pa sve dosad stalno spava uz buđenje za papanje cca svaka 3 sata. Cak je i polusnu dok sisa … Zato me vjerojatno opet čeka večeras repriza od sinoć 😆
Uhh, treba izdržati 💪🏼
Je, halapljiva je a i meni su dojke u prvom djelu dana prepune, nije mi jasno kako se od tolikog cicanja nisu bar malo ispuhale. Uvijek se malo izdojim u jastučić i onda joj dam jer imam jaki otpust pa da se ne zagrcne
I meni budu dojke prepune i tvrde po noći i tokom jutra.
Ne znam nakon koliko vremena bi se trebale ispuhati. I moja halapljivo sisa pa vjerujem da zato bljucka i ima grčeve. Ipak bljuckanje nije tako obilno pa se radi toga ne brinem previše . Bitno je da dobro napreduje.

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Jel i vase bebe koje puno kakaju kakaju u mlazu onako proljevasto tekuce? Ja ne znam jel samo panicarim bez veze ili stvarno je nest u pitanju, ali odkad smo dosli doma svaka stolica je manje ili vise tekuca. Unatrag par dana sa sve vise grceva i naprezanja nakon cega kaka bas jako i u mlazu. Jucer je bilo 6 takvih obilnih stolica od jutra do 15h, s tim da je zadnja bila vodena i pjenusava, malo i sluzava a beba cijeli dan uspavana. Pedijatrica nam je na bolovanju, zamjene nema, patronazna rekla da se javimo na pedijatriju, tamo su odlucili nas ostaviti na promatranju. U međuvremenu malena živnula, mokrih pelena ima, noc prosla bez grceva i plakanja. Krv u redu, cekamo nalaz stolice i urina. Danas samo jednom bila obilna proljevasta stolica, malena stalno jede i jako dobro dobiva na tezini.Cisto mi je neugodno dok cujem kakve jako bolesne djece ima na odjelu a nama ispada da nist nije i imam osjecaj kao da sam bezveze panicarila, a umrla sam od straha dok je to krenulo pjenusavo i sa sluzi😢
A joj, bas si imala stres. Jeste se vratile doma ili ostajete preko noći ? I moja ima proljevastu stolicu u mlazu. Mislim da je to normalno za male bebe, pogotovo dojenje. Sve dok uredno dobivaju na kilazi, valjda bi trebalo biti ok. Nadam se da i tvojoj nije ništa, a svakako bolje da ste posle na pedijatriju pa da si mirna. Bolje je i puhati na hladno, pogotovo sa ovako malim bebicama

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji