Bome pogledat ću pa ću i ja imunosal. Ma joj, samo da što dulje izdrži u vrtiću. Sad sam krenula učiti za povratak na posao i baš mi paše. Kava, knjiga, osjećam se ko kad sam učila za specijalisticki (ali nekako pozitivno, bez stresa). Inace, 2.dan koji je ostao na spavanju sam sjedila i čekala u vrtiću da se probudi od 12:30 do 14:30. Toliko o tome, glavno da svaku noć lumpa (thinkpurple - kod nas sve isto, cak ni bake više nemaju savjeta što napraviti da odspava u komadu, onda znam da je kritično 🤣). I navodno je u vrtiću zaspao tako da je otišao do svog kreveta, legao i zaspao 🤯. A meni doma otpala ledja danas od nunanja, i na kraju ga je muž uspavao. Ponekad imam osjećaj da nas samo zaj... jer može.
Inače, u baby centru je 15% popusta za vikend kod kupnje 2 stvari (ako imate njihovu karticu). Otišla sam i uzela Nosiboo pa ćemo vidjeti, napisem dojmove. Zimsku vreću sam odlučila kupiti preko Njuskala, to ću ovaj tjedan.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Jutros se budim u sobi potpuni mrak jer su rolete skroz spustene ne bi li mlada dama odspavala dulje od 6h. Svi spavaju. Pogledam na sat. Šok nad šokovima 8.15. Iskočila sam ko tost iz tostera iz kreveta. Uspila sam napraviti kavu. Ona se probudila u 8.30!
Sinoc smo imali malo težu noć jer joj izbija donja 4ka pa je bilo plakanja i kenjkanja dosta dugo.
Buhaca tost 😅😅😅 zakon!
Ally ajme super!! Kako nas zezaju ti malci.
Moja je sad 3 noci spavala s muzem, probudi se, dere se, muz ju nosi, nuna a ona vice mama dodi. 🤷♀️
I kad ja ne dodem budni smo od 5.30. Al testiramo...
.
Inace, doma smo svi bolesni osim male... muz donio koronu sa sluzbenog puta 😵💫 cekam ko ce ju sad iduci imat, ja sam na gnojnoj angini i antibiotiku, starija ipak zakurila u petak al je ispala upala uha pa je i ona na antibiotiku. Ne kuzim kak svi imamo drugaciju bolest al evo. Sve cekam sta ce mala dobit od ove 3 🙄 tak da ovaj tjedan se druskamo doma.
Ja prijavljujem jednu od najgorih noci do sada! Tesko zaspe i onda zvili i place mislim na svakih 30min. Uopce ne znam koliko smo svi spavali. Osim zubica nema sta biti. Svako 5min novo raspolozenje. Gore nego zensko u pmsu. Opcenito je cendrava i pizdava za popizdit. Sutra nam je kontrola u fizijatra uopce ne znam kako ce to izgledat jer je u najgori sat u 11.15.
Bolesni drzte se
Uh ja sam se sve nadala da cu procitat da vasi spavaju. Da se mogu utjesit, kad ono sipak😅.
Moja je spavala cak ok, 19-06:30 sa 1-2 dojenja, sad se budi 5x. A kod nje su zubi koma, ima samo 6 zubica.
A i bolesna stalno. I sad sam jos trudna, muka mi je i umorna sam i jos radim.
Apropo trudnoce, korigiran mi je datum na 10.7., a mala mi je rodena 10.8. Jedino ima retrokorijalni hematom i dobila sam duphastone, prve dvije trudnoce ga nisam imala, bas sam malo uplasena. Kakva su vasa iskustva?
👩33g👨33g👧3g👶1g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Hello. Ajme koliko novih trudnoća, trebat ćemo stvarno promijeniti naziv grupe haha. Čestitam svima, baš predivno za pročitati 🤗
.
Htjela sam vas pitati jer me pedijatrica totalno zbunila danas. Mi prestali s dojenjem prije neka 3 tjedna i to zacudjujuce bez problema. Dvije noći se probudio oko 5 i malo plakao, ali bi brzo zaspao i poslije se nije ni budio vise za jesti. I sad moje pitanje je dajete li svojima da piju kravlje mlijeko ako ne dodje i ne piju formulu? Ja svojemu ne dajem. Jede on normalno mliječne proizvode: svjezi sir, skutu, jogurt, kefir, ali bas cisto mlijeko mu ne dajem. E sad me pedijatrica tu gledala blijedo i nije joj bilo jasno zasto ga on ne pije. .
Drugi pitanje je vezano uz Rotu, on se cijepio u 11.mj prosle godine i ja sam mislila da se on treba cijepiti ponovo za rotu posto je proslo godinu dana, a ona kaze da ne treba, da je sad zasticen par godina. Sta nije rota svake godine?
.
Vidim da ste se svi vise manje lagano prilagodili jaslicama i to mi je bas drago za cuti. Mi smo doma, setamo, lutamo po parkicima i bas mi je sad super kad vise kuzi, vise se zaigra. Presmijesan je. Penje se po svuda doslovno. Danas me docekao stojeci na nocnom ormaricu, srce ne strefilo haha
Bolesni ozdravite brzo 🥰
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Cordiso ja sam imala hematom. Krvarila sam do negdje 12. tjedna onako lagano u svim bojama. Ono par dana nista pa par dana crveno pa crno pa opet nista i tako u krug. Imala i bolove. Isto pila Duphaston. Dok nije sav nestao sam krvarila i poslije bilo sve ok. Nisam trebala mirovati strogo nego samo vise sve laganini i cesce na preglede. Sve proslo ok.
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Hello. Ajme koliko novih trudnoća, trebat ćemo stvarno promijeniti naziv grupe haha. Čestitam svima, baš predivno za pročitati 🤗
.
Htjela sam vas pitati jer me pedijatrica totalno zbunila danas. Mi prestali s dojenjem prije neka 3 tjedna i to zacudjujuce bez problema. Dvije noći se probudio oko 5 i malo plakao, ali bi brzo zaspao i poslije se nije ni budio vise za jesti. I sad moje pitanje je dajete li svojima da piju kravlje mlijeko ako ne dodje i ne piju formulu? Ja svojemu ne dajem. Jede on normalno mliječne proizvode: svjezi sir, skutu, jogurt, kefir, ali bas cisto mlijeko mu ne dajem. E sad me pedijatrica tu gledala blijedo i nije joj bilo jasno zasto ga on ne pije. .
Drugi pitanje je vezano uz Rotu, on se cijepio u 11.mj prosle godine i ja sam mislila da se on treba cijepiti ponovo za rotu posto je proslo godinu dana, a ona kaze da ne treba, da je sad zasticen par godina. Sta nije rota svake godine?
.
Vidim da ste se svi vise manje lagano prilagodili jaslicama i to mi je bas drago za cuti. Mi smo doma, setamo, lutamo po parkicima i bas mi je sad super kad vise kuzi, vise se zaigra. Presmijesan je. Penje se po svuda doslovno. Danas me docekao stojeci na nocnom ormaricu, srce ne strefilo haha
Bolesni ozdravite brzo 🥰
Ni ja svojoj ne dajem jos mlijeko.
Pedijatrica ne mora sve znati, osim u slucaju alergije.
Sortiraj odgovore
Najstariji