Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelušićkaa
    24. Travanj 2024. 10:13

Žene kako vi svojima dajete vode? Na bocicu, kljunasicu ili slamku? Moja moze čitav dan kapi da ne popije guram na silu i na kljun i flasicu ali slabo.

Mia2023
    24. Travanj 2024. 11:08

Jelušićka i moj je tako dok mu nisam kupila babylove čašicu sa slamkom. Znači top. Pije bez problema i baš mu je gušt. Prije je isto tako na kapi. Probala na običnu čašu, žličicu, 3 kljunašice kupila i ništa.
    .
    Znači ja njega ne mogu uspavat. Ne mogu! U krevetu se vrti non stop i ne može zaspat i onda krene plakat jer je nervozan jer nije uspio. Kad ga nosim skače po meni kao po trampolinu pun energije, trlja se glavom na sve strane i zijeva jer mu se spava, ali kao da je popio red bull. Na sisi se malo umiri, ali isto ne zaspe. Kiša pada pa ne mogu ga probat u šetnji uspavat. Živjela regresija 😭

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Vanilla Diva
    24. Travanj 2024. 11:19

Koja je ono casa sa slamkom koja pista vodu kad beba grize? Cula sam za nju i nikak da kupim. 
    Moja je uzasno malo pila vode, na flasicu nikak, samo bi grizla sisac. Na kljunasicu nesto malo ali isto grize kljun. Na slamku obicnu ne zna piti, tj sad kao da je skizila ali isto dva tri gutljaja. Ugl ja se nisam s tim zamarala dok nije dobila uzasan zatvor. Morala sam.joj cepic dabati a ona vristala u bolovima. I onda sam popizdila i odlucila je nauciti na casu. Prvo je uzasno prolijevala a sad pije ko luda. Nekad ni kapi ne prolije a popije onak dobra tri cetri gutljaja. Nekad opet dosta prolije ali briga me, samo da popije vodu. 
    Uzela bi joj tu na slamku sto funkcionira kao neki vakum samo ne znam gdje kupiti pa da imamo kad smo vani. 

30 god 💃 30 god 🏃‍♂️
    Curka 🎀🎂 19.08.23.

Vanilla Diva
    24. Travanj 2024. 11:22

Mia i Thinkpurple kazu da su bebe veliki meteropati.. ne cudi me da su lose volje po ovom uzasu od vremena. Plus regresija i skokovi. Moja danas isto cendra, ne mogu se maknut od nje ni na sekundu. 
    Thinkpurple uzivaj danas u solo vremenu, barem na kratko! 🩷

30 god 💃 30 god 🏃‍♂️
    Curka 🎀🎂 19.08.23.

• Unname13
    24. Travanj 2024. 11:33

Uspavljivanje me satra zadnjih 20 dana, tako da suosjećam. Nekidan sam od 10.30 pokušavala 
    Da bi zaspala u 14.30, a ustala se u 8h.
    Ali dobro lakse mi i ti istrpit nego da mi se budi po noci.

• Buhaca
    24. Travanj 2024. 11:34

Mi smo danas obavili neuropedijatra. Nakon dobrih 6mj čekanja. Pedijatrica nas je poslala kad joj se činila mekana i na uzv mozga, fizijatra i neuropedijatra. Ona ima manju glavicu od rođenja pa je i to jedan od razloga njene zabrinutosti. Ugl sve je u redu, jedino je rekao da bi možda mogla kasniti sa hodanjem zbog distonije. Eto napokon mogu udahniti. Gospona bi danas mogla pridaviti em pms em vrime em neispavanost.
    A vrime je katastrofa ljeto, proljeće, jesen, zima. Šokovi i za velike a kamoli ne za malecke. 
    Thinkica uživaj u pedikuri

• Unname13
    24. Travanj 2024. 11:57

Koji je neuropedijar? U kbc-u?

• Buhaca
    24. Travanj 2024. 12:03

Unname13

Ivan abaza
    Trebala je biti tomasovic ali nije

• Unname13
    24. Travanj 2024. 12:28

Buhaca

Unname13

Ivan abaza
    Trebala je biti tomasovic ali nije

Ja sam bila u Ursulić, ali privatno. Radi ona i u bolnici 

• Unname13
    24. Travanj 2024. 12:28

Svakako, bitno da je sve u redu😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.