Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mia2023
    07. Srpanj 2023. 18:30

Maru hvala ti na iskustvu. Jel bila gužva u rodilištu?
    Vesca haha baš me nasmijalo ovo za prst i špricu. Pokazuje tko je šef od početka 🤣

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Mia2023
    07. Srpanj 2023. 18:35

Sayuri čestitaaaam. Super da te ne boli. 🤞 da što prije idete kući. Bome mala mrvica ima lijepu kilažu 🤗

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

bambi27zg
    07. Srpanj 2023. 18:47

Sayuri cestitke na malcu kapitalcu 🎈🎉 i brzi oporavak! 
    Thinkpurple ma stavi na ignore i samo se izjadaj! 🤞🏼 da se sve sto prije poslozi 💪🏼
    Ally super svempojasnjeno! 
    Vesca trebalo mi je da prvo skuzim prst i spricu 😁🍼 bitno da klopa malo po malo! 
    *
    E danas nije jos jiti 30, a vec sam na skrgama 🥵 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

MareiKate
    07. Srpanj 2023. 19:52

Sayuri čestitam! Pravi komad bebe 😇 drago mi je da si ok, i želim vam da brzo idete doma.
    Draga Thinkpurple žao mi je da ti nalazi nisu dobri, što točno ne valja? Slobodno piši, ova proljetnica se već jednom koliko pamtim ovdje javila, da opere nekog tko je odlučio pobaciti zbog sumnje na Down. Ko neki trol je. Znači uredno nas čita a javi se samo prigovoriti. Kako tvoja starija curica podnosi razdvojenost od tebe? Kako ti podnosis tu razdvojenost? Drži se i piši, sve mislimo na tebe!

• Robin_Daggers
    07. Srpanj 2023. 20:52

Sayuri, cestitam ti na mrgi 💪❤️ ne znam koliki bi decko bio da je dogurao do 40+ tjedna 🤣 

Lightblue
    07. Srpanj 2023. 20:56

Čestitke novim mamama, pogotovo thinkpurple i nadam se da si dobro i da ćeš se brzo oporaviti. 
    Moji klinci su danas na 1360 grama curka i 1670 grama dečko. Posjeta još nema pa sam mislila sestre zamoliti da ih poslikaju. Dečko nam se bori i svaki dan je stabilnije, ima oscilacija ali uspijeva sve savladati bez dodatnih transfuzija. On ima 6 antibiotika a ona 2 tj ta dva su vezana uz njihovu zrelost. U ponedjeljak će imati 32 tjedna pa se ja tješim da što su stariji to su veće šanse za oporavak.
    Vidjet ćemo. Imam osjećaj da sam se napunila sa dobrim vibracijama i da su živci malo vratili snagu tj lakše podnosim i razgovore s dr ali i te njihove oscilacije.

👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
    👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
    2010-2 biokemijske trudnoće
    2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
    2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
    22-2 AIH -
    01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙

Pahuljka
    07. Srpanj 2023. 23:03

Lightblue

Čestitke novim mamama, pogotovo thinkpurplei nadam se da si dobro i da ćeš se brzo oporaviti.
    Moji klinci su danas na 1360 grama curka i 1670 grama dečko. Posjeta još nema pa sam mislila sestre zamoliti da ih poslikaju. Dečko nam se bori i svaki dan je stabilnije, ima oscilacija ali uspijeva sve savladati bez dodatnih transfuzija. On ima 6 antibiotika a ona 2 tj ta dva su vezana uz njihovu zrelost. U ponedjeljak će imati 32 tjedna pa se ja tješim da što su stariji to su veće šanse za oporavak.
    Vidjet ćemo. Imam osjećaj da sam se napunila sa dobrim vibracijama i da su živci malo vratili snagu tj lakše podnosim i razgovore s dr ali i te njihove oscilacije.

Malci su borci od samog starta, lako ce oni kroz zivot 💪🏼 
    Ponosna i hrabra mama drzi se 🩷🩵

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

lalaland1991
    07. Srpanj 2023. 23:22

Lightblue zvuci kao da su super napredovali na tezini 🥰🙏🏼👏 bit ce sve ok.
    Cure, ovakve osobe se hrane vasim odgovorima i vasim komentarima. Znam da je tesko ne komentirati, ali njih ce zaboljeti jedino vaš ignore, a nahranit ce ih vaš komentar (kakav god bio).
    U svakom slucaju, prestrasno nesto i nedajte se smesti 😅🤯
    Sretno svima dalje 🤍🤍🤍 (citam vas sve redovitije kako mi se termin blizi 🤭)

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

• Petrica_92
    08. Srpanj 2023. 00:19

Slažem se sa Lalaland1991, nema potrebe obazirati se na zlobne komentare.
    Sama činjenica o kakvoj se manjini radi pokazuje koliko je zapravo ovaj forum prekrasno mjesto za sve žene, i koliko podrške pruža u ovom nekima novom, a svima uzbudljivom periodu života.

Žene, sve ste izuzetno jake, svaka čast.
    Čestitke i puno pozitivnih misli svima koji su prešli finish line, a svima nama koji još imamo koji dan/tjedan pred sobom - držte se 

🤱🏽32 god
    👨🏼‍🍼 30 god

Afrodita06
    08. Srpanj 2023. 01:21

Čestitke novim mamama!
    Želim vam svima da se što prije oporavite 💙❤️🥰
    Lightblue drago mi je vidjeti da klinci napreduju. Navijamo na najjače da se što prije izbore za svoje mjesto pod suncem.
    Obzirom da nas muče grčevi i tko zna više što još pa smo jedan dan u drami drugi smo ok, pričam tako s mamom i rekla je jednu rečenicu koja mi baš zadnjih dana dolazi često u glavu a čitajući vas vidim da je to istina. Kao što moja mama kaže: Kažu da su početak i kraj života najteži.
    I kad gledam ove naše bebice s čime se sve moraju mučiti baš tako ispadne, početak im je papren.
    E sad obzirom da čitam, ne stignem uvijek komentirati odmah pa da se nadovežem:
    Gnijezdo: moji obožavaju gnijezdo jer imam osjećaj da im oponaša maternicu i stisnuti prostor (ne doslovno), a vjerujte mogu smisliti barem 10 scenarija što se sve može loše dogoditi prije gušenja o rub gnijezda, tako da....
    Babybjorn: jedan sin (osjećam se moćno kad ovo kažem, sin) više voli njihalicu od drugog, ne budu dugo u njoj ali učimo i kakati i prditi pa sve što bi moglo pomoći mi ćemo probati
    Jastuk 15°: ma miško samo daj, meni je ovo jedina trudnoća i jedina djeca koju ću imati a obzirom da su njih dvoje odjednom sve što mi bude moglo malo pomoći da lakše hendlam s njima ću probati. Lako ja to prodam kasnije
    Izdajalica: električna/ na baterije Avent premium, naklanjam joj se do poda, spasila me. U dobrim danima izmuzem 1,2 l mlijeka dnevno.

💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
    02/22 IUI - beta 0, 9
    05/22 IUI - beta 0,1
    09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
    mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️

afrodita060606@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.