Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Unname13
    21. Veljača 2024. 01:12

Apple mene često pitaju jesi li mislila da ikoga možeš ovoliko volit (bebu), pa odgovorim da nisam, ali isto nisam mislila da me itko može tako izbacit iz takta, kao taj mali covjeculjak 🤣
    E onda se svi nadovezu na to.
    Možda svega dvi žene/mame su mi iskreno rekle koliko je to teško (dok sam bila trudna) I hvala im na iskrenosti.
    Točno mi je muka od onih instagram mama, koje su nasmijane, skockane i tako ispunjene svaki dan 😅
    Mislim da se stvarno treba puno više pričati o postpartumu, jer stvarno nije to pizdarija, taman da imaš najbolju i najmirniju bebu.

lalaland1991
    21. Veljača 2024. 03:39

Jagpda i meni grozno ispada, u preparate ne vjerujem, tak da cekam 😆 a ja stvarno nemam kose ionako al jbg, valjda ce narast to sta ispadne. Btw kako ste?
    Majcinstvo mm i ja jos otprije imamo vecernji ritual da si kazemo na cem smo danas zahvalni. Sad naravno cesto i zaboravimo, al super mi je kad se sjetimo reci 🥰

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

• Petrica_92
    21. Veljača 2024. 06:25

Fyi, naletila sam na ovu ponudu https://poliklinika-analiza.hr/palcic-gore/ i odlucila otici izvaditi krv iduci tj. Panel pokriva dosta relevantnih pretraga (bar meni), cijena je stvarno ok, a i u dobru svrhu je. Najvise zbog umora, ne znam sto je ali ne moze biti normalno. U 19:00 mi pocnu suze curiti od umora, jucer sam u 21 bila u krevetu.
    I naravno opet od 05:15 budni, necu vise nikad na forumu komentirati dobru noc 😂

🤱🏽32 god
    👨🏼‍🍼 30 god

• Petrica_92
    21. Veljača 2024. 06:31

Majcinstvo nemam pouno bliskih prijateljica koje su bile majke prije mene, jedna prije 10 godina kad smo realno bile djeca i nisam nista razumjela, i jedna 6 mj prije mene. I sad evo dvije imaju djecu iste dobi. Jedino s njih cetiri mogu iskreno razgovarati o svim izazovima.
    Mame poznanice sa posla/faksa/itd. uvijek drze neku snaznu fasadu kao sve je super, roditeljstvo je prekrasno, itd. Zao mi je sto se ne prica vise o tome. Ja sam sad najgora reklama za majcinstvo, sve prijateljice koje imam upozoravam na to koliko postoji izazova sa samim sobom, odricanjem, mentalnim zdravljem u postpartumu, fizickim promjenama na tijelu, odnosu s partnerom, itd.Iskreno ne zelim da se netko zanese misleci “beba ce popraviti sve moje probleme”. Isto tako, ako cemo razmisljati o drugom djetetu (jos sam na AKO 😂, a imam divno nezahtjevno dijete koje je samo zivahno), ne zelim se odluciti na taj korak dok ne budem 300% sigurna da sam spremna, jer ako ne budem 300% zeljna necu se davati 100% u to. Kad slusam vas majke vise djece, iskreno nisam sigurna mogu li i zelim li ja to u ovom trenu. Mozda osenilim nakon 2-3 godine, pa me preokrene. Mogla bi si spremiti ovaj forum za procitati prije odluke o drugoj trudnoci 😂

🤱🏽32 god
    👨🏼‍🍼 30 god

• Buhaca
    21. Veljača 2024. 07:47

Jutro svima. Moja cvrka još spava. Probudila se oko 6.30 vratila joj dudu 2x i ona nastavila. U prevodu dan će biti kaotićan. 
    Ja sam stara mama i nemam oko sebe nikoga za tegobe majčinstva. Žene moje dobi ugl imaju ili odraslu djecu ili pubertetlije ili su postale bake. Moja odluka o majčinstvu je mislim jedina sebična stvar koju sam napravila. Bila sam svjesna svih rizika, i sad kad nešto kao nije dobro prvo se pitam jel do mene. Internet svijet je jako frustrirajuć ako gledaš te internet mame. Sve čisto, uredno, one tipi top, bebe sretne zadovoljne, hrana pripremljena kolač isto, još je tu bar još 1 veće dijete, pas, mačka itd. Sve divno. U stvarnosti kaos kao i kod nas.

• Unname13
    21. Veljača 2024. 09:27

Thinkpurple jel se ponovila prospavana noć?

runolist
    21. Veljača 2024. 09:50

Drage cure, vi uvijek uspijete pisati o pravim stvarima.😅 Prije nego se pokrenula tema majke, ja sam mislila da samo meni dođe "bebo, daj mi samo malo vremena i mira 😭". Vremena za sebe nemam - niti za kremu stavit, niti malo se razgibat, jedva za umit se, kamoli za neko druzenje. Sreca pa muz kuha, jer ni za to nemam vremena. Tjesim se da ce bit s vremenom bolje i da uzivam dok je beba ovako mala jer prebrzo raste, pola godine vec proletjelo.

Moja je svakako zahtjevna beba, ali htjela bih za nju da ima brata ili sestru pa usprkos svemu se nadam da cemo ici na drugo. Prvo skocit pa onda reci hop 😁

• Ivana270
    21. Veljača 2024. 09:54

Pozdrav cure,evo ja de ubacujem samo za komentar o kisobran kolicima,ja sam nedavno nakon iscitavanja brojnih recenzija uzela metro + delux i jako sam zadovoljna,mogu se skroz polegnuti i cesto su zene pisale da su ih nosile u avion (ja osobno nisam),meni je jedina zamjerka sto ne mogu u oba smjera ici..inace probleme koje su imali kod metro + su s ovom verzijom unaprijedili i smanjili reklamacije,al ergobaby jako drzi do svojih klijenata i oni sve reklamacije (ako ih ima)rijesavaju brzo i bez problema..
    P.s. thinkpurpul za uvjeriti muza,prodas kolica koja sad imas,kupis neka kisobran za koja se odlucis i ako se mala ne bude zelila vozit,prodas kasnije i ta :D

• Buhaca
    21. Veljača 2024. 09:57

thinkpurple0

Unname naravno da nije, tad i ko zna kad… zato sam i rekla da ostane zapisano 😏
    Petra i mi budni od 5.30… i tek sad je zaspala 1.spavanac i sad bude iduci oko pola 1,1 i to je to za danas.
    Za drugo dijete, mi smo odlucili kad je starija pocela spavat noc i usla u neku divnu fazu s cca 2 i pol god i kad smo zaboravili na tu kolicinu umora i kaosa… naravno trajalo je taman do kad sam ostala trudna i sad imamo dva kaosa 😂 nikad nije pravo vrijeme i uvijek se ceka nesto, al budete i sami vidjeli kad vam klikne da bi mogli sad, samo onda nema povratka 🙈
    Buhaca pa koliko imas godina ako mozemo znati? 🙈
    Mi smo bili prvi u drustvu s djecom, tada 33 i 36 god…
    .
    Kolica ako vam nije dugo za cekati, najavljen je sajam beba krajem ozujka pa ce biti popusti.

43, rodila ju sa 42.5

• Buhaca
    21. Veljača 2024. 09:59

Na bazzaru je mjesec beba pa ima nekih popusta pa bacite oko radi kolica i ostalog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.