Lightblue imas na fb grupu https://www.facebook.com/share/g/QD9xUfHZkzboG2fK/?mibextid=K35XfP di odgovaraju strucni ljudi pa mozda da tamo pitas za savjet.
Pahuljka evo dozvala si me 😃 kako je u novom vrticu?
Ugl kod nas ludara zadnja 2-3 tjedna. Poslije upale uha se vratio u vrtic i 3 dana kasnkje zovu da ima temp i da dodemo po njega - dodemo, ni T od temp, cijeli vikend ok (ovo je bio petak).
U utorak nas zovu - konJuktivitis. Odem po njega - nista! U srijedu odemo ped - nista od konjuktivitisa, alo kak je smrkav i kasljuca neka ostane do petka. Petak opet pedijatar - sve super, nema vise smrklji, nema kaslja, ali nek ipak ostane jos ovaj tjedan doma da nadode 🤯
Sve to kuzim i da, ima smisla, ali rastavljena sam na proste faktore jer em ne mogu toliko izostajati s posla em financijski koma - tak da evo 2.tjedan jednu smjenu sam doma drugu u skoli i obrnuto 😵💫🤪
Obzirom da sljedeci tjedan idem na 4 dana na konferenciju u Split bolje da je ovaj tjedan doma da nadode i bude sljedeci u vrticu 🤞🏼 Samo se nadam da ce izgurati…
Ally mislim da si ti pitala nesto za vrtic - probaj sad dok si jos doma jer ce svako malo biti bolesti, a navodno korz 3-4 mjeseca steknu barem neki imunitet 💪🏼
Tonkica cestitke 🎈 ostale trudnice kak ste?
Lightblue drago mi je da si se javila!
Thinkpurple kak je s vrticem situacija?
Sorry koga sam zaboravila, trenutno mi je u glavi onaj majmun s cinelama i bubnja 🤣
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
@Lightblue - mi smo cijepili sa onim sto doktor ima, al uzela bih Prenevar da sam detaljno citala ranije.
Ja sam jucer kupila Bexsero, sutra se idemo cijepiti protiv meningokoka B
🤱🏽32 god
👨🏼🍼 30 god
Cjepila sam onim sto je pedijatrica imala kod sebe, ali nisam ni znala za drugu opciju koja se placa.
Zivcira me sto te to u miru pedijatri ne upute, neznam, daj isprintano na papiru kod prvog pregleda kad dodes s novorodencetom kad je koje cjepivo i koje imas sve opcije pa da se raspitas na vrijeme.
Ja samo znam da cemo cijepiti protiv kozica jos samo mora bit zdrava a to je sad tesko u ovom periodu viroza i bolestina.
Starija je sad imala konjuktivitis prosli tjedan, evo mjesec i pol vrtica od toga 3 i pol tjedna bolesna. Valjda ce sad kad pokupi te sve nove vrticke viruse i bakterije i stec neki imunitet.
Inace je generalno bolje u vrticu al i dalje se skriva pod klupu i ne zeli uc u sobu ili mi se drzi za nogu pa ju teta uzima, a onda pak nekad kad dodem po nju ne zeli doma jer se zaigrala. Treba proc jos vremena.
.
I meni je zao da nismo vise aktivne ovdje al i sama ne stizem nista nazalost...
Mislim da smo samo utihnule ali da smo cijelo vrijeme tu. Barem tako ja radim.
Nisam ni ja znala da se može kupiti cjepivo. Koliko god se trudim pothvata sve i biti informirana nekada imam osjećaj da je to nemoguće.
Za vikend putujemo na par dana pa se nadam da ćemo ostati zdravi do tada. Općenito nos curi konstantno i konstantno kašlju ali evo da ne copram osim onog rota virusa nismo imali ništa ozbiljnije ali vidjeti ćemo kako će dalje biti jer do sada ih je bilo svega 7 u skupini a od slijedećeg mjeseca dolazi 6 nove djece.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
I mi smo tu! Mi smo imali gadan osip na pikici. Mislim da je bila kombinacija zubica, mandarine i njenog grebanja jer je u toj fazi. Nosili smo urin na urinokulturu sve je u redu. Bila sam uvjerena da necemo uspit prikupit jer ona vrecica ajme.
Gloda sve, ali se i zaigra. Vadi iz kutija na kauc pa sa kauca opet posprema u kutije. I nema sekunde mira.
Brzo ozdravite svi koje muce bolestine.
Bambi - ma da, krenuli smo mi s vrtićem prije 2 tj, pa nakon 3 dana viroza i sad je u poned opet krenuo. Prvi dan je urlao punih sat vremena, jucer su mi rekli da nije baš cijelo vrijeme i da je više bio bijesan. Nekako se nadam da je to napredak i samo želim da bar 2 tj u komadu ide u vrtić prije sljedeće bolesti da koliko toliko odradimo prilagodbu. Ma doma sam još, cijelo vrijeme čekam taj magični trenutak kad će moći dulje ostati tamo pa da se konačno malo odmorim i ponovim gradivo prije povratka na posao. Iskreno ne znam jel im bolje da se vratim pa sam stalno na bolovanju ili da me uopće nema. Ako se ovako nastavi s vrtickim virozama to ću ih i pitati.
Otkad je opet krenuo u vrtic je doma relativno koma. Nikome ne želi u ruke osim meni, cak place i kad ga muž uzme,sto prije nije. Ne mogu se doslovno ni na 3m od njega maknuti. Povrh svega uzasno spava tako da sam potpuno iscrpljena. I dalje kašlje onak mokro i curi mu nos, a i svima nama u kući. Ne kuzim kakva je to dvotjedna mutant viroza.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Dobar dan mame, pozdrav s ljetnih beba 2024. Mozda malo neobicno pitanje, ali evo. Par ljudi mi zeli pokloniti nesto za bebu, rekla bi budzet do 100 eura. Sve za ovaj period imamo vec pa je potanje sto bi rekli da vam je najkorisnije za period od cca godine dana, a da biste volili da vam je netko poklonio, odnosno da niste morali kupovati. Naglasak na prakticno i korisno. Hvala vam unaprijed i rado vas skicnem i pomogle ste mi vec oko izbora kolica.
Ally moja neide u vrtic pa smo u fazi samo mama. Isto se dere ko da joj kozu gulimo ako ju muz uzme, sjedne kraj nje za stolom, on hoce premotat pelenu itd. Ocito faza.
I da, i dalje isto ne spavamo nocu...
Sretno s prilagodbom i bolestima 🤞
Katy pogledaj modu (on moze od tummy time do x godina), drvenu guralicu/hodalicu (sad ce za bozic u lidlu a inace ih nema)...
Ode mi komentar... i za dohranu sve... kvalitetno silikonsko posude je skuplje, b.box je odlican (sippy cup, vilica i zlica, termosice...)...
Sortiraj odgovore
Najstariji