Bok, kako se zove grupa na FB?
Svakako bi i ja dosla :)
Inace sam 20tjedan, curica je, sve OK Nifty ❤️
Ali imam sada koronu pa se malo brinem.
Sto te brine?
Ima nas u grupi dosta koje su prebolile i koje su cijepljene.
Evo neke su kao i ja nedavno prebolile
*
Formula i izdajanje je mozda spas i bolje od dojenja kad se ima brdo problema.
Ja sam prosla i rodina predavanja i tecajeve od patronažnih sestara i od savjetnice za dojenje i opet smo imali brdo problema s dojenjem.
I to me jako pogađalo.
Jako je bitno da imate zdravu okolinu, da vam je muz,zarucnik,decko velika podrška.
Male cice ili velike nisu mjerilo hocete li moci dojiti ili ne.
Puno toga igra igru a najviše pravilan hvat. Mi smo se mučili i s tim, ja ju dobro namjestim (kad smo skuzili kako se pravilno radi) a ona nakon nekog vremena olabaviti hvat i opet muka dalje.
Bitno je stvarno da imate podršku koja Ce vas razumjeti i pomoci.
Opet biti ce onih koji ce izvaditi cicu i to ce biti to. Beba Ca prihvatiti od prve i nikad neće imati problema.
Zato sam vam stavila sve one grupe imaju puno savjeta pa si škicnite malo.
Sve to u teoriji zvuci dobro dok ne dođe maleno klupko.
Nazalost sva rodilišta se prezentira kao prijatelji djece i da poticu dojenje a onda vas vrijedaju i trpaju AD a nitko vam ne bi pokazao kvalitetno kako trebate.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Hvala svima jos jednom! 😊😊
Curke, stvarno vam preporucam rodinoonline predavanje o dojenju kad bude sljedece, vjerujte mene je to smirilo i bas se veselim dojenju i svojem haharu. 😊😊 Tamo sam vidjela kako to sve funkcionira, sto napraviti da smanjimo pritisak na pocetku, sve o kolostrumu, izdajanju, kompresijama, itd.
Ima, ajde ako si voljna, bi li mogla poslati link na iduću kad je raspišu? Ja nemam face i teško dođem do tih informacija.
Pliz, ako se sjetiš. Bez obaveze 🤗

Da,javite kad vidite da je sljedeći termin online za dojenje :)
Marta ma mene zadnja dva puta na pregledu nije pregledavala uopće vaginalno,zato kad vidim da vas pregledavaju se zabrinem...ali dobro izdržati ću do tog pregleda nekako..
Dali bi koje imate skraćen cerviks imate kakve simptome?mislim dal' to mogu kako osjetit ili nešto 🤔

🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Cure, uzima li koja magnezij? Mojoj sestri u DE je doktor rekao nek to svakako od 24.tt uzima, bez obzira ima li grčeve ili ne. Kao dok se grčevi pojave je već prekasno 🤔

Pepsi ja ga uzimam sama na svoju ruku od starta radi probave, a jucer mi je gin rekao da ga krenem piti ako nisam (isto usla u 25. TT) jer sad beba pocinje dosta rasti i pritisak je sve veci na organe i tijelo opcenito..
Visibaba meni ga isto ne mjeri redovito.. zadnji put sa 16 tt i jucer opet. Mislim da ovaj moj gin ne zeli previse dolje petljati. Mogu ti reci da me bas bolilo sve jucer kad je to pregledavao..
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Cure, uzima li koja magnezij? Mojoj sestri u DE je doktor rekao nek to svakako od 24.tt uzima, bez obzira ima li grčeve ili ne. Kao dok se grčevi pojave je već prekasno 🤔
Ja uzimam Biolectra 375 mg granule na jezik prije spavanja, sad mi je rekao pogotovo da nebi do grčeva nekih došlo. Mislim imaš od raznih proizvođača tako da samo pitaj ginekologa od koliko da uzmeš (neke piju 375, neke 400) pa pitas u ljekarni ili sama odlučis koju marku...meni je ovaj moj ukusan, okus limuna.

url=https://lilypie.com]
Martama mene zadnja dva puta na pregledu nije pregledavala uopće vaginalno,zato kad vidim da vas pregledavaju se zabrinem…ali dobro izdržati ću do tog pregleda nekako..
Dali bi koje imate skraćen cerviks imate kakve simptome?mislim dal' to mogu kako osjetit ili nešto 🤔
Visibaba, mislim da se ne može osjetiti, izuzev baš ako imaš neke bolove jake...tipa ja čitala bol u leđima ili mene zna probosti dolje u pipi, ali mislim da se to svakoj trudnici dogodi, koju nešto ne zaboli ili zapeče? Sad sam se čula sa svojom poznanicom babicom i kaže da ne možemo na to utjecat, pokušat otkriti uzrok i vidjeti što napraviti da se izdrži čim duže, a ako će se nešto dogoditi, dogodit će se.kolko mi god bilo teško, slažem si to u glavi.

url=https://lilypie.com]
Cestitke na dobrim pregledima i sinekima 🤗!
Demetria hvala ti za ovo, bas cu proučiti, iako mi se to čini daleko mislim da se moram početi pripremati jer nemam o dojenju blage veze! Cure pliz javite kad ce biti taj neki online tecaj.
Jucer mi je frendica rekla da na instagramu ima jedan profil zdrava i fit mama gdje žena svakih 5 tjedana ima online besplatne tečajeve, ja ću se prijaviti. Ovaj ciklus je već počeo i završava 22.2. Pa da znamo pratiti. I za to me podsjetite jer sam poglupila.
Ja vam se u to nista ne kužim i sve mi je to spansko selo, kako smo svasta prošli ne bi li došli uopće do trudnoće strah me o icem razmisljati, a mislim da vrijeme prebrzo ide pa će na kraju biti drz nedaj, još ću vas zivkati okolo, sreća pa vas je puno što ste u 5 i 6mj😁.
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Pardon ig profil se zove fit I zdrava mama, kao što rekoh poglupila sam😆. Pa ju zapratite, kažu da su bas korisni tečajevi.
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Martama mene zadnja dva puta na pregledu nije pregledavala uopće vaginalno,zato kad vidim da vas pregledavaju se zabrinem…ali dobro izdržati ću do tog pregleda nekako..
Dali bi koje imate skraćen cerviks imate kakve simptome?mislim dal' to mogu kako osjetit ili nešto 🤔Visibaba, mislim da se ne može osjetiti, izuzev baš ako imaš neke bolove jake…tipa ja čitala bol u leđima ili mene zna probosti dolje u pipi, ali mislim da se to svakoj trudnici dogodi, koju nešto ne zaboli ili zapeče? Sad sam se čula sa svojom poznanicom babicom i kaže da ne možemo na to utjecat, pokušat otkriti uzrok i vidjeti što napraviti da se izdrži čim duže, a ako će se nešto dogoditi, dogodit će se.kolko mi god bilo teško, slažem si to u glavi.
Pretpostavila sam da se ne može osjetiti...imaš pravo svaku tu i tamo probode dolje..
Ma bit će sve ok ❤️ misli pozitivno...koliko prije si rodila u prošloj trudnoći zbog toga?

🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji