Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anushka
    04. Veljača 2022. 17:56

Atina25

Anushka znam za tu tvoju priču od početka i bas drzim fige da ovaj put bude bolje,nekim curama se skrati cervix pa se opet poveća,to mi je isto bilo čudno. Kako uspjevaš mirovati sad sa curkom vjerujem da ti nije lako ali bit će sve ok ♥️♥️♥️♥️

Hvala ti Atina, da i ja sam danas čula evo baš mi ova primalja to rekla da se poveća nekima, a ja čitala da to nije moguće, pojma nemam🤷🏼‍♀️ nadam se da će biti sve ok, tj.da će uspjeti zaustaviti daljnje skraćivanje😊

url=https://lilypie.com]

ljubičica
    04. Veljača 2022. 18:02

missR

Ljubicica ja imam bas male bradavice😰
    Prijateljica ce mi dati svoju aventovu elektricnu pa cu probati s njom, lako je vratim ako ne bude islo. Mene bas trta tog dojenja 🤯

Ma ne treba se ništa biti strah 😁 to je nešto najprirodnije i najljepša veza između tebe o tvoje bebe ☺️prvih 3tj do mjesec dana otprilike bude malo bolno za bradavice, to treba izdržati, a kasnije je zaista užitak..☺️ja sam dojila nešto manje od godinu dana..nema ništa ljepše kad vidiš onu malu glavicu dole kako zadovoljno papa i ti se osjecas ispunjeno jer si je nahranila..ma divan osjećaj 😁

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

missR
    04. Veljača 2022. 18:09

Ljubicica 🙈 to bas zvuci lijepo. 
    Ja sam onako u jednom trenu - ma mogu ja to, a u drugom citam svakakva iskustva pa se isprepadam da necu to moci, znati.. svakako cu dat sve od sebe. Izdajalicu cu posudit za svaki slucaj pa cemo vidjeti 😀

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Atina25
    04. Veljača 2022. 18:09

Anushka je je itekako moguće, tako da možda tako i tebi bude ne mora odmah biti tako joj svega sam se naslusala,imala sam jednu frendicu na takvom mirovanju kasnije joj davali tokolizu da bi dosla do 40og tjedna i malu su čupali van nikako nije islo 🤦🤦 tako da evo bas svasta na kraju je moguće.. bit će sve dobro samo pozitiva 🤞😍
    MissR e meni ti bude da se maternica toliko stvrdne da mi bude kao da sam ostala bez zraka sva se nekako stegnem totalno čudan osjećaj.. i bude mi tvrd trbuh jako jako i za 2-3 min prođe 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

MfrauM
    04. Veljača 2022. 18:27

Anushka

MfrauM

Anushka

Pepsi hvala ti na podršci, svaka pozitivna misao mi sad puno znači🙏u utorak idem na Sv.Duh u njihovu ambulantu na briseve, urinokulturu i krvnu sliku, tako me dr naručio da ubrzamo sve i ne radim svako posebno.
    Anushkatko te vodi naDuhu? Bit će sve ok! Ja sam danas bila i bila sam relativno brzo gotova, samo što sam se ispovracala tamo u labosu pa su me pustili prije reda. Ali gore su stvarno super. Samo misli pozitivno 🤗

Blagaić, on je baš kao voditelj rađaone, bila sam do sada jednom kod njega, sad u utorak idem drugi puta.jao, baš mi je žao za povraćanje, bar su te brzo pustili😊

Joj super, on mi je bio prvi na viziti nakon operacije! Gore su stvarno svi odlični tako da si u dobrim rukama. 🤗

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

Anushka
    04. Veljača 2022. 19:03

MfrauM

Anushka

MfrauM

Anushka

Pepsi hvala ti na podršci, svaka pozitivna misao mi sad puno znači🙏u utorak idem na Sv.Duh u njihovu ambulantu na briseve, urinokulturu i krvnu sliku, tako me dr naručio da ubrzamo sve i ne radim svako posebno.
    Anushkatko te vodi naDuhu? Bit će sve ok! Ja sam danas bila i bila sam relativno brzo gotova, samo što sam se ispovracala tamo u labosu pa su me pustili prije reda. Ali gore su stvarno super. Samo misli pozitivno 🤗

Blagaić, on je baš kao voditelj rađaone, bila sam do sada jednom kod njega, sad u utorak idem drugi puta.jao, baš mi je žao za povraćanje, bar su te brzo pustili😊

Joj super, on mi je bio prvi na viziti nakon operacije! Gore su stvarno svi odlični tako da si u dobrim rukama. 🤗

Sad si me utješila kad kažeš da su svi tamo super, nisam tamo nikad prije bila do sada😊🤗

url=https://lilypie.com]

• Nara-Nara
    04. Veljača 2022. 19:21

Anushka

Ja držim fige u utorak!!! Ovo će ti biti glavna pretraga u trudnoći 🤞🤞🙏🙏🙏

MMMartinaaa
    04. Veljača 2022. 19:30

Vidim da ste se dotaknule teme BH kontrakcija... I ja ih imam, počele su stvarno dosta rano 😕 mislim čak i prije 18tt. 
    Kad sam bila na jednom od pregleda doktorica je rekla kako imam "kontrakciju prednje strane maternice" (a ja mislim da je to bio bh) i onda me ponovno stavila na utrogestan vaginalno i zabrana spolnih odnosa. 
    Dakle od 23 tjedna trudnoce ja mislim da utrogestane stavljam 18 tjedana a isto toliko bez seksa, ako ne i više. 
    Bas mi fali intime s dragim, on stvarno ne pita ništa niti mu pada na pamet, uvijek govori da moramo sad paziti na našu bebu. Cini mi se da je meni sve to skupa puno teze palo pa se osjecam glupo i lose 😭😭😭 

Teab
    04. Veljača 2022. 19:33

Atina meni isto kod kontrakcije doslovce mi se trbuh tolko stegne da moram ako sam u hodu stat,ako lezim se okrenem na drugu stranu,al da uzasno su neugdne al nisu bolne pa ja i to nesto

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Teab
    04. Veljača 2022. 19:41

Martina ista stvar samnom i mojim dragim od 19 tt ni s od seksa ili bilo cega drugog zbog tog cervixa glupavog,iskreno me zanima kaj ce mi ginic rec sljedeci tj na pregledu

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.