Ally 🤞🏼 da sto prije dodu tjedni u komadu i ds malo odahnes. Za posao ti nisam pametna, rekla bih na prvu ovo da si doma ako ima zamjene 😅
2tjedna viroza - ocito je neki drek jer je i M na kraju dva tjedna to sce vukao i sad se bas vidi da je ono 1/1 - nema smrklji, kasalj nista, temp nema vec ohoho, poceo je opet i spavati cijelu noc (do 5 ujutro ali poslije bocice jos ubije oko) - tak da bit ce 💪🏼
Katy prijenosni besumni inhalator, nasiboo za smrklje (ovo he oboje preko 100€, ali mozda da uzmu bonove pa spojis i kupis ili ako daju lovu - tak su nama), Modu kocke, Scoot and Ride romobil, toranj za ucenje, b.box stvari za hranjenje…
Izvanjaslicke aktivnosti 🤣 jeste ih upisali negdje? Mi smo krenuli na Odgoj s glazbom, alo vise nas nema nego ima 😁 1x40 min tjedno, nista pretkerano, a da malo ubijemo vrijeme poslijr jaslica obzirom da parkic poslije 17 vise nije bas opcija. Mada mu je i dalje najdraze biti doma u svom carstvu 😁
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Bambi super ideja s ovim Odgoj s glazbom! Nisam ni znala za to. Kak ste zadovoljni, kolko često ide, koji program? Baš si mi sad dala ideju
Katy - znam da si napomenula da za 1.vrijeme imate sve, ali ako slučajno nemate nama je super došao baby gym i babybjorn. U jednom se dugo igrao, a u drugi sam ga mogla povremeno spustiti da mi stalno nije na rukama. A za kasnije - ukoliko ste kupili glomazna kolica, mozda neka mala kišobran kolica (nama nisu dodatna kolica trebala pa ne znam koliko koštaju).. Isto potpisujem za inhalator, a Nosiboo baš sad kupujemo (ono s usisavačem je super, ali je već istraumatiziran od njega, a i treba mi nešto malo tiše za po noći). Ove 2 stvari pogotovo ako ga planirate dati u jaslice. Isto tako bih preporučila Braunov toplomjer za u uho, da ne mora svaka provjera temperature zahtijevati budnjenje i skidanje pelene. Ako u kući nemate tepihe, onda možda i neka podloga za igru /puzanje tipa Nubelino. Za hranjenje mi smo sve u DM-u/Mulleru uzimali i bilo je ok, jedino mi je korisna bila Twistshake posudica sa žlicom koja drži temp hrane par sati (pa sam mogla malome par sati ranije skuhati nešto i izaći van s njim, da nismo vezani za kuću za obroke)
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Potpisujem za besumni inhalator! Definitivno u pogonu skoro svaki dan vec skoro 5 godina.
Mi imamo ovaj i jako sam zadovoljna. Cak sam kupila i rezervnu glavu al jos ju nisam morala zamjeniti.
https://www.medicaldirect.hr/ultrazvucni-inhalator.html?srsltid=AfmBOorsrJ_EG0aIZyQVmX3J9FXxr-cEp1j_4rwCt54lpWnLsl53i-u1
Imate nosiboo go ili obicni? Jel stvarno dobar?
Btw na svijet beba ovaj vikend imate popuste na skoro sve zivo, nosiboo je 15% snizen.
Pozdrav svimaa😊. Nisam dugo dolazila jer smo imale uhodavanje sve tri- ja posao, mala vrtic, manja jaslice. Evo da konacno napisem dojmove svega i malo cu se potrudit procitat sta ste pisale i kako ste vi i bebe🥰.
Bio je krizan pocetak, al se starija uhoda u vrtic i neki dan proslavila 3 godine! Najmlada je, al evo ova godina nam je bolje i vecinom ide, imala je krup i uroinfekt pa je izostala tad i nesto sitno ranije. I viroze su joj dosta blaze. Uroinfekt jer je skinula pelene pa vjer trpi u vrticu i lose se brise sama. Inace je stvarno ok, vesela. Velika pricalica.
Manja beba je prekomicna, totalno divlji dramaticni karakter, veliki borac za sebe i svoja prava, sve kuzi i razumije, tuce se kad joj nije po volji i urlice, a jaslice je odlicno prihvatila i ne place, igra se dosta sama i gleda druge, zadovoljna je. Jedino je malo problem sta je naravno cesto bolesna. Nije imala bronhitise ovu godinu, ali imala je pneumoniju prije 3 tj, krenila nakon 3 tj pauze i skupila naravno crijevnu virozu i u produzetku respiratorni infekt tako da od cijelog 10.mj je isla samo 2 dana. Al kad krene opet, bude joj dobro, spava, jede, igra se, vesela.
Noci su nam i dalje svakakva, cesto se budi i doji. Zubiju samo 6. Kad je bolja onda smo na 2 dojenja. Sad cu polako uvodit bocicu i nadam se za mjesc dana prekinut dojit jer mi se ne da vise.
Na poslu mi je super i bas volim radit.
Nova vijest- imamo plusic. Malo neplanirano, htjeli smo napravit pauzu godinu do trece bebe, da malo obje porastu i da se rijesimo pelena, na kraju ce opet bit manje od 2 razlike izmedu bebe i srednje🙈. Al evo, opet se na kraju veselimo, samo sta ce mi bit tesko prestat radit jer mi je bas lijepo na poslu, al dobro, otom potom. Termin je pocetak 7.mj, al tek je proslo 5 tj pa jos cekamo hoce sve proc dobro jer je rano i cekam uzv sa 7 tjedana. Jos malo tipkam kasnije kad procitam u cemu ste i sta se desava kod vas😊. Btw nama bake uskacu, putuju jadne iz Dalmacije i mijenjaju se tako, ja sam zasad dvaput uzimala krace bolovanje kad je bilo krizno (to za pneumoniju i crijevnu virozu jer je morala svaki dan na Zaraznu).
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Cordiso čestitam,da možda mijenjamo ime foruma u bebe 2025 😀? Glavno da ste vi cure dobro i da bebice rastu a o svemu drugom kako dođe na tapetu.
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Evo mi prijavljujemo prvu jaslicku bolest 🫠 dugo se drzao 😂 jucer je kurio do 40, osim toga jedva ikakvi simptomi - malo curi nos, i malo kasljuca. Grozna sam, znam, ali evo trenutno prizekljujem da zeli lezat i gledat crtice. Ovako sa 38+ temp jurca po stanu i uopce se ne odmara, sigurno ce mu biti dulji oporavak nego da se skutri pod dekicu i uziva.
🤱🏽32 god
👨🏼🍼 30 god
Pozdrav svimaa😊. Nisam dugo dolazila jer smo imale uhodavanje sve tri- ja posao, mala vrtic, manja jaslice. Evo da konacno napisem dojmove svega i malo cu se potrudit procitat sta ste pisale i kako ste vi i bebe🥰.
Bio je krizan pocetak, al se starija uhoda u vrtic i neki dan proslavila 3 godine! Najmlada je, al evo ova godina nam je bolje i vecinom ide, imala je krup i uroinfekt pa je izostala tad i nesto sitno ranije. I viroze su joj dosta blaze. Uroinfekt jer je skinula pelene pa vjer trpi u vrticu i lose se brise sama. Inace je stvarno ok, vesela. Velika pricalica.
Manja beba je prekomicna, totalno divlji dramaticni karakter, veliki borac za sebe i svoja prava, sve kuzi i razumije, tuce se kad joj nije po volji i urlice, a jaslice je odlicno prihvatila i ne place, igra se dosta sama i gleda druge, zadovoljna je. Jedino je malo problem sta je naravno cesto bolesna. Nije imala bronhitise ovu godinu, ali imala je pneumoniju prije 3 tj, krenila nakon 3 tj pauze i skupila naravno crijevnu virozu i u produzetku respiratorni infekt tako da od cijelog 10.mj je isla samo 2 dana. Al kad krene opet, bude joj dobro, spava, jede, igra se, vesela.
Noci su nam i dalje svakakva, cesto se budi i doji. Zubiju samo 6. Kad je bolja onda smo na 2 dojenja. Sad cu polako uvodit bocicu i nadam se za mjesc dana prekinut dojit jer mi se ne da vise.
Na poslu mi je super i bas volim radit.
Nova vijest- imamo plusic. Malo neplanirano, htjeli smo napravit pauzu godinu do trece bebe, da malo obje porastu i da se rijesimo pelena, na kraju ce opet bit manje od 2 razlike izmedu bebe i srednje🙈. Al evo, opet se na kraju veselimo, samo sta ce mi bit tesko prestat radit jer mi je bas lijepo na poslu, al dobro, otom potom. Termin je pocetak 7.mj, al tek je proslo 5 tj pa jos cekamo hoce sve proc dobro jer je rano i cekam uzv sa 7 tjedana. Jos malo tipkam kasnije kad procitam u cemu ste i sta se desava kod vas😊. Btw nama bake uskacu, putuju jadne iz Dalmacije i mijenjaju se tako, ja sam zasad dvaput uzimala krace bolovanje kad je bilo krizno (to za pneumoniju i crijevnu virozu jer je morala svaki dan na Zaraznu).
Čestitamo 😘🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji