Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mrvica722
    02. Veljača 2022. 20:51

Je li itko od vas ima ili misli kupit krevetić onaj 4u1 cloud

• Arya
    02. Veljača 2022. 21:04

Mrvica722

Mi smo uzeli kinderkraft koyu na kraju. Isto smo razmišljali o cloud-u, ali mi je presudilo što onda moram posebnu posteljinu, madrace, navlake za madrace kupovati… No, predivan je 🙂

• limica
    02. Veljača 2022. 22:07

ja tek sad stigla sve iscitati nekih desetak stranica
    Atina radim kao med.sestra na opcoj medicini i jos uvijek nemam godisnjeg nazalost, tako da raditi moram… hahaha a gdje ti radis, jel ti uzimas GO ili odmah ides na bolovanje?

kile cure drage ja sam na +10 ali se to na meni nigdje ne vidi, samo mi je stomak narastao a opet nije ni on puno tako da ne znam iskreno gdje su te kile otisle. ja se osjecam isto kao i prije jedino sto me beba podbaca ispod rebara i to mi je sad ono bas bas tegoba koja se ne smiruje. 
    172 cm a trudnoca zapoceta sa 53 kile i sad imam 63 nikad deblja i imam osjecaj da cu do kraja biti +40 hahaha sta da radim kad sam gladna uzivam u hrani a i radim svaki dan 8 sati moram jesti inace bih se srusila, na dan mi prodje kroz ordinaciju minimum 130 ljudi 

• Mrvica722
    02. Veljača 2022. 22:15

Arya

Mrvica722

Mi smo uzeli kinderkraft koyu na kraju. Isto smo razmišljali o cloud-u, ali mi je presudilo što onda moram posebnu posteljinu, madrace, navlake za madrace kupovati… No, predivan je 🙂

Predivan je ovaj tvoj, nisam ga vidila prije i bome dosta povoljniji. 

Demetria
    02. Veljača 2022. 23:08

Arya

Mrvica722

Prvi puta vidim ovaj krevetić super je.cak i cijena nije strašna jer se dobije i madrac

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

MfrauM
    02. Veljača 2022. 23:19

Mrvica722

Arya

Mrvica722

Predivan je ovaj tvoj, nisam ga vidila prije i bome dosta povoljniji.

Moj brat ima taj cloud, i fqkat je super. Kupili su uz njega set posteljina i plahti  dobiju se 2 madraca manji i veći. Htjeli su nama posuditi, ali mi ćemo uzeti neki za sebe u nadi da će njima uskoro doći druga beba 🤭. Uglavnom, madrac je stvarno kvalitetan i kinderbet, mali je bio do 3.godine u njemu za 3.rodendan je dobio veeeliki krevet. 

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

MfrauM
    02. Veljača 2022. 23:22

E da, uzeli su ga na popustu na onim danima beba i trudnica u westgateu što bude, tad je dosta snizen...

Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

• Mrvica722
    02. Veljača 2022. 23:34

A sad jednoooo pitanjee? Kome muž ide kao pratnja na porod? 

MfrauM
    02. Veljača 2022. 23:41

Mrvica722

A sad jednoooo pitanjee? Kome muž ide kao pratnja na porod?

Meni, nadam se 😂. Bar tako planiramo! Na Svetom Duhu se moglo prije korone, sad ne znam kakvi su uvjeti, ali daleko mi još o tome razmišljati iskreno...

Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

Teab
    03. Veljača 2022. 00:16

Mrvica moj isto ide na porod sa mnom ,jos da moze rodit umjesto mene to bi bilo divno al sobzirom da nis od tog bar ce mi bit podrska u radaoni i nadat cu se da se nebu srusil,al ide samnom na porod 

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.