Ps Lightblue - Kniewald je super!
Nažalost znam i po nećaku a i po mojima na neonatologiji.
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Takica waooooo 10 godina 🙏🏽 Koji ste vi borci, imate svoju nagradu i samo uzivajte 💕
Nismo ni blizu toliko al tih 13 mjeseci mi se cinilo kao godinama. I taman kad su predlozili da nas posalju na obradu nalaza desio se plusic. Iako smo mladi, zdravi (?), pravi, ciljani odnosi, par puta potvrdjena ovulacija od dr ali se nije desilo sve do jednog novembra. Sad nam taj dugoocekivani novembarski plusic slomi ledja, pocupa sve zivce i tako, ostatak znate. Ako bi bila voljna podijeli s nama vasu pricu, gdje ste uspjeli i u cemu je bio problem. Naravno napominjem iskljucivo ako zelis.
Ally ni 4 nije malo, ja sam se vec nakon 10tog mjeseca vidjela u mpo vodama i s kojekakvim dijagnozama u glavi, tako da i na 4 kapa do poda 😂
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Sayuri sigurno brije negdje na Jahorini, ispija vino sa muzem, djecu ostavila mami i zivi zivot.
Zivooooteeee pokvareni dzojstiku, nit matere blizu, nit planine, jedino mi vino ostane. Al ni to ne mogu (.)(.)
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Lightblue baš mi je drago da si se javila i da ste dobro, koliko može biti. Nadam se da ipak neće trebati operacija 🤞
MareiKate kako ste sada?
Putovanja mi do sad nismo išli u hotel jer imamo psa pa nam to baš ne odgovara, ali smo bili 3x u mobilnim kućicama i u ožujku idemo ponovo. Svaki put na neko drugo mjesto. One su nam super, imamo svoju komociju, ful su opremljene i uživamo. To nam je baš gušt.
Klopa jeste im davali špinat i blitvu? Čitam da kao špinat nije dobro davati odmah nego tek nakon nekoliko mjeseci zbog te neke kiseline navodno? A u tablicama dohrane piše da blitva i špinat idu od 6.mj. I sad ne razumijem? Mi trenutno u vrtu imamo baš svojeg špinata i blitve, ničim tretirano i baš sam mislila s tim krenuti kad znam da je naše, ali sad sam zbunjena 🤷 Zna li netko nešto o tome?
Sayuri, Meli, Bambi javite se ako čitate 🤗
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Evo da se nadovežem na vaše priče. Mi smo 7 godina čekali ova naša dva mala hahara. Drago nam je da smo sad sve to ostavili iza sebe.
Što se tiče špinata, mi smo špinat uveli. Dečki su ga prihvatili bez problema. Uvijek to bude špinat uz nešto, tipa krumpir i špinat. Blitvu nismo jer mama ne voli blitvu pa ju nekako odbija kuhati i svojim dečkima 🤷🏼♀️🤣🤣. Ali probati ćemo.
U sisače za voće (netko je to spomenio) smo do sada stavljali bananu i naranču (bila je ekstra slatka). Banana koliko toliko ok, naranča ma ni dani.
Polako prelazimo na samostalno papanje. A to znači da uzmu u ruku komadić ali ga ne bi stavili u usta nema šanse. Valjda će i oni to jednom skužit.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Da se malo pozalim, konacno se iza bolnice vratila u normalu, veselo dite, pocela fino spavati, papati i evo, zadnja dva dana nesto slabije kao papa, pocela je zezat sa spavanjem; al dobro je islo sve do danas. I danas nikako pa nikako da zaspe; place jer je sva nervozna umorna i nikakva. I ja pogledam, a ono dolje dvije jedinice, pipaju se ostro, taman pred izbijanje. A bilo je pitanje vremena, al eto, taman se uhodala u svoju rutinu iza bolesti i svega pa sad ovo😩.
Nadam se da cemo izgurat iducih tjedan dana dok ne probiju. Ima tko kakav savjet, neki gel il neke kapi? Prvu malu nisu uopce smetali, a evo, imala je rane na guzi do krvi pa nije plakala, a zubi su je sad skroz pokosilo. Nervoza na n-tu, sve grize jadna.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Cordiso Dentinox Gel nama super pomaze vec par dana, mojoj vec krenuli zubi, ja se bas iznenadila, sve joj oteklo i bjeli se donje jedinice, vide se ispod zubnog mesa, imala je i rijedju stolicu i nervozna. Dentinox kad namazem bas mi se smiri vidno i uziva da joj masiram desni.
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Moj obožava da mu s onom četkicom za desni iz Dm-a masiram. Otvara usta čim je vidi i drži cijelo vrijeme otvorena. Baš slatko ful. Dobila sam preporuku za Gengigel. To isti voli kad mu stavim.
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Bas nas je puno bilo na IVF i imalo problem sa zacecem kako vidim a i u okruzenju kad se udje u tu pricu vidi se broj ljudi.
Nema tu neke posebne price ali je bitno da smo dosli do happiest end-a😂
Suprug i ja smo zajedno jako dugo, jedva sam upisala
srednju kad smo se upoznali🫣 i eto od tad pa fakultet pa udaja pa posao pa specijalizacija.. izmedju toga zujanje po svijetu… kad smo se odlucili nije islo.. svi govorili mladi ste bice i eto imali vise od trideset godina kad je ona stigla a poceli sa 27.
Dg je od pocetka bila idiopatski sterilitet jer ni jedno nema posebno smetajucu dijagnozu. Ja hiperprolaktinemiju i trombofiliju koja je bez obzira na ucestalost te dg danas kod nas ipak kod mene i genetski u porodici cesta i bila uzrok 3 spontana pobacaja. Ciklusi redovni, ovulacija potvrdjena bliska prijateljica ginekolog folikulometrije do iznemoglosti ma sve sto se moglo prije IVF pokusali. U Zagrebu sam bila 6x naravno o svom trosku. U BL 3x. 4 puta sam imala hiperstimulaciju jednom zavrsila u Klinickom centru na albuminima jer sam imala ascites od hiperstimulacije…
Poslednji put smo se odlucili za Bahcecci Sarajevo.
More postupaka iza nas je bilo, rizik od kracinoma jajnika se povecava nakon 6. IVF al uspijem nagovoriti muza za Bahcecci. Oni jedini u regionu rade PGD analizu embrija i zato sam birala njih. Za poslednji postupak niko nije znao ni na poslu.. iz dezurstva nakon 24h na nogama i rada u COVID-u sam vozila u Sarajevo skoro 3 h.
I eto savrsena blastocista od pocetka koja je odusevljavala embriologe (a ja sve sa rezervom posmatrala jer sam tih savrsenih balstocista u Zagrebu imala 6..) sada spava u kolijevci pored mene 🥰 čupavica moja.
Muz i ja smo dugo zajedno i eto da se pohvalim nijedan pad u bracnom odnosu nismo imali za sve godine borbe, samo more zajednickih suza sa negativnim testom i krvarenjem nakon pozitivnog testa.
Cesto muza uhvatim kako nas gleda sada pogotovo kad je dojim i place.. samo sad od srece jer se nasa borba i vjera da cemo uspjeti isplatila.
Najljepsa je na cijelom svijetu i vrijedilo je cekati je i sto kaze neko razmazicu je i naucicu je na ruke jer su te ruke dugo bile prazne. Sad nek bole i ledja od nosanja i glava od nespavanja i nek stomak nije zategnut i nek imam i oziljak od hitne sekcije sve je to tu da me podsjeti na beskonacnu srecu koja je sada sa nama i da je vrijedilo cekati je.
Eto drage moje sad me malo bolje znate🥰🥰🥰
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Neopisivo mi je drago zbog svih ostvarenih snova koji leze s vama veceras ♥️ nasa je prica bila puno laksa, svaka vam cast lavice.
zubici koristimo Kids 0-9 Teething homeopatske kapi od narance, z grceve su nam njihove od maline jako pomogle a i ovo se cini ok za sad
Mia2023 u kojim ste sve mobilnim kucicama bili? ja taman pocela traziti nesto za ljeto i cini mi se to kao stvarno najbolje rjesenje. malo mi zelja splasne kad vidimo da su 1.7. 300 eura noc 😅 ali to mi je definitivno najveca sloboda
🤱🏽32 god
👨🏼🍼 30 god
Sortiraj odgovore
Najstariji