Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Pahuljka

Broj poruka: 548

Prijavi adminu

Muci li jos neko iznenada muku (pored svih drugih muka) ranije budjenje ? Odjednom se pocela buditi tipa oko 6:00 pola 7 umjesto inace oko pola 8. Kakvi su vam rasporedi sad kad ste na jednom spavanju ? Mi smo otprilike vec dvije sedmice na jednom soavanju, pa mi je malo nelogicno da se tek sad odrazava na to jutarnje budjenje, ili je mozda OPET NEKI SKOK 🙄 
    Izuva me iz cipela jos sad i to, taman sam imala neki bolji san pred jutro ali ovo sad… Inace ide na nocno oko 19-19:30. I btw koliki su vam jutarnji ww ? D jedva izdrzi 4:15min a drugi bude oko 5h. Gdje grijesim heeelpić 🙏🏽

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

bambi27zg

Broj poruka: 547

Prijavi adminu

Thinkpurple update: prespavao noc 🥳 znaci covjek bolje spava kad mene nema 🤣 mora da je ono budenje bilo zbog toga jer ga je tetka skupila u vrticu i bila s njime, nije zo bas uobicajeno 🙈 
    Pahuljka M ima spavamje oko 20 i spava do 6, max pola 7 ili u sluvaju lude srece do 7. Prvi spavamac je 11:30/12 kao i u vrticu i to po 2 sata +/-. Znaci ww 5 sati i 6 sati. Tako je ukupno spavanje cca 12 sati sa nocnim. Noc je jedno budenje bocica, nema budenja za dudu i alicno od kad je u vreci, eventualno jos jedno ako je neka situacija i to zna samo vode popiti, narocito ako se natrpao neceg slanijeg za veceru 😁
    Mozda joi je to dosta nocnog sna? 13 je fkt woow za noc, njima bi to trebalo biti kao ukupno u ovom periodu 12-14 mialim da je na carababies napisano). Skok ti nije jer M ide za 2 tjedna i aad je mirno od 12.10., kako sz 2 tjedna rqzlike vama jw taman krenuo mirniji period - mozda postskok? 🤣 
    😘 sa suncane kave i 18 stupnjeva! 

👩🏽33 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️32 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

• Buhaca

Broj poruka: 350

Prijavi adminu

Pahuljka

Muci li jos neko iznenada muku (pored svih drugih muka) ranije budjenje ? Odjednom se pocela buditi tipa oko 6:00 pola 7 umjesto inace oko pola 8. Kakvi su vam rasporedi sad kad ste na jednom spavanju ? Mi smo otprilike vec dvije sedmice na jednom soavanju, pa mi je malo nelogicno da se tek sad odrazava na to jutarnje budjenje, ili je mozda OPET NEKI SKOK 🙄
    Izuva me iz cipela jos sad i to, taman sam imala neki bolji san pred jutro ali ovo sad… Inace ide na nocno oko 19-19:30. I btw koliki su vam jutarnji ww ? D jedva izdrzi 4:15min a drugi bude oko 5h. Gdje grijesim heeelpić 🙏🏽

Moja ide spavati u 20h i spava do 6, maksimum 6.30. Pomicanje sata nas je poremetilo jer se taman pocela bila buditi u 7. Na spavanac ide na dobre dane u 12 na loše 11, 11.30. I spava maksimum 1.30h

Pahuljka

Broj poruka: 548

Prijavi adminu

Znaci nije to nuzno lose, samo sam se ja pogubila sa ovim jednim soavanjem, jer vise ne znam niti pratiti ww niti stalni raspored kad varira odjednom s tim ranijim budjenjem. Ako ustane orerano (sto je za nas 6:30) onda je neeeemoguce da izdrzi cak ni do 11. Vec u pola 11 zeli soavat i nemoguca je. Noc je koma kako god, bilo jedno ili dva dnevna soavanja, uzas je, ali ajde pripisujem to vrtickom stresu, valjda bude bolje kada se navikne. -
    I jos jedno pitanje za AD. Da li idalje dajete i u kojim kolicinama i kada da im to ukinemo ? D je na 3 flasice u toku 24h. Dnevna, pred spavanje i jedna u toku noci, sveukupno cc 500ml. Nekad manje nekad vise zavisi najcesce od vecere, jer nam ona sad odskace od rasporeda kako nema drugog soavanja, nerijetko pojede nesto bezze pa se zalijeva mlijekom u toku noci 🙄

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Ally007

Broj poruka: 452

Prijavi adminu

Pahuljka - mi smo i dalje na AD, uglavnom 2 bočice na dan, mislim na cca 400-max 500 ml. Najbolje mi u sredini dana spava ako zaspi na bočici (to je onda 3.boca),ali sam sad pred vrtić to počela ukidati jer tamo je ne može dobiti pa da ne bi bilo problema. S tim da ne znam što mu je u zadnje vrijeme, često oko ponoci traži još mlijeka i urla ako mu ne dam (ili ako mu dam vode). Rekla mi je pedijatrica da AD može do 3.godine, a ja se trudim uz to davati i obično mlijeko i ostale mliječne proizvode. U svakom slučaju nije da mu prehrana pati zbog toga jer i uz to jede 100 obroka na dan, ko hobit je.
    Noc i dalje koma, umrijet ću. Srce mi nabija cijeli dan od umora, a kad ode u vrtić ja ne mogu preko dana zaspati. Zbilja više molim boga samo da mi svaku 2.noc da bar 4h spavanja u komadu.
    Budjenje - inače je oko 6:45-07:30, a navečer ide u 20 spavati. Jucer je u vrtiću spavao samo 40 min i nije više htio pa sam ga u 19h stavila u krpe. Čini mi se da ćemo se ipak ranije pomaknuti, sto možda i nije loše jer kad krenem raditi će se i tako morat oko pol 7 buditi. 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

• Mado

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

Imunosal Junior može od godine dana, tako je nama pedijatrica rekla, piše u uputama način doziranja od 1 - 3 godine. Tek smo počeli uzimati, tj. borimo se da popije tako da ne mogu napisati dojmove o sirupu. 
    Pozdrav svima od mame koja vas prati od početka, ali ne piše..  🙄

• Buhaca

Broj poruka: 350

Prijavi adminu

Mi smo na 2bocice. Ujutro i uvecer pred spavanje. Kad tu vecernju pojede uglavnom kenjka ali ne od gladi nego je umorna. Noc uglavnom prespava, malo cviljuga ako ne nade odma dudu, i zna biti plakanja u snu povremeno. Sinoc je plakala na svakih pola sata. Tata ju je preuzea jer sam ja par dana imala temperaturu. 

Thinkpurple0

Broj poruka: 115

Prijavi adminu

Moja se budi izmedu 6 i 6.30. Isto smo taman jedva navukli do 7 al je promjenom sata palo na 6. 🙄 al navecer je ostalo isto, izmedu 19.30 i 20h ide spavati. Tak da neznam jel do sata ili sta. Dnevni spavanac izmedu 11.30.i 12 na sat, sat i pol. 
    Probaj joj kad ju ranije ulovi umor dat nesto sto joj inace nedas da ju produzis dok joj se organizam navikne na jedno spavanje. Tak sam i ja kad smo prelazili s 2 na 1, izadla malo van, otvorila joj moj ormar ili ladicu u kuhinji da ju malo zabavim da protegnemo. 
    Nije na ad al doji prije spavanja dnevnog i nocnog i u noci kolko puta trazi, nekad nijednom nego popije vode, nekad 5 puta. 
    Moja starija je do 4.godine pila ad prije spavanja. U dogovoru s pedijatricom s obzirom da je teski nejelac je rekla da je ok da iz toga dobije neke vitamine. 
    .
    Ja pokupila streptokoknu anginu, vjerojatno od starije sto je donjela iz vrtica... ona kise zelene smrklje vec par dana al njoj drugo nista... sad cekam dal ce i mala pokupit. Tak da sam na temperaturi 38.6 vec 2 dana sama s njih dvije, muz se danas vraca sa sluzbenog puta, cekam ga ko ozebli sunce. 😫

Thinkpurple0

Broj poruka: 115

Prijavi adminu

Ally saljem podrsku za nespavanje... moja se izmedu 22 i 4 ujutro budi doslovni svakih pola sata ili bude budna po sat, dva, tri u komadu, urla, i onda od 4 do 6 spava. Ta dva sata u komadu su mi jedino sto odspavam duze. Tak da kuzim sve. A preko dana isto nemogu spavat jer ona spava na sisi ili mi je i starija doma pa se s njom bavim. 

Lightblue

Broj poruka: 283

Prijavi adminu

Moji oba hahara već duže vrijeme imaju jedan spavanac i to ako su dobre volje traje oko 1h ali rijetki su ti dani. Dizanje oko 7 ak imam sreće,spavanac oko 13 i spavanje oko 21.30.  Cijeli dan hodaju i meni stvarno jije jasno otkud im energije. Curka ima 3*200 ml AD,ručak i dva međuobroka dok frajeru izmišljam toplu vodu jer mu AD diže želudac tako da je on na krutoj hrani. 
    Ako ništa barem su se smilovali pa nema noćnih obroka.
    Budem probala onda Imunosal,ovako smo skoro svaka 2 mj puni šlajma,kurimo i hodočastimo po bolnici 

👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
    👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
    2010-2 biokemijske trudnoće
    2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
    2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
    22-2 AIH -
    01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.