Sayuri ja znam za Orthomol Immun, njega uvijek imamo doma, i većinom zimi pijemo kad je ova sezona gripe i prehlade. Maloj sam uzela od njih vitamine Junior plus C. Ali eto nisam znala da imaju u obliku prenatala sa probiotikom. Baš ću ih probati 🥰❤️
Miracle ja sam ovu trudnoću katastrofa. Ne prepoznam se, ne da mi se ništa. Bar je dosad tako bilo, evo već par dana kao da me je popustilo pa sam počela sa nekom željom nešto i raditi. Sve dosad je bilo kaos. Ali valjda je to normalno, šta znam.
🚶🏽♀️31 🚶♂️ 35
👧🏼 4
Zbog mirovanja ne mogu i ne smijem gotovo nista, a i muz neda 😄 Vratila sam se kuhanju sad kad su mucnine prosle i stavljam/skidam ves, a povremeno i malo nesto izorganiziram na policama jer me to umiruje 🙈 Cekam sljedecu kontrolu da vidim smijem li malo vjezbati jer me leda i guzuca ubijaju 🙄 Od nekucanskih poslova pokusavam pisati doktorat, ali sam se nesto ulijenila…
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Žene da li znate za probiotik smije li se koristiti i u trudnoći.?
Žene da li znate za probiotik smije li se koristiti i u trudnoći.?
Naravno da smije, cak je i pozeljno :)
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Lana čestitam na urednom nalazu i dečkiću. Još jedan pišonja u grupi 😆
Sretno na pregledima ako kojima ima danas. 🤞
.
Meni došli skoro svi nalazi, još čekam za toxo i panoramu. Sve uredno, jedino mi je fibrinogen malo povišen: 4.2, a ref. vrijednost je 1.8-3.5. Čitam na rodinoj stranici da je u trudnoći normalan nalaz do 6.2, pa valjda je to onda ok. 🤷
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Pozdrav svima,
Evo javljamo se i mi da pratimo već neko vrijeme forum pa smo se odlučili priključiti.
Stiže još jedan dečko, a termin je 18.6.2023.
👸23
🧒29
Termin 18.06.2023.
Decko 🩵
Cestitke za dobre nalaze 🎉
Sami decki 💙🍼👶🏻
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Čestitke svima na dobrim nalazima prethodnih dana!
Stvarno, koliko dečkića 😊 ja sam uvjerena da je kod mene curka, ali kad vidim koliko dečkića, počinjem sumnjati u svoj predosjećaj 😅
Ja imam u petak pregled, a prije toga moram jedan dan izvaditi krv za neke nalaze i to mi je muka živa, dok me drže mučnine otići izvaditi krv natašte 🤦🏼♀️
Lana čestitam na urednom nalazu i dečkiću. Još jedan pišonja u grupi 😆
Sretno na pregledima ako kojima ima danas. 🤞
.
Meni došli skoro svi nalazi, još čekam za toxo i panoramu. Sve uredno, jedino mi je fibrinogen malo povišen: 4.2, a ref. vrijednost je 1.8-3.5. Čitam na rodinoj stranici da je u trudnoći normalan nalaz do 6.2, pa valjda je to onda ok. 🤷
Kada si vadila panoramu. Ja 20.1
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Sortiraj odgovore
Najstariji