Hahahhaha umirem 🤣🤣🤣
Ja sam imala snove kad sam rodila vezano uz mog doktora koji me porodio 🤦 isto tako neke seksi scene bilo me sram od same sebe sreća da je brzo prošlo. Isto nakon poroda nista od seksa to mi je bila utjeha al di bas s njim 🤣🤣🤣🤣
E cure pitanje jučer sam zab popit folnu jel se desi vama to? Sta onda popijete 2 na dan ili ko da nis nije bilo samo nastavite,mislim znam da nis neće bit ako jedan dan preskočim al čisto me zanima ☺️
Folnu uvijek možeš u većim količinama jer se višak izmokri pa slobodno danas uzmi duplu dozu 😁🤞
Hjoj šta se tiče ovih scena dobro onda da nisam jedina koja sanjam slično.. Znači kod nas je 2 tjedna već pauza, tolika nije nikad bila od kad smo zajedno više od 6 godina 🤦♀️😂 najgore od svega je ne znam uopće šta smijemo raditi, bas sam u banani zbog toga jer osjećam ko da nam slabi intima i sve zbog toga. Zbilja to ne želim, pa ako ima koja kakav savjet, ionako smo sve anonimne ovdje 😂
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Hahahhaha umirem 🤣🤣🤣
Ja sam imala snove kad sam rodila vezano uz mog doktora koji me porodio 🤦 isto tako neke seksi scene bilo me sram od same sebe sreća da je brzo prošlo. Isto nakon poroda nista od seksa to mi je bila utjeha al di bas s njim 🤣🤣🤣🤣
E cure pitanje jučer sam zab popit folnu jel se desi vama to? Sta onda popijete 2 na dan ili ko da nis nije bilo samo nastavite,mislim znam da nis neće bit ako jedan dan preskočim al čisto me zanima ☺️
Folnu uvijek možeš u većim količinama jer se višak izmokri pa slobodno danas uzmi duplu dozu 😁🤞
Hjoj šta se tiče ovih scena dobro onda da nisam jedina koja sanjam slično.. Znači kod nas je 2 tjedna već pauza, tolika nije nikad bila od kad smo zajedno više od 6 godina 🤦♀️😂 najgore od svega je ne znam uopće šta smijemo raditi, bas sam u banani zbog toga jer osjećam ko da nam slabi intima i sve zbog toga. Zbilja to ne želim, pa ako ima koja kakav savjet, ionako smo sve anonimne ovdje 😂
Ja bi sve dala da se mi nismo samo 2 tjedna 🤭 moj zadnji put je bio 20.8 😅 više ni ne znam kako se to radi, a zbog silnih mučnina libido mi je 0. Nadam se da će se to vratiti na staro kada mi mučnine prođu i kada mi doktor ukine apstinenciju 🙊
Koma🤦♀️😂 nego ja sam danas ujutro pročitala brdo članaka da je mirovanje i to u ovako ranoj trudnoći skoro pa opasno jer se može razviti tromboembolija, venska tromboza i problemi s kostima, a dr da olako to savjetuju. Tako da više sam u panici od mirovanja 🙈
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Super onda ću popiti 2 danas 😅
Joj ja ne znam sta reć mi smo se prije prvoga doslovno svaki dan kad dođe dijete ipak je to malo drugacije nego prije tako da smo se mi naučili al trenutno sam toliko umorna i libido mi je na 0 da ne znam sta reć zao mi je muza ali rekla sam nek se strpi malo 🤣🤦
Marta Savjet, obuci neku seksi robu na sebe i radite sve ostalo osim seksa 🤣🤣 jedino sta je meni gin rekao da orgazam kod žene moze uzrokovati kontrakcije lagane kasnije sad ne mora to nista biti opasno al meni se to urezalo u pamćenje 🤦 neka uziva on,ja cu kad se porodim 😄 mi smo se u prosloj t normalno seksali nakon 12 tjedna kad su meni smeđarenja i krvarenja prošla..
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Jutro cure, kako ste?
Mene boli donji dio leđa, a još sam u krevetu🤦♀️
Ja isto danas muku mučim sa križima... Baš me bole 🤢🤷😱
Marta ma ja ne čitam ništa po internetu jer tamo pieš sve i svašta. I ono što je provjereno i ono što nije provjereno. Ja imam potpuno povjerenje u svoju doktoricu jer me prati već 10 godina i riješila mi je jako puno problematičnih stanja i sigurna sam da mi ne bi preporučila ništa šta bi naštetilo meni ili bebi. To je osoba koja me vikendom zove da me pita kako sam i jesam li bolje.
Ali opet svaka trudnoća je priča za sebe 😊 nešto šta meni odgovara ne znači da će i tebi i obrnuto.
Osobno poznajem ženu koja nije mogla iznjeti 4 trudnoće jer nije htjela mirovati, a rekli su joj da mora. I 5. trudnoću je uspjela održati, ali je ležala punih 8 mjeseci u Petrovoj. Priroda je čudo i svaka od nas je različita pa tako i trudnoće 😊😊
Super za ginića. Ja sam sa svakim imala različita iskustva, ali također su rekli (to sam i pročitala🤦♀️) da su u prva 3 mj spontani uvijek razlog kromosomskih anomalija i da se to ne može spriječiti. Tako da i ovaj moj socijalni mi je rekao na kraju da ne pijem duphaston makar pijem kad su ostala 2 rekla da pijem, ali rekao je ako će se pobačaj dogoditi da to nikakve tablete ne mogu spriječiti i da mogu samo čekati i ne raditi ništa teško.. Meni je to koma, jer eto ja samo čekam šta će se dogoditi i ne mogu se opustiti i s tim radim puno više štete nego koristi.
Još toliko puta počnem plakati bez razloga i nekad mi dođe da odem pa i trčati u šumu sa svojim psićem pa šta mora biti nek bude.. Sve mi je to preteško😭💔
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Hahahhaha umirem 🤣🤣🤣
Ja popijem kad se sjetim...u tom istom danu. Ne pijem dvoje dnevno
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Meni je ova trudnoća totalno drugačija od prve.
Prvu sam imala puno simptoma i smeđkarenje pa sam prvo tromjesečje morala mirovati tako da saljem puno podrške curama koje miruju i piju duphaston. Meni je to bilo tlaka piti jos skoro mjesec i pol od prestanka hematoma.
.
.
Kako nismo nikome rekli nemam jos osjećaj da sam trudna.
A i nije jos bio pregled, niti stignem misliti o trudnoći uz moj zvrkicu malu.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Rekla ja svojoj mlađoj sestri napokon, ona sva sretna, a ja kako se bojim da ne prokrvarim itd, a ona ma kakvo krvarenje sve bude to dobro. Ona imala rizičnu T od prvog do zadnjeg dana jer je prije operirala endometriozu.. Imala mirovanje i terapiju, a od svega se držala terapije.. Cijelu trudnoću lunjala okolo🤦♀️😂 rodila dan nakon termina kaže nije ni osjetila porod, beba 4kg bila😇 totalno me ohrabrila❤️ kaže ona dr ti uvijek govore mirovanje jer misle da je to najbolje, ona mlada i luda pa sve radila po svojem. Kaže malo prokrvarila u 5mj, otisla na pregled sve bilo dobro. Kaže ne boj se ničega. Inače mlađa je 4 godine, ona rodila s 20. E da, jos je imala i hematom. Mlada i luda❤️🍀
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Pozdrav cure ☺️
Nadam se da ste dobro i da ste divno provele vikend.
Ni ja kao ni Demetria nemam osjećaj da sam trudna jer nismo još nikome rekli,ali nadam se da će se kroz dva dana to promijeniti.
Vidim pričale ste od libidu,odnosima..moj libido je dobar ali strah je velik,dr je rekla bolje ne još neko vrijeme tako da držim se toga,dečka usrećim na druge načine ali da je teško teško je..
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Pozdrav cure ☺️
Nadam se da ste dobro i da ste divno provele vikend.
Ni ja kao ni Demetria nemam osjećaj da sam trudna jer nismo još nikome rekli,ali nadam se da će se kroz dva dana to promijeniti.
Vidim pričale ste od libidu,odnosima..moj libido je dobar ali strah je velik,dr je rekla bolje ne još neko vrijeme tako da držim se toga,dečka usrećim na druge načine ali da je teško teško je..
Nemam ni ja osjećaj, ali mi je tlak 110/70 pa mislim da ga trudnoća regulira 😂
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji