Curke malo blesavo pitanje, al evo zanima me.. Jel u tim prvim tjednima radite stanke od keksanja😂🙈
Jer mi jedna prijateljica rekla da je njoj rekla dr prvih mj dana pauze da nebi prokrvarila i sad mi je ta bubica u uhu stalno 🤷♀️🙈
Dobro pitanje! Meni doktor apsolutno nista nije naglasio kad mi je dao utrice zbog smedarenja jer nisam imala bolove i nije vidio hematom i mi zadnjih par dana imamo odnose i puno su bolji nego prije 😂 mislim da doktori to brane ako ima nekih grceva,bolova,vidljivih hematoma i tako to jer meni nije nista naglasavao a dobila utrice za smedarenje koje je i stalo pa sad 🤷♀️
Poz cure, nova (stara) sam na forumu 😊 bila nekad pa presla s curama na fb s kojima sam i sad tamo u grupi ali trazim i nove prijateljice 😁Danas nam se ukazala druga crtica na testu 🥰 po zadnjoj mengi trebala bih biti 4+2 a za pregled jos nisam ni zvala posto prije 8tt ne narucuje pa imam vremena 😅Inace druga trudnoca, beban kraj mene u kreveticu za koji dan puni 8mj a mama i tata su htjeli da se brzo ima sa kime igrati😊Nadam se ugodnom druzenju s vama🌞
Curke malo blesavo pitanje, al evo zanima me.. Jel u tim prvim tjednima radite stanke od keksanja😂🙈
Jer mi jedna prijateljica rekla da je njoj rekla dr prvih mj dana pauze da nebi prokrvarila i sad mi je ta bubica u uhu stalno 🤷♀️🙈
Nismo radili nikakvu stanku u prvoj T a nije mi ni gin nista rekla da bi trebalo. Opet kolko cura tek i nakon 2-3mj shvati da su trudne ak imaju neredovite M🤷🏼♀️ ako te strah pitaj gin za savjet 😊
Jutro cure 😘
Visibaba to je to nema sta čestitam i neka bude sve super 🥳😘😘
Marta mi nemamo stanku imam jos veću želju nego inače dal' od hormona ili zato sta su mi sise narasle konačno pa se osjećam seksi i kul ne znam 🤣🤣🤣🤣
Pepita wow bas mala razlika,svaka čast☺️neka sve bude supper 👍👍
Ja sam polako počela osjećati umor koji prije nisam tipa spava mi se stalno, kava mi ne pomaže sinoć sam u 20:30 zaspala evo do 6 bez mrdanja koliko sam koma al tako mi je bilo i u prvoj tako da pomalo kreću još neki simptomi.
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
MissR, Hope, Atina... I sve ostale curke dobro vam jutro! 😊
Znam kako je to iscekivati prvi pregled, samo mazite busice i bit ce sve ok. Kad prode prvi, jedva cete cekat drugi i tako dalje 😁😁
Ja i dragi se nismo nikako keksali otkako smo saznali za trudnoću, gospodina je strah da ne bi nesto "ostetio". 🙄😂 Necu ga tjerati, kad bude spreman nek navali 😂
Visibaba, Pepika... cestitam na plusicima! 🥰
Atina meni je ajmo rec prekjučer krenuo zestoki umor, spavala sam popodne 3 sata i onda sam opet oko 8 navecer cim sam taknula jastuk mogla zaspati 😂 inace idem spavat oko ponoci, 1... Tako da me to iznenadilo 😂
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Joj cure ode mi post slucajno*
Marta kod nas isto ko kod Lide, jos nema seksa otkad smo saznali 😬 a i nesto mi bas ne fali iskreno
Mene nocas ubila zgaravica i mucnina, prva noc da sam se ovako budila. Nadam se da nece potrajat te slatke muke 😄
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji