Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sarra
    08. Srpanj 2023. 04:02

Evo i mene cure u rodilistu..krenula plodna voda,danas 37+5..otvorena samo dva prsta spojena na ct i cekaju trudove da razvijem sama ako ne onda valjda indukcija🙄😩

Takica
    08. Srpanj 2023. 06:20

Sarra

Evo i mene cure u rodilistu..krenula plodna voda,danas 37+5..otvorena samo dva prsta spojena na ct i cekaju trudove da razvijem sama ako ne onda valjda indukcija🙄😩

Srecnoooo javljaj kako je proslo 🥰🥰🥰

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

Sarra
    08. Srpanj 2023. 06:23

Evo spojena na drip..u tri sata se nisam otvorila niti milimetar🙄😔

• Robin_Daggers
    08. Srpanj 2023. 06:24

Afrodita, kolicina mlijeka ti je impresivna 💪
    Bas sam se pitala koju kolicinu zene s blizancima izdajaju jer i ja kombiniram izdajanje i dojenje i stalno natacem i pretacem mlijeko, ali ja brojim samo u ml i to mozda oko 400,450 ml dnevno, jer ja skupljam za bocicu za nic, prrko dana doji.
    Sarra, sretnooo 💪

Takica
    08. Srpanj 2023. 06:31

Lightblue čini se da lijepo dobijaju na kilazi. Bravo za sinkovica pravog borca🥰 a i za curicu takođe 🥰
    Afrodita tako je lijepo čitati tvoj post kako si ponosna i sa ponosom izgovaras sin. Ja te ne poznajem lično ali sam takođe ponosna kako si stojicki sve izdržala i kako izlazis na kraj sa svim preprekama blizanaca 🤗🤗🤗
    Vanilla nisam vise na strogom mirovanju priustim sebi setnjuce do 2 u toku dana pa sa leđima jos nemam problem. Jos malo i sve smo u sigurnim nedeljama za porodjaj. Ja sam sinoc rekla muzu kad smo izdržali ovako dugo mirovanje i prije toga borbu koju smo prošli pa proci ce i te 2 nedelje i onda kad god krene dobro je🥰
    Lalalend bome nisi ni ti tako daleko od nas . Granična ljetnje/ jesenja beba🥰 tu smo pratimo se.
    Baby e zeno kako si ti? Ima li kakvih promjena i naznaka. 
    Miracle 🥰 sitno , presitno brojis a i mi sa tobom. 
    Ostale cure 🤗🤗🤗🤗

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

Vanilla Diva
    08. Srpanj 2023. 09:08

Lightblue drzite se! To su pravi mali borci, vec su daleko dogurali 💪🏼💪🏼 Drago mi je cuti da si i ti bolje i da lakse sve podnosis. 
    Ally kako je tvoj bebac? Idete kuci? 
    Afrodita ti si zeno inspiracija stvarno 💙💙 svaka cast kako hendlas blizance i svaka cast za mlijeko. Ja sam se nekako isto planirala izdajati da muz moze bebi nekad dati jesti i da imamo u zamrzivacu jer mislim da je to bas dragocijeno ali budemo vidjeli kako ce ici 🙈 to su moji planovi..
    Takica joj super.. ja isto jedva cekam zeleno svijetlo da vise ne moram lezati jer mi je vec dosta! U sri mi je pregled i toliko se radujem sto uopce negdje idem i izlazim iz kuce za pocetak, a onda naravno da vidim stanje... ako se nista nije promijenilo mislim da cu smjeti malo vise biti aktivna, drzte fige 🤞🏻🤞🏻🍀

Curka 🎀🎂 19.08.23.

Ally007
    08. Srpanj 2023. 11:04

Lightblue- neka mali samo napreduju, kako su meni rekli - vrijeme je na njihovoj strani! Mene su moji tješili u jednom momentu da je mali došao ranije da što dulje bude s nama. Tako valjda i tvoji. Nadam se da ce biti sve ok s njima.
    Afrodita- ajme, ja jedva izdojim nakon 40 min 20 ml 😭
    Sayuri- čestitke, bas prava velika beba!!
    Vanilla- izdrži, jos malo.
    Moj bebac je ok, mozda sljedeći tj u nekom momentu ide doma, ali sve je još upitno. Nek samo on papa i napreduje i ja sretna! 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

Vanilla Diva
    08. Srpanj 2023. 11:10

Belinda mozda tvoja malecka ima sad onaj skok u razvoju pa nervozna od toga ili nesto.. drzim fige da je kratkotrajna faza. Pitaj mozda na temi bebe 🤞🏻
    Drzite se cure ❤🍀

Curka 🎀🎂 19.08.23.

• Memi
    08. Srpanj 2023. 12:08

Sayuri iskrene čestitke 🎉🎉🎉
    Sara sretno 💪
    Ostale cure držite se, drago mi je pročitati lijepe stvari/događaje 🙂.

Ja sam 5.7.pala...nemam pojma kako,vjerojatno mi je tlak pao, sreća pa sam pala na lijevu stranu i smrdala nogu, nisu mogli slikati jer sam trudna pa ne znamo pravo stanje...noga je natecena i plava i boli naročito kad cijelu noć mirujem...prva 2 dana sam puzala do wc-a a sad pretrpim 5 koraka i bude lakše...od tog pada sam češće u TA idem svaka 2-3 dana...jučer sam bila i otvorena sam oko 3 prsta i prije 3 dana sam bila isto 3 prsta...malo sam zbunjena jer jučer i zadnji put me gledala ista doktorica i tu večer kad sam pala bilo je krvi na rukavici poslije pregleda...taman 2 dana je trebalo da krv pređe u smeđe i žućkasto...da bi opet jučer prije pregleda bilo sve čisto i onda opet prokrvarim poslije pregleda...ne znam dali je to ok jer jutros kad sam se probudila  ne znam što je bilo dali je počeo ispadati čep ili je opet od pregleda...bilo je na dnevnom ulošku velika smeđkasto roza fleka sluzava malo rastezljiva...gledam slike čepa na netu i moje ne izgleda tako...u prvoj T su mi probušili vodenjak i nisam vidjela čep pa ne znam kakav je u biti...bolova nemam, bebu osjetim i ako sve bude ok idem opet u pon.u TA...iako već bi htjela da se nešto pokrene jer javljaju sljedeći tjedan paklene vrućine..eto raspisala se i ja 😅

Cvit
    08. Srpanj 2023. 13:17

Drage cure, citam vas ali ne stizem pojedinacno odg i zaboravim vec sta sam procitala..
    Nama je u ponedjeljak jedna curica dosla doma, tako da je veselo. Druga je trebala u srijedu, no u kontrolnim nalazima su dosta slabokrvne, granicno za transfuziju  pa su njih dvije jos ostale na neo. Napreduju lijepo, papaju, dobivaju na kilazi..u ponedjeljak ce im opet vaditi nalaze, a vodimo i trecu da provjere i njoj.
    Ako i dalje bude nisko, primit ce transfuziju, al nadamo se ako sve ostalo bude ok da bi nekad iduci tjedan sve tri konacno isle doma 🤞🥰💖
    Zadnjih par dana s jednom doma je istovremeno uzasavajuce jer nemas pojma sta te ceka, strah te i uzet ga, a to malo bice ovisi o tebi...a istovremeno toliko prekrasno, jedva cekamo da i seke dodju doma, da poginemo sa stilom 😂💖
    Grcici me ubise 😅
    .
    Thinkpurple cestitam na curici, tebi zelim puno snage za oporavak i sve sto te ceka 💖 super da je sve zavrsilo dobro, a sto se tice zlih komentara nek te ne diraju. Mi koje te "znamo" tu smo i podrska smo.
    .
    Sayuri kuco stara, cestitke na velikom decku, super da se lijepo oporavljas 😄
    .
    Afrodita svaka cast, ti si vec lagano profi 🤗🤗 
    .
    Ally zelim ti da se bebac lijepo oporavi i da se za cas mazite domeka 💙
    Lightblue takodjer, ove tezinice su zakon! Bas mi je drago da napreduju, polako ali sigurno ☺️☺️ mislim da bi ti ih sestre rado poslikale, a koliko dugo ih nisi vidjela sad su to vec prave velike bebice, i ti ces se iznenaditi 🤗

37 👩‍❤️‍👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
    🧔 teratozoospermija, 👩🏼‍🦰 zacepljen jajovod
    9/2021 AIH ❌️
    2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
    10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
    5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
    Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.