Da mene pitas ja opce nemam pojma kak sam skuzila,sam sam se na dan prije menge probudila uzela test kupljen dan ranije i dobila plus..
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Žene!!
Moje vještice još uvijek nema trebala je već doći uvek mi prije dođe po kalendaru bi trebala dns... Jučer me dosta probadalo dole i sise bole... Neznam da li je pametno zutra napraviti test ili da pričekam još par dana... Ako ne dobim..
Hvala, lp
MissR slažem se s tobom! To nije nikakva garancija stvarno.
Visibaba07Evo pogledajte mene, gotovo 99% vas je za prvi simptom imalo bolne grudi, a mene uopće nisu bolile nego tek dosta nakon sto mi je kasnila M. Nemojmo se držati svega striktno. Ja sam posumnjala da sam trudna upravo zato sto me grudi nisu bolile a to mi uobičajeno nude tjedan dana pred stvari da počne bol, tolika bol da ih ne smijem dotaknut. I taj put sam osjetila da me ništa ne boli i bilo mi je jako jako čudno i govorim muzu, pogledaj kako me ništa ne boli, i počnem i kao gnječit a ništa me ne boli, a inače bi mi se raspale. Eto tako da je meni totalni “kontra” simptom pokazao na neku čudnu promjenu u ovom slučaju to je bila planirana trudnoća.
E tako je meni bilo u prvoj trudnoci. Grudi su me pocele boljeti na dan (ne)ocekivane menge. Odmah sam znala da sam trudna.🤗🤗
a sad nisam imala nikakvih simptoma, jos dojim pa zato nisam primjetila dojke.
Al evo, vec par dana mi je tolka muka u zelucu, bilo sto.da pojedem, odmah me boli 😖 s prvim djetetom su me mucnine i povracanje mucile od 10tj pa sve do 6.mjeseca
Nadam se da ovaj put nece biti tolko vremenski dugo 😑
Hana 1.7.2020. ❤
Lukas 12.6.2022. 💙
Nikki Nije hvala Bogu to se bas sjecam i sjecam se da nisam imala ni malo trbuha nista gledam ajme sta je ovo ako me sad toliko boli sta ce biti poslije, tada nisam radila nisam isla na posao samo sam doma ležala, i čekala da prestane doslovno nisam mogla iz dnevne u kuhinju,boljele su me noge točnije kukovi i zdjelica iza ko da mi je netko trup stavio na krivo mjesto totalno neki čudan osjećaš, nakon toga ništa, poslije sam doslovno s trbušinom mogla trčati a bila je ogromna beba od preko 4 kile tako da bude prošlo sigurno ne brini, evo da utješim malo mene osobno a i dosta njih kaze nakon 12 og tjedna vecina trudnica se preporodi ako je trudnoća ok naravno da se ne mora mirovati, jednostavno mučnine prestanu, apetit se vrati u normalu. Tako da izdrzi bude sve ok ;)
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Čitam vas od jutra i tu i tamo se ubacim. Meni je dr sa 5tj+1d potvrdila samo trudnoću gdjje se vidjela gestacijska i naručila me za sutra kad se nadam čuti 💝…. Odmah me poslala vaditi Kks,urin,krvnu grupu i sve što ide uz to…. Sutra ću saznati jel sve ok 🤷😁
Što se tiče simptoma, prvih… Skoro identični kao pred mengu. Jedino, po čemu sam onak dobila bubicu u uho prije očekivane menge da sam trudna je to što me 12. Dan od ovulacije navečer toliko bolio trbuh kao da ću dobiti M…i od tad ništa od bolova nisam osjetila… I onak sise su me pekle… Ali to je sve prestalo… Sad imam samo povremeno probadanje u jajnicima koje nije praćeno nikakvom krvi, sukrvicom ili smeđim iscjedkom. Imam bijeli ili vodenkasti iscjedak da moram nositi dnevni uložak 🤷😁 evo… To je od mene… Imam osjećaj kao da nisam trudna i to me zabrinjava… Skroz sam asimptomatska sa 6tj+1d… 🤷🤷💜💙
ti i ja se pratimo skoro u dan
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
ja vas slabo čitam ali kad stignem rado ću vam se pridružiti....imam malenu od godinu dana, trenutno se ona bori sa virozom a ja sa zimicom
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Čitam vas od jutra i tu i tamo se ubacim. Meni je dr sa 5tj+1d potvrdila samo trudnoću gdjje se vidjela gestacijska i naručila me za sutra kad se nadam čuti 💝…. Odmah me poslala vaditi Kks,urin,krvnu grupu i sve što ide uz to…. Sutra ću saznati jel sve ok 🤷😁
Što se tiče simptoma, prvih… Skoro identični kao pred mengu. Jedino, po čemu sam onak dobila bubicu u uho prije očekivane menge da sam trudna je to što me 12. Dan od ovulacije navečer toliko bolio trbuh kao da ću dobiti M…i od tad ništa od bolova nisam osjetila… I onak sise su me pekle… Ali to je sve prestalo… Sad imam samo povremeno probadanje u jajnicima koje nije praćeno nikakvom krvi, sukrvicom ili smeđim iscjedkom. Imam bijeli ili vodenkasti iscjedak da moram nositi dnevni uložak 🤷😁 evo… To je od mene… Imam osjećaj kao da nisam trudna i to me zabrinjava… Skroz sam asimptomatska sa 6tj+1d… 🤷🤷💜💙
ti i ja se pratimo skoro u dan
Ajde lijepo... Neka nam svima trudnoće budu školske 🥰💙💜🤰
Curke ste vi odma na prvom pregledu kad ste bile dobile neki okvirni termin poroda?
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
27.1. ..
Curke ste vi odma na prvom pregledu kad ste bile dobile neki okvirni termin poroda?
Ja sam si sama izracunala, tj.dr.Google. A imas i razlih aplikacija za pracenje trudnoce u PlayStore
Ne to znam na kraju mi je doktor reko isti datum kak sam racunala i na aplikaciji
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
27.1. ..