Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Visibaba07
    04. Veljača 2022. 13:17

Da,javite kad vidite da je sljedeći termin online za dojenje :)
    Marta ma mene zadnja dva puta na pregledu nije pregledavala uopće vaginalno,zato kad vidim da vas pregledavaju se zabrinem...ali dobro izdržati ću do tog pregleda nekako..
    Dali bi koje imate skraćen cerviks imate kakve simptome?mislim dal' to mogu kako osjetit ili nešto 🤔

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• Nara-Nara
    04. Veljača 2022. 13:32

Cure, uzima li koja magnezij? Mojoj sestri u DE je doktor rekao nek to svakako od 24.tt uzima, bez obzira ima li grčeve ili ne. Kao dok se grčevi pojave je već prekasno 🤔

missR
    04. Veljača 2022. 13:38

Pepsi ja ga uzimam sama na svoju ruku od starta radi probave, a jucer mi je gin rekao da ga krenem piti ako nisam (isto usla u 25. TT) jer sad beba pocinje dosta rasti i pritisak je sve veci na organe i tijelo opcenito..
    Visibaba meni ga isto ne mjeri redovito.. zadnji put sa 16 tt i jucer opet. Mislim da ovaj moj gin ne zeli previse dolje petljati. Mogu ti reci da me bas bolilo sve jucer kad je to pregledavao..

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Anushka
    04. Veljača 2022. 13:44

Pepsi19

Cure, uzima li koja magnezij? Mojoj sestri u DE je doktor rekao nek to svakako od 24.tt uzima, bez obzira ima li grčeve ili ne. Kao dok se grčevi pojave je već prekasno 🤔

Ja uzimam Biolectra 375 mg granule na jezik prije spavanja, sad mi je rekao pogotovo da nebi do grčeva nekih došlo. Mislim imaš od raznih proizvođača tako da samo pitaj ginekologa od koliko da uzmeš (neke piju 375, neke 400) pa pitas u ljekarni ili sama odlučis koju marku...meni je ovaj moj ukusan, okus limuna.

url=https://lilypie.com]

Anushka
    04. Veljača 2022. 13:51

Visibaba07

Martama mene zadnja dva puta na pregledu nije pregledavala uopće vaginalno,zato kad vidim da vas pregledavaju se zabrinem…ali dobro izdržati ću do tog pregleda nekako..
    Dali bi koje imate skraćen cerviks imate kakve simptome?mislim dal' to mogu kako osjetit ili nešto 🤔

Visibaba, mislim da se ne može osjetiti, izuzev baš ako imaš neke bolove jake...tipa ja čitala bol u leđima ili mene zna probosti dolje u pipi, ali mislim da se to svakoj trudnici dogodi, koju nešto ne zaboli ili zapeče? Sad sam se čula sa svojom poznanicom babicom i kaže da ne možemo na to utjecat, pokušat otkriti uzrok i vidjeti što napraviti da se izdrži čim duže, a ako će se nešto dogoditi, dogodit će se.kolko mi god bilo teško, slažem si to u glavi.

url=https://lilypie.com]

MfrauM
    04. Veljača 2022. 14:13

Cestitke na dobrim pregledima i sinekima 🤗! 
    Demetria hvala ti za ovo, bas cu proučiti, iako mi se to čini daleko mislim da se moram početi pripremati jer nemam o dojenju blage veze! Cure pliz javite kad ce biti taj neki online tecaj.
    Jucer mi je frendica rekla da na instagramu ima jedan profil zdrava i fit mama gdje žena svakih 5 tjedana ima online besplatne tečajeve, ja ću se prijaviti. Ovaj ciklus je već počeo i završava 22.2. Pa da znamo pratiti. I za to me podsjetite jer sam poglupila.
    Ja vam se u to nista ne kužim i sve mi je to spansko selo, kako smo svasta prošli ne bi li došli uopće do trudnoće strah me o icem razmisljati, a mislim da vrijeme prebrzo ide pa će na kraju biti drz nedaj, još ću vas zivkati okolo, sreća pa vas je puno što ste u 5 i 6mj😁.

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

MfrauM
    04. Veljača 2022. 14:18

Pardon ig profil se zove fit I zdrava mama, kao što rekoh poglupila sam😆. Pa ju zapratite, kažu da su bas korisni tečajevi.

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

Visibaba07
    04. Veljača 2022. 14:48

Anushka

Visibaba07

Martama mene zadnja dva puta na pregledu nije pregledavala uopće vaginalno,zato kad vidim da vas pregledavaju se zabrinem…ali dobro izdržati ću do tog pregleda nekako..
    Visibaba, mislim da se ne može osjetiti, izuzev baš ako imaš neke bolove jake…tipa ja čitala bol u leđima ili mene zna probosti dolje u pipi, ali mislim da se to svakoj trudnici dogodi, koju nešto ne zaboli ili zapeče? Sad sam se čula sa svojom poznanicom babicom i kaže da ne možemo na to utjecat, pokušat otkriti uzrok i vidjeti što napraviti da se izdrži čim duže, a ako će se nešto dogoditi, dogodit će se.kolko mi god bilo teško, slažem si to u glavi.

Pretpostavila sam da se ne može osjetiti...imaš pravo svaku tu i tamo probode dolje..
    Ma bit će sve ok ❤️ misli pozitivno...koliko prije si rodila u prošloj trudnoći zbog toga?

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Atina25
    04. Veljača 2022. 15:00

Dan cure,sretno svima danas na pregledima!!
    -----
    Meni je danas zadnji dan u firmi pa sam počastila ekipu kolačima,još malo rad od kuće i onda Go i ostajem doma hvala bogu... 
    -----
    Evo ja nažalost nisam aktivna na forumu puno jer mi je fejs lakše pratiti, da ne ponavljam sve isto slažem se s Ariel - ništa to nije osobno, ja sam navela jedan primjer zašto mi je lakše pisati na fejsu (to sam navela i prije nego se grupa uopće napravila). Forum je mjesto koje svi čitaju i tu mi je OK pisat neke općenite stvari koje bi meni pomogle ili drugima, a na fejsu mi nije problem napisati nesto privatnije, stavit koju slikicu itd. Znam za par slučajeva kamo bi ljudi čitali forum,prepoznali osobu i tako širili to sve po gradu mjestu itd, i ovdje svega ima. 
    Ja sam osobno bila za to da se grupa obavezno stavi pod privatnu i da se dodaju članice sve s foruma koje žele sudjelovati, i pod neaktivne sam ja osobno mislila da netko ne piše npr mj dva nista - a ne dva dana, ja nisam admin, po meni bi bilo OK da se netko javi nazad u grupu,vjerujem da će biti prihvaćen od strane admina preko nicka, pogotovo ti Nikki koja si tu od početka. 
    Od kad je grupa aktivna ovdje se javim svaki dan zaželim sreću na pregledima,pročitam kako je bilo curama da li je sve OK, tamo pišem privatnije. 
    Javite se curke nazad sigurno ćemo se lijepo družiti i tamo i tu tko želi.

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Marijanaaa12345
    04. Veljača 2022. 15:08

Taman sam se pohvalila kako mi lakse nakon dva dana visoke temperature i sada mi krenula upala uha, ovo je grozno, toliko da razmisljam dali bi nazad na temperaturu. Jel tko imao upalu uha nedavno? 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.