Nove curke dobrodosleeee! A one koje su imale preglede frisko drago mi je da je sve u redu i da se razvija prema planu! Samo rastite i debljajte se zajedno 🥰🥰🥰
Nikihvala tiiiiii od ❤️ nakon 2 i pol godine i 3 biokemijske sam uspjela dogurati i ja do prvog pregleda 🥳🥳🥳🙏🏻🤞🏻Bas mi je drago zbog tebe, zbilja dokaz da se nekad samo trebas prepustiti 🍀
Doslovno kad sam otpisala mogucnost prirodne bar na neko dulje vrijeme i kad sam trebala jos HSG obavit prije MPO konzultacija i svega eto cuda 🥰🥰
Jutro curke♥️
Šarena_zastavica nama je isti dan termin ☺️☺️
Meni je počeo neki iscjedak žešći, stalno curim toliko da se prepadnem da nije krv ili nesto al bude voden..
Mi smo danas doma mali je pokupio neki vrtički virus tako da se molim da ne pređe na mene 🙏🤦
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Uhu curke. Ne stignem vas pratit. I dalje sam u iscekivanju tog 5.10. Tjedni ko godine. 🥴Danas prema aplikaciji punim 6 tjedan. Od jutra me glava boli i nekak mi je mucnjikavo. Nemam jos mucnine i relativno sam okej bila do sad. Jucer dok sam isla na wc sam primjetila nesto vodenkasto smećkastog iscjetka na papiru. 😶
Baš glup osjećaj, isprepadala sam se cijela. Danas je okej. Onaj ko je rekao da je ovo blaženo stanje laže kao pas. 🤣Dobrodošli svi novi plusići. :)
👦30
🙍♀️32
+ 13.9.2021. 🥳
5.10.2021. ❤ 6+6 (uzv 6+2)
19.10.2021. missed ab 🖤
Atina, pratimo se 💪🏼
Jel pijete kakve vitamine/dodatke prehrani? Ja imam za sada neki iz dm-a, ali mislim da cu se uskoro prebaciti na elevit. Njega sam pila u zadnje 2 trudnoce i skroz mi je odgovarao 😊
Uhu curke. Ne stignem vas pratit. I dalje sam u iscekivanju tog 5.10. Tjedni ko godine. 🥴Danas prema aplikaciji punim 6 tjedan. Od jutra me glava boli i nekak mi je mucnjikavo. Nemam jos mucnine i relativno sam okej bila do sad.Jucer dok sam isla na wc sam primjetila nesto vodenkasto smećkastog iscjetka na papiru. 😶
Baš glup osjećaj, isprepadala sam se cijela. Danas je okej.Onaj ko je rekao da je ovo blaženo stanje laže kao pas. 🤣Dobrodošli svi novi plusići. :)
Imamo isti dan pregled 😎😎 pa tu bi i neko srceko trebalo biti jeldaa? Woohoo! Kad je tebi bila O? 🙈
Ja pijem jod+Selen i folat 800.
Folat je jako bitan u prva 3 mjeseca, a isto tak je i razlika između folata i folne kiseline pa svakako proučite. Kod nas ima samo od 400 al ja sam ovaj narucila s iherba jer njega treba vise uzimati ❤️ preporučam. Od Solgara je.
👩🦰 28g
🧔33g06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔❤️25.06.2024👶❤️
Marta96 Ja pijem folnu kiselinu od solagara već 3 mj, sad od kad sam vidjela plusić pijem svaki dan jednu a prije sam npr svaki drugi onako kako se sjetim. Pijem još i vitamin C, D i cink al kad to potrosim cu se prebacit na neke prenatalne vitamine.. U prvoj t nisam uopće to pila jer sam se normalno hranila i imala ok imunitet sad dobro dođe kako hara ta korona plus dijete iz vrtića svasta donese pa neka bude kao neka mini prevencija
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Folat je jako bitan u prva 3 mjeseca, a isto tak je i razlika između folata i folne kiseline pa svakako proučite. Kod nas ima samo od 400 al ja sam ovaj narucila s iherba jer njega treba vise uzimati ❤️ preporučam. Od Solgara je.
Ja i tako vec zadnje dvije godine pijem folacin 5mg zbog druge bolesti pa mi je 400 mikrograma premalo,al za sve normalne i zdrave trudnice je to sasvim okej i potpisujem 👏🏻👏🏻👏🏻🙈
Ja pijem solgarov folat od 400 i almagea prenatal svaki drugi,treći dan...
Mislim do prije par godina u Hrvatskoj nije ni postojao folat i sve su trudnice uzimale folnu kiselinu i većina rodile zdravu djecu,ali naravno da moraju "izmisliti" nešto novo 🤣 tržište mora ići naprijed 😁
Tako da sam uzela i ja folat ovaj put,ali kad sam počela planirati trudnoću pila sam folnu,običnu..po preporuci ginekologice..
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Folat je jako bitan u prva 3 mjeseca, a isto tak je i razlika između folata i folne kiseline pa svakako proučite. Kod nas ima samo od 400 al ja sam ovaj narucila s iherba jer njega treba vise uzimati ❤️ preporučam. Od Solgara je.Ja i tako vec zadnje dvije godine pijem folacin 5mg zbog druge bolesti pa mi je 400 mikrograma premalo,al za sve normalne i zdrave trudnice je to sasvim okej i potpisujem 👏🏻👏🏻👏🏻🙈
Ja sam se dala u to pa citala i preporuka stručnjaka je uzimati 2 do 3 mj prije začeća i u tih 3 mj oko 1200 do 1600.. Ja sam tu na tih 800 kad pijem i ostale dodatke pa 🤷♀️ netko ne pije nista, a bolje ista nego nista evo ja sam svoj primjer samo napisala 😁 dalje ću isto neke druge vitamine i minerale, ali ne prenatale nego zasebno. Kad je spoj svega onda vise manje ničeg nije dovoljno nego kad se uzima svaki vitamin zasebno 🙏🍀
👩🦰 28g
🧔33g06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔❤️25.06.2024👶❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji