Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Antares
    29. Rujan 2021. 19:15

Visibaba07

Ja neznam dal' ću psihički preživit do prvog pregleda 😓
    Mi smo ovaj put odlučili šutit,nećemo reć nikome barem dok se srce ne bude čulo.Prošli put su znali i roditelji i par prijatelja al onda se dogodio spontani.
    Ja bi progovorila na guzicu 😋 ali probat ću izdržati do prvog pregleda i da čujemo ❤️

Ajoj, žao mi je. Upravo tog scenarija me strah. A s druge strane, vec sad dobivam 301 pitanje, a samo se zapetljavam. Recimo radim na takvom radnom mjestu gdje sam okruzena s puno ljudi, cijeli dan pod maskom  (znalo mi je pozliti zbog nedostatka kisika i dok nisam bila trudna), glasnom muzikom, multitasking, dinamika, sjedim cijeli dan i buljim u komp, ne mozes doslovno na wc kad oces, a jos i putujem 200 km dnevno. Na bolovanju sam trenutno, al s obzirom na zahtjevnost samog posla, stres i sve ostalo, mislim da cu morati na cuvanje trudnoće. I onda kreću pitanja:
    "Kak to da si doma?"
    "Zašto te nema?"
    "Zašto ne pušiš?"
    "Ne bi popila gemišt?"
    "Odi s nama na planinarenje..."

Voljela bi se sakriti nekud jos 6 tjedana da me nitko nis ne pita. 😬

👦30
    🙍‍♀️32
    + 13.9.2021. 🥳
    5.10.2021. ❤ 6+6 (uzv 6+2)
    19.10.2021. missed ab 🖤

Atina25
    29. Rujan 2021. 19:50

Antares tako je meni bilo u prvoj t 🤣🤣🤣 frendice su me skuzile po cigarama i pivi🤦 A ja ionako neću moć dugo krit jer sam mrsavija i sad mi je vec trbuh iskočio dosta i bas se primjeti al počela sam nosit siroke majice a inače uvijek nosim extra uske majice ili haljine,samo čekam da netko nesto primjeti.. 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Chappie
    29. Rujan 2021. 20:56

Da, ja cak ni kavu ne pijem kad sam trudna 🤣 tak da sigirno ce me prokuzit kolegice, ali ok. I tako mislim rano otici na cuvanje jer radim u bolnici.

🧔39
    👧31

Chappie
    29. Rujan 2021. 20:57

Od kud ste cure? Ja sam Brdovec, kod Zapresica

🧔39
    👧31

Visibaba07
    29. Rujan 2021. 21:37

Ni ja ne pijem kavu,ali nekako se još izvlačim na poslu 😋
    Ja sam iz okolice Rijeke 🤗

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• Pepika
    29. Rujan 2021. 22:16

Chappie

Od kud ste cure? Ja sam Brdovec, kod Zapresica

Cakovec 😊

Atina25
    30. Rujan 2021. 07:15

Jutro cure 😘😘😘
    Šta se tiče za skrivanje trudnoće, ja u prošloj nikome nisam govorila i na kraju sa 7 tj kad sam se spremala na posao vidim krv na gaćicama i odmah na hitnu,sve je bilo ok ali extra mirovanje dobila i sta ću onda sam morala reć šefu preko telefona nekako mi to glupo bilo,sad se mislim dal da kazem samo njemu da zna ako se Nes ponovi 🤦 imam malo strah sad kad budem ulazila u te tjedne..Ja sam iz Pule ☺️Vidim da vas dosta ne pije kavu, mozda da i ja to ukinem jer je ionako pijem tako bezveze 🤦

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Garawa¤
    30. Rujan 2021. 07:19

Lida 🌼

Zasad za trudnoću znamo samo muz i ja, u nedjelju kad budem 8tt planiramo reci njegovima, a mojima ne znam kako da na neki ljepsi nacin kazem jer su daleko 🥺 glupo mi samo u obicnoj poruci napisati, ej…trudna sam 😬😏
    Nadam se da muz nikome vise nije govorio 😊

Ne znam gdje su tvoji.. ali pošalji im neki zgodan paket koji će otkriti da će postati baka i djed.. neki bodi s natpisom..male cipelice ili nešto...i zabrani da ga otvore dok te ne nazovu na video poziv.. tako nećeš propustiti izljev emocija i ostati će vam svima u lijepom sjećanju 🤗

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

marta96
    30. Rujan 2021. 07:22

Atina25

Jutro cure 😘😘😘
    Šta se tiče za skrivanje trudnoće, ja u prošloj nikome nisam govorila i na kraju sa 7 tj kad sam se spremala na posao vidim krv na gaćicama i odmah na hitnu,sve je bilo ok ali extra mirovanje dobila i sta ću onda sam morala reć šefu preko telefona nekako mi to glupo bilo,sad se mislim dal da kazem samo njemu da zna ako se Nes ponovi 🤦 imam malo strah sad kad budem ulazila u te tjedne..Ja sam iz Pule ☺️Vidim da vas dosta ne pije kavu, mozda da i ja to ukinem jer je ionako pijem tako bezveze 🤦

Moja šefica isto zna, ali šta i da skrivamo do 12tj pa nesto pođe po zlu, nedaj Bože , onda će se ionako znati..Kak ste cure?
    Ja sam umorna ko pas...zaspim u pola 9 navecer i to sam jedva do onda budna i dalje me boluckaju jajnici, vise lijevi nego desni🙆🍀

👩‍🦰 28g
    🧔33g06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
    22. 9.'23 👼💔❤️25.06.2024👶❤️

• Pepika
    30. Rujan 2021. 07:44

U prvoj sam sefu rekla odmah prije 1 pregleda jer imam posao di prakticki nemozes na bolovanje jer nemas zamjenu a vuru koja bi radila jako tesko naci pa sam htjela da odmah zna i ima vremena za pronalazenje zamjene + obuka. Sad cu isto reci odmah nakon pregleda jer se trebam i s njim dogovorit kad da odradim to malo sto trebam da imam opet max kompl i porodiljni 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.