Mlađi je već godinu i pol, kud prije. I dalje bi se vragu na rogove popeo ali je divan karakterom i stalno se smije. Osim kad mu ne daš nešto što želi, onda riče i vrišti.
Imamo točno 4 riječi i totalno mu se ništa ne žuri. Bilo bi mi puno lakše da hoće reći, barem se ne bih toliko mučila dok pokušavam dešifrirati što mi pokazuje.
On komunicira nekim rondanjem, pokazivanjem prstom i govoreći samoglasnike hahahhah. Ali za sve ima neki svoj način kako da ti kaže bez da ti kaže.
Zasad se ne sekiram još jer je i starija bila mute preko godine i pol, a sa dvije je govorila rečenice od 4 riječi.
Bit će kad bude, ako bude.
Jeste nam dobro trudnice?
2019.🦄
2023.🦁
Totalno nevezano pitanje, ali sad mi palo na pamet, a i djed i baka su počeli pitati. Što ćete pokloniti svojima za Božić i reći ostalima da poklone?
Mi smo mu uzeli kuhinju u Lidlu, ali ne znam što što reći djedu i baki, ima i tako previše stvari 😅
.
Ja sam u koroni, pozitivna već 8.dan. Evo stvarno ću izluditi više u stanu. Kao izolacija je 5 dana, danas se testirala i još uvijek sam pozitivna. Srećom nitko se nije zarazio od mene.
Ally vezano evo baš za tvoje pitanje. Prva 2 dana je muž ostao kući da se mogu izolirati da se mali ne zarazi, a i tad sam kurila s temperaturom, kašljala i puhala nos non stop, onda je bio vikend pa sam nadošla malo. Sad u ponedjeljak je išao raditi. Uzeo je bio GO jer nas je bilo strah da se ne zarazi, a i bome bi se onesvijestila sama s njim koliko energije ima.
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Mi smo u Lidlu uzeli tračnice i vlakiće drvene. I kamion i bager velikih dimenzija. Bake će Fischer price vreću s kockica (imamo set kocaka i vole se igrati s tim pa da proširimo kolekciju). I nekakve staze za autića, isto nešto što trebaju složiti da bi se igrali. Kod nas je sve u vozilima i alatim🤭
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Mia evo i mi prosli tjedan zavrsili s izolacijom, sve skupa skoro 3 tjedna smo bili doma u stanu jer smo svo cetvero imali smo s po 4-5 dana razmaka su isli simptomi i pozitovan test tako da se otegnulo. Ovaj tjedan smo vani i po kisi da nadoknadimo 😅
Poklon i ja muku mucim sta cu jer ima sve od seke, a iskreno, obje se s nicim posebno ne igraju. Jos je starijoj rodendan za 10 dana i isto ce dobit hrpu svega.
Jedino sto sam maloj uzela vec je novi Pino jer ih voli i imamo vec cijelu kolekciju od seke. Kuhinjicu i sve drvenine koje idu uz to imamo, kucicu za lutke veliku imaju, frizerski, doktorski set i slicno imaju, vlak tracnice imaju, modu, bebe, kolica, kocke sve vrste...
Evo jedino sto sad nadogradujemo starijoj svake godine je paket magnetnih plocica magnatiles, to ona voli, a skupe su. Mala ih isto voli al vise rusiti trenutno.
Mozda gledajte za dalje sta ce im trebati... tipa plastelin, one boje za bojanje prsticima, to sad dolazi na red pomalo... mi se vec lagano igramo plastelinom.
Za Bozic uzeli u Kauflandu kuhinjicu, voce, povrce i sude, i onaj kao parkside stol za alat. S tim se i u vrticu najvise voli igrati, mislim da ce mu biti okej.
Trazili smo od baka i djedova novu odjecu jer je visok 88, odjednom sve prerastao 🥹 pa da obnovimo garderobu.
Mi obavili pregled kod zubara! Ledikdent u Novom Zagrebu. Jako ugodno, bas prilagodeno djeci. Svih 17 zuba je kako treba, te zute “naslage” nisu karijesi - odahnula sam 😂 stomatologica je dala preporuku da po noci nakon bocice vlaznom gazom prebrisemo zube da se skine ostatak mlijeka - probali smo i bilo je uzasno 🥲 tako da ce za sad ostati kako je, samo cemo navecer zustrije prati.
Nadam se da ste svi dobro, bolesnima brz oporavak, zdravima drzimo fige da izdrze 🤞🏻
🤱🏽32 god
👨🏼🍼 30 god
I mi smo uzeli kuhinju i ostalo šta ide uz nju. Obavili smo i drugu dozu cjepiva. Nisam tila čekat uđemo u 12mj bez toga.
Pozdrav! curka 15mj. prije 3 tjedna dobila proljev, trajalo tjedan dana, zavrsili na infuziji, dva dana nakon kakica je postala kasasta proljev prestao sve super, i sad prije tri dana opet proljev, vise ne znam sto da dam da prestane, pedijatrica kaze da je sve oke ako jede i pije i ponaša se normalno. ali meni nikako nije normalno da je do vrata pokakana svaku stolicu🥹🥹 heeelp
Pozdrav! curka 15mj. prije 3 tjedna dobila proljev, trajalo tjedan dana, zavrsili na infuziji, dva dana nakon kakica je postala kasasta proljev prestao sve super, i sad prije tri dana opet proljev, vise ne znam sto da dam da prestane, pedijatrica kaze da je sve oke ako jede i pije i ponaša se normalno. ali meni nikako nije normalno da je do vrata pokakana svaku stolicu🥹🥹 heeelp
Probaj joj dati probitoke ako nisi. Treba vremena da se stolica normalizira i crijeva oporave. Moja je imala proljev kad je bila mala i davala sam joj onaj hipov sokic od mrkve za rehidraciju. Možda je do zubica.
ima tek dva donja zubica koja su izasla prije tri mjeseca😅 pije bulardi junior, ors smo probali na silu, sve vrste koje ljekarne nude, nula bodova.
inace ide u jaslice, ne znam dal da ju šaljem u vrtic, nije bolesna a opet... uh sto muka
Što se poklona za Božić tiče, kako sad stvari stoje najbolje bi bilo da mu poklonim 4 mašine neopranog vesa pa da cijeli dan stavlja u nju i pere. Ili da baca smeće. Trenutno su kućanski poslovi IN, a s igračkama ga ja instruiram kako da se igra, ali je sve to kratkog vijeka. Konačno smo mu ovih dana sredili sobu (stavili tepih, ubusili za zavjese, stavili slike) tako da sad izgleda kao prava mala dječja soba, bas sam zadovoljna. Voljela bih kupiti onaj stalak za knjige, drveni s platnenim utorima da sam može stavljati (makar se to ne može računati kao poklon za Božić). Idem sutra u Lidl vidjeti što imaju još. Razmisljala sam da mu mozda uzmem onu bebu koja pije, ima dudu i piski, jer mi se cini da sad kreće biti u tom djiru (stavljamo krokodila spavati, lavoća hranimo itd). Vidjet ću. Inace, sutra kreće nakon tjedan dana ponovno u vrtić, bas me zanima kako će to izgledati, prosli put je bila koma.
Trudilica - probaj malo s bananama i hranom koja inače zatvara + ovo što su cure rekle. Ako će opet dulje trajati javi se ipak doktorici. Za vrtić nisam pametna, vjerojatno bi meni ovisilo o tome koliko stolica na dan ima. Ako je 1-2 proljevasta ok, ali ako svaka 2h ima onda bih je ipak doma ostavila.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Sortiraj odgovore
Najstariji